HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 فک کن 1% من برا تو لواشک بیارم فقط 5 تا میارم نه من یه دونه بسمه 5 تا نمیخوام 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 نه من یه دونه بسمه 5 تا نمیخوام اعتماد به سقف !! اصن تو ،تو آمارم نیستی خیالت راحت 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 اعتماد به سقف !! اصن تو ،تو آمارم نیستی خیالت راحت من اصن به تو آمار نمییییییییییییییییدمبه زور اصن ازت میگیرم کاری میکنم همه بریزن سرت اصن بچه ها چجوری میشه یه یوزر ساده از ادمین سایت بترسه ینی 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 من اصن به تو آار نمییییییییییییییییدمبه زور اصن ازت میگیرم کاری میکنم همه بریزن سرت اصنبچه ها چجوری میشه یه یوزر ساده از ادمین سایت بترسه ینی :| مـــــرض !! اصن 5 شنبه نمیام :| 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 :| مـــــرض !! اصن 5 شنبه نمیام :| ااااا واسه چی بگو بدونیملواشک میاری ؟ 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 :| مـــــرض !! اصن 5 شنبه نمیام :| دختر جا نزن بیا من پشتت ام 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 من اصن به تو آمار نمییییییییییییییییدمبه زور اصن ازت میگیرم کاری میکنم همه بریزن سرت اصنبچه ها چجوری میشه یه یوزر ساده از ادمین سایت بترسه ینی دیگه من هی هیچی نمیگم شوما هی............ :vahidrk: 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 دیگه من هی هیچی نمیگم شوما هی............:vahidrk: چی شد مگه 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 چی شد مگه دفعه آخر باشه فاطمه جون منو اذیت میکنیااااااااا 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 ااااا واسه چی بگو بدونیملواشک میاری ؟ کوفت :| من دیگه با شوما صبتی ندارم :| دختر جا نزن بیا من پشتت ام من فقط به خاطر تو میام 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 کوفت :| من دیگه با شوما صبتی ندارم :| من فقط به خاطر تو میام کم آوردبرو با مامیت بیا 3
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2013 قسمت سوم اومدمیم رسیدم دم سالن 6 که جاوید پرسید سورپرایز حداقل بگو چیه ه سیبیل داره ه گفتم ارع اومدیم و اومدیم رسیدیم به شاروک دیدم نشسته داره برا ننه بلقیس راجع به تقسسیم کروموزوم حرف میزد بلند شدن خانوما رو بوسی اقایون هم خواستن رو بوسی کنن که نشد بعد همین طور وایستاده بودیم دیدم جاوید منو صدا کرد بیا اینجا وایستا بعد دیدم داره میگه برادران دالتون رو ببینید دقیقا شده بودیم شبیه برادران دالتون از بزرگ به کوچیک بعد نشستیم شرو کردیم از همه چی گفتن ن ن و گیر دادن که ما سوغات میخوایم (از کجام بیارم این وقت سال سوغات) جاوید هم دید بحث گرمه چسبید به کیف من بدبخت ت و شرو کرد به کشت و گذار کیف من:vahidrk: گشت و گشت تا شاروک یه پلاستیک از کیف اش در اورد و یه کم جو اروم شد این وسط شاروک هوا دختر ها رو داشت یه لواشک یواشکی دادبه مینا ما هم که ندیدیم دیدم گوشی حمید زنگ میخوره کیه کیه م من سودی ام ادامه در قسمت بعدی 9
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 کوفت :| من دیگه با شوما صبتی ندارم :| من فقط به خاطر تو میام ای جوووووووووونمممممم فداااااای تو بشم من:hapydancsmil: 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 فک کن من پیش تو کم بیارم فکرنمیخواد دیگه همه به اتفاق دیدیم 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 ای جوووووووووونممممممفداااااای تو بشم من:hapydancsmil: :aghosh: 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 فکرنمیخواد دیگه همه به اتفاق دیدیم اون پست ویرایش شده گویای همه چیز هست 1
ارسال های توصیه شده