Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رای دادم منم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رای دادم متاسفانه رای شما حساب نمیشه. رای دوستانی که زیر 50 پست ارسالی دارن از تعداد آرا کم خواهد شد از نامه 5 و 8 یک رای کم میشه. 3 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متاسفانه رای شما حساب نمیشه. از نامه 5 و 8 یک رای کم میشه. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارایی خجالت نمیکشی این همه برات نظر دادم هیچی بهم نمیدی؟ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارایی خجالت نمیکشی این همه برات نظر دادم هیچی بهم نمیدی؟ نوچ 3 لینک به دیدگاه
t.bahar 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعا نامه ها از عمق احساس بودن 5 لینک به دیدگاه
parsa1448 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم رأی من حساب میشه یا نه ولی من تازه وارد این مسابقه رو وقتی دیدم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم... 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم رأی من حساب میشه یا نه ولی من تازه وارد این مسابقه رو وقتی دیدم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم... متاسفانه و با عرض شرمندگی خیر ، محاسبه نمی شود مهم احساس این لحظه شماست ، نه رای از حضورتان متشکرم 4 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ و اما نتایج مسابقه با احتساب آرای کل منهای آرای اعضای جدید الورود نفر اول 150 امتیاز: نامه ی 5 از hanaaneh نفر دوم 100 امتیاز : نامه ی 8 از qasem1368 نفر سوم50 امتیاز : نامه ی 1 از پیرهاید ، نامه ی 2 از زفسنجانی ، نامه ی 9 از Sokoote abi ، نامه ی 6 از Neda72 سایر دوستان : نامه 7 ....... sahar 91 نامه 3 .... sam arch نامه 4 .... .SADENA با تبریک به دوستان برنده و با تشکر از حضور تمامی دوستان در این جستار . . . . 10 لینک به دیدگاه
parsa1448 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متاسفانه و با عرض شرمندگی خیر ، محاسبه نمی شود مهم احساس این لحظه شماست ، نه رای از حضورتان متشکرم مرسی آره اون احساسه مهمه ولی من که نوشته هام فقط یه ذره کمتر از 50تاست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم ب همه ی عزیزان چ شرکت کننده ها چ برنده ها موفق و پیروز باشید.... ی چیز دیگه هم بگم کاش اینم جز شروط ارسال نامه میبود ک متن از مقدار معینی(مثلا n خط) بیشتر یا کمتر نباشه.....ب نظرم بهتر میشد....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حق با شماست اما چه میشود کرد با قانون؟! 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حق با شماستاما چه میشود کرد با قانون؟! ینی نمیشه کاری کرد؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 .نه صرفا این مسابقه.....کلا گفتم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده