NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولدت مبارک به بهترین آرزوهات برسی دوست عزیز :icon_gol: فقط فک کنم یه چیزی یادت رفته ه هه!!! مرسی دستت درد نکنه:flowerysmile: امیدوارم تو هم به آرزوهای خوبت برسی چی یادم رفتههههههههه؟ اگه آبرو ریزیه در گوشم بگو کسی نفهمه ها تولدت مبارک مرسی عزیز.:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: مرسی که تبریک گفتی. لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ توجه:نکته ی مهم:توجه خانم ها آقایون لطفا در هنگام خواندن شعر تولد در هر حالت و مکانی هستید بلند بلند دست بزنید و در صورت امکان قری در کمر خود بیندازید... تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک لبت شاد و تنت خوش ، چو گل پر خنده باشی بیا شمعا رو فوت کن که صد سال زنده باشی حالا همه با هم تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک... بیا بندازیم امشب یه عکس یادگاری همین شب که شگفتی مثل گل بهــــــــاری تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک دی جی بـــــــــرو آهنگ بعدی تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک رو سقف این اتاقه یه عالمه ستـــــاره می خوایم تولدت رو جشن بگیریم دوباره فشفشه های روشن بادکنکای رنگی همه با هم بخـــــــــــونیم آخ تو چگده قشنگی آخ تو چگده قشنگی چقده قشنگیا از همه رنگیا حالا همه باهم بادا بادا بادا تولدت مبارک شادا شادا شادا تولدت مبارک ای دوست تولدت مبارک جـــــانا تولدت مبارک آقـــــا تولدت مبارک جشنی نباشد زیباتر از این شمع از تو روشن کیک از تو شیزین ای دوست تولدت مبارک جانا تولدت مبارک آقـــا تولدت مبارک حالا همه با هم با آهنگ "اندی" جشن تو جشن تولد تموم خوبیاست جشن تو شروع زیبای تمام شادیاست تولدت مبارک تولدت مبارک امشب شب ما غرق گل و شادی و شوره از جشن ستاره آسمون یه پارچه نوره امشب خونمون پر از طنین دلنوازه تو کوچه پر از نوای دلنشین سازه عزیزم هدیه ی من برات یه دنیا عشقه زندگیم با بودنت درست مثل بهشته تو خونه سبد سبد گلهای یاس و میخک عزیزم دوستت دارم تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک جشن تو طلوع یک روز مقدسه برام وقت شکرگزاری به سوی درگاه خداست تولدت مبارک تولدت مبارک امشب تو ببین چه شور و حالی و صفایی راستی که گل سرسبد محفل مایی امشب رو لبا گلهای خنده واسه ی توست آرزوی ما بخت بلن در طالع توست تولدت مبارک تولدت مبارک حالا همه با هم دورش حلقه بزنیـــــد بازم براش دست بزنیــــــد حال هــــــــــــــوراااااااا بکشید هرچی غمه پس بزنیـــــــــد آخرین آهنگ از " محمد نوری" آهنگ "دلاویزترین":ws3: چــــو گلها سراپا نشاط و شوری تولدت مبارک ؛ تولدت مبارک بهــــــار امیدی همه سروری تولدت مبارک ؛ تولدت مبارک گل من چشم دلم از تو روشن شگفتی زیباتر از گل به گلشن نشستی چون لاله در باغ هستی تویی تو بهانه ی هستی من دور از هـــــر بلای خزانی بمانی باشـــور و نشاط جوانی بمانی گل باشی که در جمع یاران نشینی در عالم به جز روز شادی نبینی تولدت مبارک ؛ تولدت مبارک دوستان حالا زود کادوهاتونو تقدیم کنین بعدشم تشریف ببرین خونه همسایه ها شاکی شدن... مرسی مرسیییییییییییی:hapydancsmil: دست شوما درد نکنه:w14: بابا انقدر مارو شرمنده نکن نمیشه جبرانش کرداااااااااا:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای بابا. من این تاپیکو دیدم یادم افتاد 16 اردیبهشت تولد یکی از دوستامم بود ولی هرچی فکر کردم یادم نیومد تولد کدومشون بود که بهش تبریک بگم حافظه نمیذارن که واسه آدم بمونه :icon_pf (34): :happybday: تولدت مبارک امیرجان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی یادم رفتههههههههه؟ اگه آبرو ریزیه در گوشم بگو کسی نفهمه ها واقعا یادت رفته بود!:icon_pf (34): بزرگ میشی یادت میاد لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشالا دست ب سنگ بزنی طلا بشه واست مادرایشالا ب ارزوهای ریز و درشتت برسی:hapydancsmil: ایشالا تاپیک عروسیتو همینجا همین امسال ببینیماصن تاپیک عروسیتو تولدتو با هم میزنیم امسال تو ی روز.............فکرشو بکن:gnugghender: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هی یو هپی برث دی.. اوه مای گاد دیس ایزه بلک برد هااااااااا مایوم بلتُم اینگلستانی. تنکیو خیییییلی خییییلی ماچ. ای بابا. من این تاپیکو دیدم یادم افتاد 16 اردیبهشت تولد یکی از دوستامم بود ولی هرچی فکر کردم یادم نیومد تولد کدومشون بود که بهش تبریک بگم حافظه نمیذارن که واسه آدم بمونه تولدت مبارک امیرجان دست شوما درد نکنه. ایشالا به خوشی مثل خودمی آلزایمر امون نمیده.:icon_pf (34): من اوجش تراژدی اونجا بود که رفتم دم عابر بانک کارتم زدم داخل ولی رمز کارتم یادم نیومد:icon_pf (34): ینی بگو یه عدد نزدیکش حتی بیاد تو ذهنم:icon_pf (34): هیچی دیگه همه اینجوری شده بودن. [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] دست شوما درد نکنه چرا زحمت کشیدین:hapydancsmil: از اون کادور خوبا دیگه نداری اون پشت مشتا؟ بشه جون برو زشته ئههههه اصن تو با کی اومدی تفلد؟ برو آفرین مامانت کوجاست تو؟ خبر داره اینجایی؟ دست شوما درد نکنه باووووووو زحمت نکشین تو رو خودا شما خودت نی نیی دیگه چرا نی نی آوردی. لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولدت مبارک مرسی دست شوما درد نکنه:hapydancsmil: ایشالا همیشه به خوشی واقعا یادت رفته بود! بزرگ میشی یادت میاد خو چی بود مگهههههههههه:icon_pf (34): دیگه من تا الان یادم نیومده از این به بعدم فکر نکنم یادم بیادا یه چیزییییییی:icon_pf (34): من تا الان فکر میکردم Arpak و .Yaprak یکینننننننننن:icon_pf (34): خو شبیه هم بود اسماشون دیگه ایشالا دست ب سنگ بزنی طلا بشه واست مادرایشالا ب ارزوهای ریز و درشتت برسی ایشالا تاپیک عروسیتو همینجا همین امسال ببینیماصن تاپیک عروسیتو تولدتو با هم میزنیم امسال تو ی روز.............فکرشو بکن:gnugghender: مرسی ننجون ایشالا تاپیک عروسی و تولد و تولد دخترمو همینجا بزنی نمیشه؟ لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی ویکتوریاااااااااا دختر با حجابِ و معتقدِ و با ایمان و کار درست و دوست داشتنیییییییییایشالا یه شوور خوب مثل خودت کار درست گیرت بیاد اینم از اون تیکه ها بوداااااااااااااااااااااااااااااااا :vahidrk: من که باحجاب نیستم اصلا،جدی میگم. میخوای با این دعات منو بدبخت کنی؟ من همش 19 سالمه.نی نیم هنوز. لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب باحجابشو خط بزن.دخترِ معتقد. چشم و گوش بسته راهتو انتخاب نکردی. نه بابا چه بدبختییییییی بالاخره که باید شوور کنی. 19 سال و چندماه؟ دقیقا 19 سال و 4 ماه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم خواست بازم تبریک بگم تولدت مبارک هزارتااااااااااااااااااا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو چی بود مگهههههههههه:icon_pf (34): دیگه من تا الان یادم نیومده از این به بعدم فکر نکنم یادم بیادا یه چیزییییییی:icon_pf (34): من تا الان فکر میکردم Arpak و .Yaprak یکینننننننننن:icon_pf (34): خو شبیه هم بود اسماشون دیگه خوب شاید مهم نبوده برات که یادت رفته پس مهم نیست یه چیزییییییی ببخشید تو تاپیک تولدت اسپم میکنما ولی اینو بگیر یه کم بیشتر دقت کن ببخش زدمتاااا لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شباش رو هم حساب کردی؟ آره کامل حساب کردم.خب سنم همینه دیگه.نی نیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده