t.bahar 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونایی که میرن بهشون خوش بگذره من که وقت ندارم بیآم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما هم میایم به شرطی که ممد شرینی بده :banel_smiley_4: بی معرفتا نه ديگه..الان ميشناسن منو ..مخصوصا مريم ديدتم تو خودت رفتي سركارچرا ممد بده تو خودت شوكولات مياري كههادي ناصح هم مياد؟:gnugghender: آره خیلی دختر ماهی هست..همیشه هم تو نماز خونه دانشگاه داره درس میخونه ولی من که نیستم شناسایی کنم میادمنم میام جمعه ای ها همه میان نه بابا.... 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونای که باید شرینی بدن مثل یه بچه خوب بیان بگن چی چی میخوان بدن بهمون؟! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حیف که همدانشگاهیمیمن؟شوکولات؟کی گفته؟عمرااااااااا خودت اونبار بهم دادي قرار بود شوما برا من لواشک بیارین؟ درسته ؟ :hapydancsmil: من اگه جونمم بگيرن لواشك به كسي نميدم :banel_smiley_4: بی معرفتا آره خیلی دختر ماهی هست..همیشه هم تو نماز خونه دانشگاه داره درس میخونه ولی من که نیستم شناسایی کنم نه بابا.... چقده ماهم:5c6ipag2mnshmsf5ju3چرا نيستي اونای که باید شرینی بدن مثل یه بچه خوب بیان بگن چی چی میخوان بدن بهمون؟! شما ازدواج كردي شيرينيشو هنوز نداديا برادر:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کی من؟؟ ببینین اگر حرف از شیرینی اینا بزنین کاری برام پیش میاد نمیتونم بیااااااااماااااااااا 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیشنهاد میکنم توو رستوران برگزار بشه 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این دفعه نمایشگاه شیرینی جات و اینا قرار بذاریم بچه ها محل میتینگ تغییر کرده قرار بریم قنادی و اینا 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیشنهاد میکنم توو رستوران برگزار بشه آره مثلا رستوران برج میلاد 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ماشالا همه پایه 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونای که باید شرینی بدن مثل یه بچه خوب بیان بگن چی چی میخوان بدن بهمون؟! خو چی چی میخوای بدی بهمون؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما ازدواج كردي شيرينيشو هنوز نداديا برادر:icon_razz: نخیر خواهر برادرت که من باشم بمیرم ،برایتان بجای شیرینی یه کوفته قلی قلی میخرم میدهم بخورید تا شاید خفه بشید و آیندگان یه نفس راحتی از دستتان بکشن لطفاً با کارت شناسایی وارد شوید کار واست پیش نیومده؟ اگر قرار باشه تو شیرینی بدی خیر وصیت کردم اگر تا روز 5 شنبه مردم هم جنازم رو ببرید نمایشگاه کتاب تا اونجا زنده بشم و ممد رو خفت کنم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو چی چی میخوای بدی بهمون؟؟ زهرمار و زقنبوت البته به یه سریاونم با طعم کاملاً شیرین، و به یه سری دیگه قرار کوفته قل قلی هم داده بشه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آرهمثلا رستوران برج میلاد آی گفتی پریسااااااا 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نخیر خواهر برادرت که من باشم بمیرم ،برایتان بجای شیرینی یه کوفته قلی قلی میخرم میدهم بخورید تا شاید خفه بشید و آیندگان یه نفس راحتی از دستتان بکشن اگر قرار باشه تو شیرینی بدی خیر وصیت کردم اگر تا روز 5 شنبه مردم هم جنازم رو ببرید نمایشگاه کتاب تا اونجا زنده بشم و ممد رو خفت کنم اقار دوماد شوما هم مثه اینکه با ادمین هم ردیفی 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زهرمار و زقنبوت البته به یه سریاونم با طعم کاملاً شیرین، و به یه سری دیگه قرار کوفته قل قلی هم داده بشه چاوید بهت توصیه میشه خودت قشنگ ی شیرینی خوب بدی.. میبینی که بچه ها زیادن..ازما گفتن بود.. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اقار دوماد شوما هم مثه اینکه با ادمین هم ردیفی دوماد کجا بود؟؟ من غلط بکنم با این ملحد هم بند بشم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چاوید بهت توصیه میشه خودت قشنگ ی شیرینی خوب بدی.. میبینی که بچه ها زیادن..ازما گفتن بود.. خب اونا چیزای که گفتم خوبه دیگه 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب اونا چیزای که گفتم خوبه دیگه میدونی که از این چیزا بدی همش برمیگرده تو حلقوم خودت.. غذا با محمد دسراش با تو.. خوبه؟؟ کلیم به نفعته.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده