Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااام یکتاااااا ژونیییی. ممنوووووووووون از دعوتت بانوووو. عزیز دلممممممم تا جایی که من میشناسمت مهربونی و پشتکار داری. خیلیییی هم گلیییییییییییی 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه دختر زشت و بداخلاقهاصلا از حقوق چیزی سرش نمیشه از شکلکا متنفره کارای گرافیکی که اصلا بلد نیست اصلا مدیریت نمیدونه با کدوم (م) نوشته میشه واسه من شده مدیر !:icon_razz: کی تو رو مدیرت کرده؟مست و ملنگت کرده؟ جنبه رو که اصلا حرفشو نزن خیلی بی جنبست:1111: برای چی همه رو دعوت کردی تو تحلیل شخصیتت؟:vahidrk:نه که خیلی بچه خوبی هستی!می خوای آبروت بره؟ یه دوست هم داره که خیلی نچسبه اونم اتفاقا کارای گرافیکی بلد نیست:spiteful: برو یه خورده بچه خوبی شو اینقدر شرور نباش آخر و عاقبت نداره ها به هادی خان خوش اومدی ایشون همیشه عادت داره از افعال معکوس استفاده کنه همه که میشناسیدش دیگه لطف داری خوبی از خودتونه بیا یخورده هم از بدی هام بگو اینقد ازم تعریف کردی آب شدم الان.... +10امتیاز برای استفاده از این شکلک جدید 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا جان.... مرسی از دعوتت........ سعادت اینو نداشتم زیاد بشناسمت .میدونم خانوم با کمالاتی هستی و از نوشتار صورتی رنگت پیداست که به صورتی علاقه داری از آواتورهات خوشم میاد فکر کنم دومین آواتورت هست تو این مدت دیدم . دیگر اینکه رشته تون حقوق هست منم مخلص حقوقدانها....... موفق باشی گلم........ سلام دنیز جونم خوش اومدی... صورتی بهترین رنگهاست آواتارم هم صورتیه لباسش و تلش واسه این دوست داشتنیهقابل نداره اصن اواتار من مال شوما مرسی که اومدی عزیزم 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به یکتا بااانوووو.. بسیار بسیاااار مهربان.. شیطون.. خوش ذوق.. با استعداد.. عشق شکلک.. والا سر همون قضیه که خودت میدونی خعلی ناراحت شده بودم ازت.. :164: حس کردم عجولانه عمل کردی :164: ولی خو تقصیر منم بود.. :164: ولی حلش کردیم دوتایی..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امیدوارم ازم ناراحت نباشی دیگه.. دیگه عجول و حساس نباشیااا.. همیشه شاد باشی و موفق.. به به فرانه خانووووم خوش اومدی ژیگر یکم بعضی وقتا زیادی حساسم و زود هم تصمیم میگیرم ببشقید گلم.... نه عزیزم ناراحن نیسم ....دوباره که دوست شدیم دیگه دوستای خوبی شدیم این دفه، منم سعی میکنم عجول نباشم توام قول بده بیجتر حواست باجه راستی امضات هم خیلی باحاله مرسی که اومدی...شاد باشی گلم 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دختـــــر شیرازه اصن دیگه تو خوب بودنش حرفی نیست من دورا دور میدیدمت اما سر برخی مسائل طی پیغامهای اخیر باهات بیشتر آشنا شدم پرانرژی هستی اما بعید میدونم شیطون باشی دوست داشتنی هستی .... مغرور نیستی .... احساساتی و زودرنجم نیستی میشه سریع باهات ارتباط برقرار کرد و از آدما فراری نیستی پشتکار خوبی داری و هدفمندی تو زندگیت همینا دیگه راس و دروغشو به بزرگی خودت ببخش ببین کی اومده خانوم معلمه....خانوم معلمهخوج اومدی شیطنتم بیشتر از انرژیمهجلو شوما چون خانم معلم هستی بچه خوبی هستم مرسی عزیزم خودتم خیلی دوست داشتنی و باحالی مخصوصا اون سوتی هات مرسی که اومتی 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااام یکتاااااا ژونیییی. ممنوووووووووون از دعوتت بانوووو. عزیز دلممممممم تا جایی که من میشناسمت مهربونی و پشتکار داری. خیلیییی هم گلیییییییییییی سلام صبااا جونم... نام کاربریتو عشقه...ینی عاشق برنامه هاشم من ،مخصوصا آقوی همساده که همشهریمون هستن و فامیل دور که خیلی باحالهمرسی که اومدی از شکلکها هم بیشتر اسففاده کنی خوبتره 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به هادی خان خوش اومدی ایشون همیشه عادت داره از افعال معکوس استفاده کنه همه که میشناسیدش دیگه لطف داری خوبی از خودتونه بیا یخورده هم از بدی هام بگو اینقد ازم تعریف کردی آب شدم الان.... +10امتیاز برای استفاده از این شکلک جدید اعتماد به نفست هم معلوم شد که خیلی بالاست:lol: این 10 امتیاز و اومدم بگیرم و برم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اعتماد به نفست هم معلوم شد که خیلی بالاست:lol:این 10 امتیاز و اومدم بگیرم و برم:4chsmu1: دیر اومدی امتیازامون تمون شد مبادله کالا به کالا میکنیم ما بیا اینم جایزت==> (وقتی هادی در آینه مینگرد) 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیر اومدی امتیازامون تمون شد مبادله کالا به کالا میکنیم ما بیا اینم جایزت==> (وقتی هادی در آینه مینگرد) وقتی یکتا توسط معلم نوازش میشه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عزیزم مرسی از دعوتت شرمنده که به صندلی داغت نرسیدم درگیر بودم:icon_pf (34): خانم وکیل خوش ذوق و هنرمند و مهربونی هستی حوصلهت زیاده برای یادگیری.. درکل گلی همینها همشهری گل خودم 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عزیزممرسی از دعوتت شرمنده که به صندلی داغت نرسیدم درگیر بودم:icon_pf (34): خانم وکیل خوش ذوق و هنرمند و مهربونی هستی حوصلهت زیاده برای یادگیری.. درکل گلی همینها همشهری گل خودم سلام عزیزم خوج اومدی خواهج میشه مرسی مرسی گلی از خودته همشهری جونم... 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتای نازنین دخمل شاد و سرحال و اکتیو با پشتکاررررررررر و کوشااااااااااا از همه مهمتر خوش اخلاق و مهلبون . 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتای نازنین دخمل شاد و سرحال و اکتیو با پشتکاررررررررر و کوشااااااااااا از همه مهمتر خوش اخلاق و مهلبون . خیلی خوش تشریف آوردید مرسی لطف دارید.... +10امتیاز هم واسه شکلکهای جدیدی که اسففاده کردی 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عزیزم مرسی از دعوتت مهربونی خونگرم:hapydancsmil: دوست داشتنی شاد و موفق باشی گلم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبه ،شماادامه بده.......منم به جستجو برای یافتن عیال مناسب ادامه میدمبد آموزی؟ مگه نمیدونستی من مدافع حقوق بانوان هستم نبینم ازین حرفا بزنی ها که روحت برای فصل جدید بی لباس میمونه خب انقد پاچه خواری کردم نتیجه چی شد 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب انقد پاچه خواری کردم نتیجه چی شد اتفاقا ب موقع اومتی یه عیال خوب برات یافتم....==> خیلی دختر خوب و با اخلاقی هم هست این روحه 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عزیزممرسی از دعوتت مهربونی خونگرم:hapydancsmil: دوست داشتنی شاد و موفق باشی گلم سلام سلام خانوم معمار خوش اومدی گلم متشکر لطف دارید مرسی عزیزم که اومدی موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا جون مرسی از دعوتت عزیزم در این حدی که می شناسم : مهربون خونگرم شاد و پرانرژی مهارت خاصیم در رشته ی خودش داره... امیدوارم همیشه شاد و خرم باشی 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااام اجی گل خودم. خب اول از همه اینکه آبجی عشقم افسانه اس...این خودش کلی ویژگی مثبته هنرمند و باسلیقه اس، والبته سلیقه ی دخترونه ای داره..کلا خیلی دختره نمیدونم چرا اما تابلوئه که ته تغاریه...مث خودم.. خوش اخلاق و خوش برخورد و مهربون و خونگرمه. مودبه و حساس...مخصوصا تو سرعت پاسخگویی به پیغام و دعوت ها ...که منم سرعتم تو این زمینه ها پایینه و ازم ناراحت شده :rose: و خیلی خانوم و باوقاره و دختر عاقلیه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتفاقا ب موقع اومتی یه عیال خوب برات یافتم....==> خیلی دختر خوب و با اخلاقی هم هست این روحه اینو نوموخام قد کوتاهه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده