پیرهاید 10193 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 ینی نمیشه کاری کرد؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 .نه صرفا این مسابقه.....کلا گفتم بله میتوان با مدیران نظرات خودتان را در میان بگذارید . . . 3
parsa1448 151 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 حق با شماستاما چه میشود کرد با قانون؟! مسابقه های دیگه چرا این شرطو نداره واسه اونایی که تازه عضو شدن و هیچ مطلبی نمیذارن و رأی میدن باید مدنظر باشه نه افرادی همچون من که در این مدت کم حضور این همه فعال بودیم 4
پیرهاید 10193 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 دوست عزیزم ، بنده اینجا مسئولیت اجرایی ندارم و صرفا پیغام آورنده بودم انتقادات و پیشنهادات خود را با مدیران ارشد در میان بگذارید با تشکر 6
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 همه این نوشته ها, یا به عبارت دیگه دلنوشته ها زیبا بود, واقعا نمیشه گفت که کدوم بهتره, چون شاید یکی نتونه از واژه های زیبایی استفاده کنه (انشای خوبی نداشته باشه) اما احساس همه اونهایی که نوشتن خیلی زیبا بود, به نظر من, همه برنده هستن 8
sam arch 55879 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 تبریک می گم به دوستان خوبم... به دوستانی که نوشته ها را با حال و هوای خودشون و از جنس خودشون به مادرشون هدیه کردن... مادران که حضور داشتن و مادرانی که حضور نداشتن... اما این حضور جسمی هست که داشتن و نداشتنش مطرح هست... حضور مهربونی شون همیشه هست و خواهد بود... خوشحالم که در جمع دوستانی که برای مادرانشون دست به قلم شدن بودم... از دوستانی که نوشته ی من رو دوست داشتن و رای دادن ممنونم... و از همه ی دوستانی که در تاپیک مشارکت کردن و باعث رونق این جمع شدن ممنونم... نهال خانم هم خسته نباشن که زحمت زیاد می کشن.... 10
ارسال های توصیه شده