JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آدمه شیرینی بده اونجا زیاده.. شما خوتو اذیت نکن.. من واس چی باید شیرینی لواشک بدم آخه؟؟ به دلیل حضور من، حمید و دوستم 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به دلیل حضور من، حمید و دوستم چ دلیل قانع کننده ای.. 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برو بخواب.. از وقت خوابیت گذشته.. 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فررررررررررریییییییییییییی من میاااااااام. پامیشی میایییییییییییییییااااااااا 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فررررررررررریییییییییییییی من میاااااااام. پامیشی میایییییییییییییییااااااااا چرا داد میزنی؟ :164 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به قول یکی: خوش بگـذره... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ و همه هم گُشنه اونو من با دلار 1000تومن خریده بودم شما فعلا بیا اونجا تشخیص هویت شو بعدا با هم صوبت میکنیم:vahidrk: خب خدا رو شکر که من پستم تو نقل قولت نیومد و هیچ مدرکی نداریحسش رو ایجاد میکردی و نقل قول میگرفتی الان یه چی کاسب بودی برادر گرام حسابی از خجالتمون در اومدن به جا خودت و تمام کاربرا یه سعادتی نشونت بدم تو کتاب شهرسازی مدرن 10سال آینده بنویسن برا عبرت سایرین:vahidrk: لواشک وینا ردیفه میگیریم ازشبقیه که هیچی من بعضی وقتا هخودمم حالم بهم میخوره دیگه خیلی چندش بود اون حرکتدستمون زده بودیم به اون چمن و قاصدک و ...بعد لواشکم نصف کردیم باهاش من موندم چطوری هپاتیت نوع G نگرفتیم با اون حرکت دلخوشيامو بگير اما لواشكمو نگيرعجب نامرديه مثلا نشناسي چي ميشه اصلا بهار با دوستم ساناز ميفرستم اونم شبيه منه مريم كه نمياد بشناستمخودم و مريم يه روز ديگه ميريم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به قول یکی: خوش بگـذره... چرا نمياي 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا نمياي هیچ کدوم از دوستام نیستن...! اومدنم 100% بود، الان شده 30%...! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ کدوم از دوستام نیستن...! اومدنم 100% بود، الان شده 30%...! بيا منم هيچكي رو نمشناسم از نزديكبيا اشنا ميشيم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمیــــــــــــــــــــــــــــد.. شیرینی یادت نره.. 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمیــــــــــــــــــــــــــــد.. شیرینی یادت نره.. فرییییییی میاااااااااااااااای دیگه؟ گوجه سبز دوست داری خواهر؟ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرییییییی میاااااااااااااااای دیگه؟ گوجه سبز دوست داری خواهر؟ من دوس دارمااا 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دوس دارمااا اگه بیااااااااااااااارم فقططططططططططططططططططططط دختراااااااا بخوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورن 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرییییییی میاااااااااااااااای دیگه؟ گوجه سبز دوست داری خواهر؟ منم خیلی دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه بیااااااااااااااارم فقططططططططططططططططططططط دختراااااااا بخوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورن دم شمــــــــــــــا گرم :hapydancsmil: کار درستی میکنی 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلخوشيامو بگير اما لواشكمو نگيرعجب نامرديه مثلا نشناسي چي ميشه اصلا بهار با دوستم ساناز ميفرستم اونم شبيه منه مريم كه نمياد بشناستمخودم و مريم يه روز ديگه ميريم:gnugghender: همه رو میگیرم ازتما فقط به اونا که میشناسیم شیرینی میدیم خود دانی دیگهنمایشگاه دیگه تموم شد برید یه دوری اطرافش بزنید هیچ کدوم از دوستام نیستن...! اومدنم 100% بود، الان شده 30%...! شما بیا یه دوتا کتاب بخر کتاب بهترین دوسته بيا منم هيچكي رو نمشناسم از نزديكبيا اشنا ميشيم:gnugghender: حمیــــــــــــــــــــــــــــد.. شیرینی یادت نره.. چه تشکری هم میکنن ازش:vahidrk: فرییییییی میاااااااااااااااای دیگه؟ گوجه سبز دوست داری خواهر؟ من دوس دارمااا 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه رو میگیرم ازتما فقط به اونا که میشناسیم شیرینی میدیم خود دانی دیگهنمایشگاه دیگه تموم شد برید یه دوری اطرافش بزنید شما بیا یه دوتا کتاب بخر کتاب بهترین دوسته چه تشکری هم میکنن ازش:vahidrk: من دوس دارمااا شوما چی دوست نداری 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره از این سیبوها ندیدی مگه های حمید سیبو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده