Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تولدتو تبریک میگم. ایشالا به بهترین ها برسی. لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آقا امیر تولدتون مبارک ان شا الله 120 ساله بشید. براتون آرزوی موفقیت و سربلندی در تمام مراحل زندگیتون دارم لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیرجان، عزیز دل ، تولدت مبارکبا آرزوهای بهترین ها برای تو مرسی حاج قاسم ایشالا یه زن مثل ارمیا گیرت بیاد حالشو ببری. به به ببین تولد کیه!تفلدت مبارک مهندس امیدوارم همیشه بهترین ها کمترین سهمت از زندگی باشه مرسی فائزه خانووووووووووووووووومممممممممممم همچنین شما خانوم مهندس مرسی خیلی دعای خوبی بود تولدت مبارک دوست عزیز ،1000 ساله شی:icon_gol: مرسی آیلین عزیززززززززز. ایلین 1000 سال زیاده هاااااااا کمتر حساب کن مشتری شیم لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بشه جون نکن میوفتی. شما تنها اومدی تفلد؟ برو زشتِ ئههههههه منم تولدتو تبریک میگم. ایشالا به بهترین ها برسی. مرسی فرنوش عزیززززززززززززز:hapydancsmil: همچنین شما ایشالا تو هم هم دانشگاهی سودی تو دانشگاه شریف بشی ولی تو راه حواست باشه به فاطمه و صبا که دارن میرن دانشگاه شهید بهشتی دست تکون بدیا سلام آقا امیرتولدتون مبارک ان شا الله 120 ساله بشید. براتون آرزوی موفقیت و سربلندی در تمام مراحل زندگیتون دارم مرسی خانوم وکیللللللل:hapydancsmil: اگه یه روز خیلی پولدار شدم حتماً مشاوره حقوقی میگیرم ازت تولدت مبارک مرسی دوست عزیز و محترم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولد مبارک داداش امیر گل ایشالا همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک ایشالا همیشه شاد و موفق و سلامت باشین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولد مبارک داداش امیر گل ایشالا همیشه شاد باشی مرسی داداش امین گل ایشالا خودت هم همیشه شاد و خندون باشی:hapydancsmil: تولدتون مبارک ایشالا همیشه شاد و موفق و سلامت باشین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی سپیده خانوووووووووووووم دستت درد نکنه ایشالا عروسیت جبران کنمممممممم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبــــــریک میگم امیر آقای گل تاپیک دختــــر دار شدنتو بزنیم ایشالا هزار ساله بشی گل پسر :icon_gol: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبــــــریک میگم امیر آقای گل تاپیک دختــــر دار شدنتو بزنیم ایشالا هزار ساله بشی گل پسر :icon_gol: مرسی شاروک عزیززززززززز:icon_gol: ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مرسی همچنین شما. ایشالا خوشبخت بشین در کنار خانواده همیشه شاد باشین و هیچ چیزی این شادی رو ازتون نگیره. لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشین :happy::w330: لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک :dancegirl2: ایشاا.. به همه ی آنچه که دوست دارید،برسید لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک بااااااااااااااااااااااااشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همیشه خوشحال و موفق باشین. لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوووووووووووووووووووووووووووووو ببینین کی به دنیا اومده:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبارک امیر:happy: ایشالا 120 ساله بشی 120 سالگیتو جشن بگیری گل پسر:hapydancsmil::hapydancsmil::2eaoapgxehimkak1y7e:ha5t4lmd53df3cpu2lq:w330: لینک به دیدگاه
One gear 7070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ توجه:نکته ی مهم:توجه خانم ها آقایون لطفا در هنگام خواندن شعر تولد در هر حالت و مکانی هستید بلند بلند دست بزنید و در صورت امکان قری در کمر خود بیندازید... تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک لبت شاد و تنت خوش ، چو گل پر خنده باشی بیا شمعا رو فوت کن که صد سال زنده باشی حالا همه با هم تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک... بیا بندازیم امشب یه عکس یادگاری همین شب که شگفتی مثل گل بهــــــــاری تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک دی جی بـــــــــرو آهنگ بعدی تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک رو سقف این اتاقه یه عالمه ستـــــاره می خوایم تولدت رو جشن بگیریم دوباره فشفشه های روشن بادکنکای رنگی همه با هم بخـــــــــــونیم آخ تو چگده قشنگی آخ تو چگده قشنگی چقده قشنگیا از همه رنگیا حالا همه باهم بادا بادا بادا تولدت مبارک شادا شادا شادا تولدت مبارک ای دوست تولدت مبارک جـــــانا تولدت مبارک آقـــــا تولدت مبارک جشنی نباشد زیباتر از این شمع از تو روشن کیک از تو شیزین ای دوست تولدت مبارک جانا تولدت مبارک آقـــا تولدت مبارک حالا همه با هم با آهنگ "اندی" جشن تو جشن تولد تموم خوبیاست جشن تو شروع زیبای تمام شادیاست تولدت مبارک تولدت مبارک امشب شب ما غرق گل و شادی و شوره از جشن ستاره آسمون یه پارچه نوره امشب خونمون پر از طنین دلنوازه تو کوچه پر از نوای دلنشین سازه عزیزم هدیه ی من برات یه دنیا عشقه زندگیم با بودنت درست مثل بهشته تو خونه سبد سبد گلهای یاس و میخک عزیزم دوستت دارم تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک جشن تو طلوع یک روز مقدسه برام وقت شکرگزاری به سوی درگاه خداست تولدت مبارک تولدت مبارک امشب تو ببین چه شور و حالی و صفایی راستی که گل سرسبد محفل مایی امشب رو لبا گلهای خنده واسه ی توست آرزوی ما بخت بلن در طالع توست تولدت مبارک تولدت مبارک حالا همه با هم دورش حلقه بزنیـــــد بازم براش دست بزنیــــــد حال هــــــــــــــوراااااااا بکشید هرچی غمه پس بزنیـــــــــد آخرین آهنگ از " محمد نوری" آهنگ "دلاویزترین":ws3: چــــو گلها سراپا نشاط و شوری تولدت مبارک ؛ تولدت مبارک بهــــــار امیدی همه سروری تولدت مبارک ؛ تولدت مبارک گل من چشم دلم از تو روشن شگفتی زیباتر از گل به گلشن نشستی چون لاله در باغ هستی تویی تو بهانه ی هستی من دور از هـــــر بلای خزانی بمانی باشـــور و نشاط جوانی بمانی گل باشی که در جمع یاران نشینی در عالم به جز روز شادی نبینی تولدت مبارک ؛ تولدت مبارک دوستان حالا زود کادوهاتونو تقدیم کنین بعدشم تشریف ببرین خونه همسایه ها شاکی شدن... لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشین:happy::w330: دست شوما درد نکنه فرناز خانوم.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: ایشالا شما هم همییییییییییییییییییییشه شاد و خوشحال باشی تو زندگیت:hapydancsmil: به به داش مهدی اطلاعاتیه سیاسی منش من که میدونم هی تو تالار اخبار تاپیک میزنی بی بصیرتارو شناسایی کنی انشالا برگردی به همون سمتی که اون یارو چیزیه اومده جاتو گرفته تولدتون مبارک ایشاا.. به همه ی آنچه که دوست دارید،برسید مرسییییییییییییییییییییی همچنین برای شما خانومِ گل و مهربون ایشالا خودم عروسیت برات دی جی میشم تولدت مبارک مرسی زهرا خانومممممممم دستت درد نکنه.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: ایشالا همیشه خوش و سلامت باشیییییییییییی. تولدتون مبارک بااااااااااااااااااااااااشههمیشه خوشحال و موفق باشین. مرسی ویکتوریاااااااااا دختر با حجابِ و معتقدِ و با ایمان و کار درست و دوست داشتنییییییییی ایشالا یه شوور خوب مثل خودت کار درست گیرت بیاد اوووووووووووووووووووووووووووووو ببینین کی به دنیا اومدهتولدت مبارک امیر ایشالا 120 ساله بشی 120 سالگیتو جشن بگیری گل پسر ای جونم زهرا بانووووووووووووووو دستت درد نکنهههههههههههههه ایشالا خودم تاپیک قبولیتو بزنم بری کنار سودی و فرنوش تو دانشگاه شریف لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولدت مبارک به بهترین آرزوهات برسی دوست عزیز :icon_gol: فقط فک کنم یه چیزی یادت رفته ه هه!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده