Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیررررررررر جووووونم اینمممم کادووووووووووووووووت. مثه اینکه دارن واست زن میگیرررررن بدون حضوره ابجی کوچیکت. چشممممممممم روووووووشن. دیگه چیییییییییی؟ من خودم واست یکی رو در نظر گرفتم. گذاشتمش تو کاشینه الان اوردمش. مهریه هم فقط یه شاخه گل میخواد که خودم سر راه واسش خریدم هر کدومو دوست داشتی تو بردار اون یکیش واسه خودم. چک دادم به فروشنده هه. تا شب حسابمو پر کن لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه موقع گول نمالن سرت داداش جون حباست و جمعش کن ضرب و تفریقشم کن ببین درس مرس در میاد یانه؟؟؟؟ از این کادوایی فورییی..... لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیررررررررر جووووونم اینمممم کادووووووووووووووووت. مثه اینکه دارن واست زن میگیرررررن بدون حضوره ابجی کوچیکت. چشممممممممم روووووووشن. دیگه چیییییییییی؟ من خودم واست یکی رو در نظر گرفتم. گذاشتمش تو کاشینه الان اوردمش. مهریه هم فقط یه شاخه گل میخواد که خودم سر راه واسش خریدم هر کدومو دوست داشتی تو بردار اون یکیش واسه خودم. چک دادم به فروشنده هه. تا شب حسابمو پر کن سللللللللللللام آجی صبا مگه بدون اجازه شما میشههههههههه؟؟؟؟؟ اصن امکان نداره که دستت درد نکنه چه کادوئیهههههههه باشه پائینیه برای من بالائیه برای تو چکش هم فیفتی فیفتی حساب میکنیم یه موقع گول نمالن سرت داداش جونحباست و جمعش کن ضرب و تفریقشم کن ببین درس مرس در میاد یانه؟؟؟؟ از این کادوایی فورییی..... نه آجی خیالات راحت. با این همه آجی دور و بر من مگه کسی میتونه گول بمالِ سرم ضرب و تقسیمش با شما آبجیا دیگه. این همه آبجی واسه این موقع خوبه خو لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امییییییر اینو نگیرااا خوشم نیومد. بیا این یکی رو بگیر داداشیییییییییییییییییییم. چک ماشینو تو باید بدی باباااااااااااااااااااا فقط عینکش خیلی خوشگله منم میخوااااااااااام لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :gnugghender: هومممممممم؟:gnugghender: کادو بده اینجوری دستو نمال به هم واسه من! عهههههههههههههه این عکسه ی زمانی اواتار من بود توی ی سایتیامیر دخمل خوبیه ...............بگیرش در نره چشاشووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو سگ داره:4chsmu1: آره چشاش اصن یه مدلیه. خوشم نیومد. حس اینکه ظاهر و باطنش باهم یکی نیست بهم دست داد. تولدت مبارک مرسی آفا خانوم زنده باشی امییییییر اینو نگیرااا خوشم نیومد. بیا این یکی رو بگیر داداشیییییییییییییییییییم. چک ماشینو تو باید بدی باباااااااااااااااااااا فقط عینکش خیلی خوشگله منم میخوااااااااااام باشه خو من میدم. پس دیگه چه کادویی شد این که خودم باید بدم آجی از این خوشم نمیاد.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از دخترای رنگی خوشم نمیاد. دختر باید ساده باشه. بابا اینا ماهی 2 میلیون خرج قر و فرشونه آخه من از کجا بیارم.:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کادوی تولد بهترین داداش دنیا.......:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کادوی تولد بهترین داداش دنیا.......:hapydancsmil: این کیک خوردن داره هااااااا نکنه خودت درست کردی کدبانو؟ دست شوما درد نکنههههههههههههه خیلی قشنگههههه.:icon_gol::icon_gol: حالا توش چی هست؟ لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این کیک خوردن داره هااااااانکنه خودت درست کردی کدبانو؟ دست شوما درد نکنههههههههههههه خیلی قشنگههههه.:icon_gol::icon_gol: حالا توش چی هست؟ اهوم......پس چی .......ابجیتو دست کم گرفتی؟ بازش کن .........خوشت میاد... حالا روز تولدته ببین چه غذایی واست درست کردم...... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده