رفتن به مطلب

دیگچپه


afa

ارسال های توصیه شده

[h=1]طرز تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد[/h]

149640.jpg

دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد 20*30 پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.

 

مواد مورد نیاز :

برنج نیم دانه : 250 گرم

شکر : 250 گرم

هل : 10 گرم

شیر : 2 لیتر

زعفران : در صورت دلخواه کمی

 

طرز تهیه :

برنج نیم دانه را 2-3 ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.

شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید ،دیگچه دم بکشد.

دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد 20*30 پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.

وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.

دیگچه در مشهد به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود.

 

 

 

 

0012.jpg

 

 

مجله سیمرغ

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...