afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1]طرز تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد[/h] دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد 20*30 پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. مواد مورد نیاز : برنج نیم دانه : 250 گرم شکر : 250 گرم هل : 10 گرم شیر : 2 لیتر زعفران : در صورت دلخواه کمی طرز تهیه : برنج نیم دانه را 2-3 ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند. شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید ،دیگچه دم بکشد. دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد 20*30 پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید. دیگچه در مشهد به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود. مجله سیمرغ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده