رفتن به مطلب

خورش ماست


hasti1988

ارسال های توصیه شده

uqy7dtzxjn9ap7b30c.jpg

مواد لازم :

گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)

ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم

شکر 1 پیمانه سرخالی

زرده تخم مرغ 2 عدد

آب 2 تا 3 پیمانه

پیاز 1 عدد

گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی

خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)

طرز تهیه :

گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).

زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.

بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

نکات:

1- این خورش سرد سرو می شود.

2- از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

 

 

یه نکته دیگه اینکه به عنوان دسر سرو میشه و خورش نیست.نوش جان....:a030:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...