YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :icon_gol: سلام به دوستان و عزیزان فعال :icon_gol: تشکر ویژه از کاربران و مدیران فعال بخش نجوم و ستاره شناسی اول از همه تشکر از حضور رئیس محمد عزیز جهت حضور خوب و فعالشون در اکثر تاپیک های اخبار و مقالات علمی و روز جهان 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دختری از شمال ... تقدیر ویژه از خواهر گرامی جهت ارسال مقالات علمی و روز جهان ... سپاس گذار حضورتون ... :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ Fahim afa تقدیر مخصوص از حضور خوب و مثبت دو مدیر عزیز و گرامی سپاس گذار حضور و لطف شما ... :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ A1000A نرگس درکه sepide&alireza yuhana lovestory faryade_sokooot تشکر از عزیزانی که با حضورخوبشون در بخش گفتگوی دوستانه ما رو همراهی کردن و میکنن ... :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من هم تشكر در وَكنم .... مي گما داداشي شيطونم .... پس كو اسن من ...؟:w00: از من تشكر ميكردي چي ميشد خو ...؟ به به حال شما خوبید ... ممنون گلم تشکر میشه از حضور سبزت ... شاد باشی مهربون ... :ws2: 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من هم تشكر در وَكنم ....مي گما داداشي شيطونم .... پس كو اسن من ...؟:w00: از من تشكر ميكردي چي ميشد خو ...؟ به به حال شما خوبید ... ممنون گلم تشکر میشه از حضور سبزت ... شاد باشی مهربون ... :ws2: چه با حال تو پست من پست دادي ؟؟؟؟ حال كردم خدايي ....:ws28: جيگل تو داداشي نانازمو ....بگلدم .... 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلاملکم ممنونم آقا مهدی از تمامیه زحماتتون از همه دوستانی هم که زحمت میکشن در این تالار ممنونم موفق و شاد باشید:rose: 8 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ممنون مهدی جان و تشکر از همه دوستان 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به به اینجا از همۀ دوستانم تقدیر شده :w14: مهدی جان من هم اول از همۀ از خود شما تشکر و تقدیر میکنم بخاطر فعالیت خوب و مستمرتون. همچنین از رئیس بزرگ ... که نمونه ست تقدیم به همۀ شما عزیزان: 5 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام مهدی جان من واقعا ذوق زده شدم اولین باری کسی ازم تقدیر میکنه مرسی بابت زحمات خود شما افرین خوشم اومد که مثل بقیه مدیرا فقط اسم دوستای خودت رو نگفتی خداییش شنا باید مدیر سایت شید. 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جا داره اینجا یه باره دیگه از نرگس تشکر کنیم گویا خوشش میاد 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نرگس جون منم ازت تشکر ویژه میکنم 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نرگس جونم از همه همه زحماتت بی نهایت تشکر می کنم . 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ممنون سید مهدی جان. :w139: منم از فعالیت و حضور خوب خودت تو این تالار و همچنین از زحمات دختری از شمال و بقیه دوستانی زحمت زیادی واسه رونق دادن این تالار کشیدن قدردانی میکنم. دست همتون درد نکنه (به غیر از نرگس ) 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پست بالا ویرایش شد توسط یوحنا گل گلاب ممنون سید مهدی جان. منم از فعالیت و حضور خوب خودت تو این تالار و همچنین از زحمات دختری از شمال و بقیه دوستانی زحمت زیادی واسه رونق دادن این تالار کشیدن قدردانی میکنم. دست همتون درد نکنه مخصوصا نرگس 5 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ممنون سید مهدی جان. :w139:منم از فعالیت و حضور خوب خودت تو این تالار و همچنین از زحمات دختری از شمال و بقیه دوستانی زحمت زیادی واسه رونق دادن این تالار کشیدن قدردانی میکنم. دست همتون درد نکنه (به غیر از نرگس ) اول بگم که کلی ذوق زده شدم دوباره از همتون ممنونم خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم منم از همه واسه حضورشون تشکر میکنم:icon_gol::icon_gol: بعدم یه گلگی از اقا مهدی داشتم چرا اول تاپیک اسم محمد رو اوردی ازش تقدیر کردی حالا محمد باشه یا نه چه فرقی میکنه بفرما پررو شد بعدشم محمد خان همه تشکر کردن :w00:دیگه تو مهم نیستی شلوغ نکن کودتا میکنیم ها:167::167::167::167: مهدی جان که مثل تو نیست همه دوستاتو کردی مدیر و ازشون تقدیر میکنی 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ تشکر از حضور خوب و مفید دوست عزیز معین moein_13 جهت حضور پر رنگ در بخش نجوم ... شاد و موفق باشی گلمممم ... :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
moein_13 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ ممنونم عزیزم ایشالا بتونم بیشتر کمک کنم:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ماتینا [/url] کاربر انجمن تشکر از حضور خوب و مفید دوست عزیز به امید حضور دائمیییییییییی ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده