Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این خانم کوچولو زیباترین دختر تو مسابقات زیبایی زیر سن 7 سال شد. نظرتون چیه؟ 16 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا هر چهره ای که مصنوعی تر و بیشتر شبیه عروسکای دست سازه میشه خوشگل ترین؟ نمیگم خوشگل نیستشا ولی خیلی غیرطبیعیه به نظر من این خیلی ناز تره 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقد سلیقهش با من مخالفه :دی منم مثل دوستمون، نمیگم ایشون زیبا نیستن، ولی شخصن دختران زیباتری رو بسته به سلیقه خودم، تا به کنون، دیدهام 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ زیبایی نداره مثل پلاستیک میمونه 1 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ زیبایی نداره مثل پلاستیک میمونه 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا هر چهره ای که مصنوعی تر و بیشتر شبیه عروسکای دست سازه میشه خوشگل ترین؟ نمیگم خوشگل نیستشا ولی خیلی غیرطبیعیه به نظر من این خیلی ناز تره کــــدوم؟؟؟ لینک به دیدگاه
آرسو 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبیه عروسکه دخترکوچولوهای نازتر از این هم هست که دلت میخواد قورتشون بدی 1 لینک به دیدگاه
Neda72 430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا هر چهره ای که مصنوعی تر و بیشتر شبیه عروسکای دست سازه میشه خوشگل ترین؟ نمیگم خوشگل نیستشا ولی خیلی غیرطبیعیهعروسک هارو معمولا از قشنگ ترین چهره ها میسازن، عروسک شبیه این چهره و مشابهش قبلا ساخته شده نه اینکه این شبیه عروسک باشه و غیر طبیعی باشه !! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کــــدوم؟؟؟ این عروسک هارو معمولا از قشنگ ترین چهره ها میسازن، عروسک شبیه این چهره و مشابهش قبلا ساخته شده نه اینکه این شبیه عروسک باشه و غیر طبیعی باشه !! به نظر من عروسکارو از روی تناسبات میسازن...به هر حال نظر من اینه ....به نظرم مصنوعی و بیروحه ولی خب زیبایی از نظر هرکس میتونه یه تعریفی داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حب این عروسکشم قشنگ نیس.. این واقعا آدمیزاده؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظرم خوشکل نیست انقدر کوچولوهای خوشمزه هست نگاه چه خودشم گرفته 1 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه منم نظرم مث دوستانه اصلا خوشگل نیس.... 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه رو له کردیم رفت..پس فردا میره معتادی چیزی میشه با این همه خواطرخواه.. 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب خوشکل نیست دیگه تازه اجنبیه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شیطونه میگه برم عکس زیر 7 سالگیمو بیارم بزارم اینجا...قضاوت کنید! 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شیطونه میگه برم عکس زیر 7 سالگیمو بیارم بزارم اینجا...قضاوت کنید! بزار بزار :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خودِ عروسکاز اون عروسک خوشگلا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بزار بزار :gnugghender: دلم نیومد بزنم تو ذوق بچه! بزار خوش باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده