afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1]طرز تهیه شیرینی توت فرنگی[/h] در یکسری ظرف های کوچک در ابتدا آرد می مالیم و سپس خمیر آماده شده را در این قالب ها می ریزیم.سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم تا در یخچال بماند. زمان لازم برای درست کردن مواد : 30 دقیقه کل زمان لازم : 2 ساعت و 30 دقیقه مواد گفته شده برای 8 نفر می باشند. مواد لازم : مواد لازم برای درست کردن خمیر یک و نیم فنجان آرد سفید صاف شده نصف فنجان کره (برش داده شده به قطعات کوچک ) یک سوم فنجان شکر یک چهارم قاشق چای خوری نمک مواد لازم برای پر کردن داخل شیرینی ها 1 گرم پنیر خامه ای کم چرب یک چهارم فنجان شکر یک و نیم تا دو کیلو توت فرنگی یک چهارم پیمانه ژلاتین طرز تهیه : 1 - فر را در درجه 350 می گذاریم تا گرم شود. آرد ، کره ، شکر و نمک را در یک قابلمه ریخته و آنها را با یکدیگر ترکیب می کنیم . 2 - در یکسری ظرف های کوچک در ابتدا آرد می مالیم و سپس خمیر آماده شده را در این قالب ها می ریزیم.سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم تا در یخچال بماند. 3 - بعد از آن با استفاده از چنگال برش هایی را روی سطح خمیر می دهیم و سپس به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر می گذاریم تا زمانی که کاملا طلایی شود. 4 - در یک ظرف متوسط پنیر خامه ای و شکر را می ریزیم و کاملا آنها را با یکدیگر ترکیب می کنیم. 5 - توت فرنگی ها را دور تا دور شیرینی های آماده شده می چینیم. 6 - در یک ماهی تابه کوچک ، ژله را روی حرارت متوسط می گذاریم تا آب شده و ترکیب پنیر خامه ای و شکر را هم به آن اضافه می کنیم .سپس به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا بماند. نکته : بهتر است روی بدنه ی توت فرنگی ها را یک برش کوچک بزنیم تا مغز آن پیدا شود. تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده