دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در اینجا همانطور که در شکل میبینید 3 لایه داریم. لایه زیرین را رنگ خاکستری میریزیم لایه وسط متن یا هر تصوریری که میخواهید تصویر بالایی روی آن ماسک شود. لایه بالایی تصویر مورد نظررا قرار میدهیم. .ماوس را در پالت layer روی خط بین دو لایه میگذاریم(لایه متن و تصویر) و تکمه ALT را پایین نگه میداریم تا مکان نمای برش تصویر روی خط ظاهر شود.حال با ماوس کلیک کنید.(حالا تصویری که داخل متن قرار گرفتس رو میتونید تکونش هم بدین) :hapydancsmil: 21 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تمرین بودا فقط زهرا انجام داد. اصلا دیگه واستون تمرین نمیذارم 8 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی بابت تمرین میشه یه کم ساده تر واسه ما میتدی ها توضیح بدید؟ من یه راهی قدیما بلد بودم که نوشته جنس پس زمینه میشداین همونه؟البته الان یادم نیس. 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی سحر جونم ، خیلی جالب بود 9 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تمرین خیلی جالبی بود مرسی سحر جان:hapydancsmil::hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/upload/images/cku1rclbs1wjuawndt7n.jpg مخلوط ابرو آذرخش:دی 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/upload/images/cku1rclbs1wjuawndt7n.jpg مخلوط ابرو آذرخش:دی 5 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم مث زهرا درست کردم ... ملسی سحلم .... :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم مث زهرا درست کردم ... ملسی سحلم .... :hapydancsmil: خیلی قشنگ شده.آورین:aghosh: 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم مث زهرا درست کردم ... ملسی سحلم .... :hapydancsmil: خیلی قشنگ شده.آورین:aghosh: شعرم میگید؟آورین آخر قافیه اس ملسی سحلم بیاتوبخلم 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/upload/images/cku1rclbs1wjuawndt7n.jpg مخلوط ابرو آذرخش:دی متنش منو کشته چرا منو خبر نکردید حتماً سحر یادش رفت . :icon_pf (34): حالا که هستی پاشو تمرین رو انجام بده 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم تمرین من:hapydancsmil: . 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا منو خبر نکردید ببخشید نمیدونم چرا دعوت نشدی.شاید بخاطر خیانت شوخی کردم یکتا جونی. دفه دیگه نفر اول دعوتی 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببخشید نمیدونم چرا دعوت نشدی.شاید بخاطر خیانت شوخی کردم یکتا جونی. دفه دیگه نفر اول دعوتی :aghosh: حالا یک خیانتی نشونتون بدم:gnugghender: متنش منو کشته حتماً سحر یادش رفت . :icon_pf (34): حالا که هستی پاشو تمرین رو انجام بده دیگه مزه نمیده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیگه مزه نمیده این بهونه ت منو یاد یه نفر میندازه . بهونه نگیر عزیزم . برو طرح بزن :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا یک خیانتی نشونتون بدم:gnugghender: دیگه مزه نمیده حالا قهرنکن فرزندم تو هم بیا مثل من یه رعدوبرقی آذرخشی چیزی درست کن عزیزانو شاد کن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده