رفتن به مطلب

مشکل درروشن شدن کامپیوترم.کمک فوری لطفا

a1355

ارسال های توصیه شده

دوستان من کامپیوترم وقتی دکمه روشن شدنش یا همون دکمه روی کیس میزنم چندثانیه روشن میشه بعد خاموش میشه اما اگه بعد از زدن دکمه پاور حدود ده بیست ثانیه دکمه ریستارت رو با دست بگیریم دیگه خاموش نمیشه ولی بالا نمیاره.رم وپاور تست کردم جواب نداد.فن سی پی یو هم سالم بود..........چکارش کنم؟مشکلش چیه؟مادر بردم ایسوز سری ام m 512 مگابایت گرافیک امبرد

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما اول کلید اتصال به پاور رو بررسی کن

اگه از تست دراومد برو سراغ خود پاور

ترجیحا پاور خودتو به یه کام دیگه وصل کن

اگرم نشد سراغ مادربرد برو

ولی اولش همون کلید پاور رو بررسی کن

تو بحث تعمیر و عیب یابی کام اونم تو این گرونی رعایت سلسه مراتب لازمه

از ارزان ترین قطعه تا گرون ترینش :ws3:

کارای ساده ولی گاهی مثمر ثمر :

کابل های متصل به پاورتو یه بار در بیار و چن ثانیه صبر کن بعد وصل کن

درضمن اگه کار به مادربرد و دیگر قطعات گرون قیمت رسید اولش ببر تعمیر و تست یه جای مطمئن

دیدم که میگم :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوستان ممنونم از شما.....من پاور نو رم نو هم تست کردم حتی رفتم کیس نو خریدم و قطعات نصب کردم روش ولی باز مشکل پابرجاست..... دقیقا مشکل اینه که با زدن دکمه پاور روی کیس کامپیوتر سه چهارثانیه روشنه بعد خاموش میشه ولی اگه سریع بعد از زدن دکمه پاور دکمه ریستارت با دست بگیریم روشن میشه ولی دیگه بالا نمیاره.....

لینک به دیدگاه
دوستان ممنونم از شما.....من پاور نو رم نو هم تست کردم حتی رفتم کیس نو خریدم و قطعات نصب کردم روش ولی باز مشکل پابرجاست..... دقیقا مشکل اینه که با زدن دکمه پاور روی کیس کامپیوتر سه چهارثانیه روشنه بعد خاموش میشه ولی اگه سریع بعد از زدن دکمه پاور دکمه ریستارت با دست بگیریم روشن میشه ولی دیگه بالا نمیاره.....

فکر کنم پایه فن CPU شکسته باشه...

یه نگاه بنداز به چهارتا پایه ات...من هم چند روز پیش ی چنین مشکلی داشتم ، کاشف عمل اومدم که داستان چیه (الیته کیس دوستم بود ، من با کیسم کشتی نمیگیرم...:ws3:)

هر پایه هزار تومن قیمتشه...:ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...