MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 حالا که قطعی شده، ولی ساعت 1 که دقِّ آفتابه ! میپوکیم.. 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2013 حالا که قطعی شده، ولی ساعت 1 که دقِّ آفتابه ! میپوکیم.. 8 شب بیا آفتاب داره غروب میکنه خوبه مثلاً سالای قبل چه ساعتی بود که حالا ساعت یک دق آفتابه 7
Valentina 13664 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 8 شب بیا آفتاب داره غروب میکنه خوبه مثلاً سالای قبل چه ساعتی بود که حالا ساعت یک دق آفتابه دوس داره غر بزنه شما ببخشش.. 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2013 دقیقا کیا هستن؟ حسین عجب انتظاری داریا وقتی دقیقم مشخص باشه کیا میان باز دقیق مشخص نیست کیا میان چه برسه الان که دقیقم مشخص نیست (چی گفتم ) مام داریم میاییم با بر وبچ خودمون. بروبچ خودتون منظورتون بچه های دانشگاهه دیگه؟ اگه منظورتون اینه بچه و اینا زیاده تو غرفه کودکان بذاریم میتینگو؟ 4
raz-raz 3612 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 بروبچ خودتون منظورتون بچه های دانشگاهه دیگه؟ اگه منظورتون اینه بچه و اینا زیاده تو غرفه کودکان بذاریم میتینگو؟ -------------------------------------- اصا من قهرم. 3
Sh.92 3961 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 توجه نمیکنن دیگه که نفر اول خوب نیست. اااا یادمون باشه تولد شوما بوده مث اینکه 2
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 اگه بهار بياد منم ميام که باز پاشی بهارو جا بزنی جای خودت؟ از این مینا اوراق شناسایی بخواید ها!!!!!!! 3
VINA 31339 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 که باز پاشی بهارو جا بزنی جای خودت؟ از این مینا اوراق شناسایی بخواید ها!!!!!!! نه ديگه..الان ميشناسن منو ..مخصوصا مريم ديدتم باز میخوای بذاریمون سرکار؟ این همه آدم برا چی من همدانشگاهی؟ والااااااااااااا شرط نمیخواد که وظیفه شه بعنوان مدیر سایت شیرینی بده تو خودت رفتي سركارچرا ممد بده تو خودت شوكولات مياري كههادي ناصح هم مياد؟:gnugghender: 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 نه ديگه..الان ميشناسن منو ..مخصوصا مريم ديدتم تو خودت رفتي سركارچرا ممد بده تو خودت شوكولات مياري كههادي ناصح هم مياد؟:gnugghender: حیف که همدانشگاهیمی من؟شوکولات؟کی گفته؟عمرااااااااا 3
JU JU 7193 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 خودم پشتتم حیمد کی گفته باید شوما شیرینی بدی؟ قرار بود من و تو از بقیه شیرینی بگیریم از قضیه قابل جایگزین نیست براشما دیگه باید به فکر حلوا باشمچقدر شیرینی میگیرید از مندست خالی میام اصنشم اشتباه گرفتی محمد باید شیرینی بده نه من 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 خودم پشتتم حیمدکی گفته باید شوما شیرینی بدی؟ قرار بود من و تو از بقیه شیرینی بگیریم از قضیه قابل جایگزین نیست نمیدونم والا اینا توهم زدن میگن ما قراره شیرینی بدیم بهشونما اصن خودمون دست به کار میشیم هر چی لواشک و شیرینی بود خودمون درو میکنیم 3
JU JU 7193 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 نمیدونم والا اینا توهم زدن میگن ما قراره شیرینی بدیم بهشونما اصن خودمون دست به کار میشیم هر چی لواشک و شیرینی بود خودمون درو میکنیم بلی بلی کافیه به همون صورت قبلی بین خودم و خودت تقسیمش کنیم, دیگه بقیه لواشک شیرینی نمی خوان 2
JU JU 7193 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 نه ديگه..الان ميشناسن منو ..مخصوصا مريم ديدتم تو خودت رفتي سركارچرا ممد بده تو خودت شوكولات مياري كههادي ناصح هم مياد؟:gnugghender: قرار بود شوما برا من لواشک بیارین؟ درسته ؟ :hapydancsmil: 4
ارسال های توصیه شده