M!Zare 48037 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 ما هم میایم به شرطی که ممد شرینی بده :banel_smiley_4: بی معرفتا نه ديگه..الان ميشناسن منو ..مخصوصا مريم ديدتم تو خودت رفتي سركارچرا ممد بده تو خودت شوكولات مياري كههادي ناصح هم مياد؟:gnugghender: آره خیلی دختر ماهی هست..همیشه هم تو نماز خونه دانشگاه داره درس میخونه ولی من که نیستم شناسایی کنم میادمنم میام جمعه ای ها همه میان نه بابا.... 4
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 اونای که باید شرینی بدن مثل یه بچه خوب بیان بگن چی چی میخوان بدن بهمون؟! 1
VINA 31339 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 حیف که همدانشگاهیمیمن؟شوکولات؟کی گفته؟عمرااااااااا خودت اونبار بهم دادي قرار بود شوما برا من لواشک بیارین؟ درسته ؟ :hapydancsmil: من اگه جونمم بگيرن لواشك به كسي نميدم :banel_smiley_4: بی معرفتا آره خیلی دختر ماهی هست..همیشه هم تو نماز خونه دانشگاه داره درس میخونه ولی من که نیستم شناسایی کنم نه بابا.... چقده ماهم:5c6ipag2mnshmsf5ju3چرا نيستي اونای که باید شرینی بدن مثل یه بچه خوب بیان بگن چی چی میخوان بدن بهمون؟! شما ازدواج كردي شيرينيشو هنوز نداديا برادر:icon_razz: 3
VINA 31339 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 کی من؟؟ ببینین اگر حرف از شیرینی اینا بزنین کاری برام پیش میاد نمیتونم بیااااااااماااااااااا 1
Sh.92 3961 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 این دفعه نمایشگاه شیرینی جات و اینا قرار بذاریم بچه ها محل میتینگ تغییر کرده قرار بریم قنادی و اینا 3
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 پیشنهاد میکنم توو رستوران برگزار بشه آره مثلا رستوران برج میلاد 4
Valentina 13664 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 اونای که باید شرینی بدن مثل یه بچه خوب بیان بگن چی چی میخوان بدن بهمون؟! خو چی چی میخوای بدی بهمون؟؟ 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 شما ازدواج كردي شيرينيشو هنوز نداديا برادر:icon_razz: نخیر خواهر برادرت که من باشم بمیرم ،برایتان بجای شیرینی یه کوفته قلی قلی میخرم میدهم بخورید تا شاید خفه بشید و آیندگان یه نفس راحتی از دستتان بکشن لطفاً با کارت شناسایی وارد شوید کار واست پیش نیومده؟ اگر قرار باشه تو شیرینی بدی خیر وصیت کردم اگر تا روز 5 شنبه مردم هم جنازم رو ببرید نمایشگاه کتاب تا اونجا زنده بشم و ممد رو خفت کنم 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 خو چی چی میخوای بدی بهمون؟؟ زهرمار و زقنبوت البته به یه سریاونم با طعم کاملاً شیرین، و به یه سری دیگه قرار کوفته قل قلی هم داده بشه 2
Sh.92 3961 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 نخیر خواهر برادرت که من باشم بمیرم ،برایتان بجای شیرینی یه کوفته قلی قلی میخرم میدهم بخورید تا شاید خفه بشید و آیندگان یه نفس راحتی از دستتان بکشن اگر قرار باشه تو شیرینی بدی خیر وصیت کردم اگر تا روز 5 شنبه مردم هم جنازم رو ببرید نمایشگاه کتاب تا اونجا زنده بشم و ممد رو خفت کنم اقار دوماد شوما هم مثه اینکه با ادمین هم ردیفی 2
Valentina 13664 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 زهرمار و زقنبوت البته به یه سریاونم با طعم کاملاً شیرین، و به یه سری دیگه قرار کوفته قل قلی هم داده بشه چاوید بهت توصیه میشه خودت قشنگ ی شیرینی خوب بدی.. میبینی که بچه ها زیادن..ازما گفتن بود.. 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 اقار دوماد شوما هم مثه اینکه با ادمین هم ردیفی دوماد کجا بود؟؟ من غلط بکنم با این ملحد هم بند بشم 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 چاوید بهت توصیه میشه خودت قشنگ ی شیرینی خوب بدی.. میبینی که بچه ها زیادن..ازما گفتن بود.. خب اونا چیزای که گفتم خوبه دیگه 4
Valentina 13664 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 خب اونا چیزای که گفتم خوبه دیگه میدونی که از این چیزا بدی همش برمیگرده تو حلقوم خودت.. غذا با محمد دسراش با تو.. خوبه؟؟ کلیم به نفعته.. 2
ارسال های توصیه شده