MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا که قطعی شده، ولی ساعت 1 که دقِّ آفتابه ! میپوکیم.. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا که قطعی شده، ولی ساعت 1 که دقِّ آفتابه ! میپوکیم.. 8 شب بیا آفتاب داره غروب میکنه خوبه مثلاً سالای قبل چه ساعتی بود که حالا ساعت یک دق آفتابه 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 8 شب بیا آفتاب داره غروب میکنه خوبه مثلاً سالای قبل چه ساعتی بود که حالا ساعت یک دق آفتابه دوس داره غر بزنه شما ببخشش.. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقیقا کیا هستن؟ حسین عجب انتظاری داریا وقتی دقیقم مشخص باشه کیا میان باز دقیق مشخص نیست کیا میان چه برسه الان که دقیقم مشخص نیست (چی گفتم ) مام داریم میاییم با بر وبچ خودمون. بروبچ خودتون منظورتون بچه های دانشگاهه دیگه؟ اگه منظورتون اینه بچه و اینا زیاده تو غرفه کودکان بذاریم میتینگو؟ 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بروبچ خودتون منظورتون بچه های دانشگاهه دیگه؟ اگه منظورتون اینه بچه و اینا زیاده تو غرفه کودکان بذاریم میتینگو؟ -------------------------------------- اصا من قهرم. 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ توجه نمیکنن دیگه که نفر اول خوب نیست. اااا یادمون باشه تولد شوما بوده مث اینکه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حميد صفدر نمياد؟ میاد منم میام جمعه ای ها همه میان 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :| :| چقدر چونه زدم آخرشم این شد! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میادمنم میام جمعه ای ها همه میان 5 شنبه نميايد:icon_razz:؟ 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه بهار بياد منم ميام که باز پاشی بهارو جا بزنی جای خودت؟ از این مینا اوراق شناسایی بخواید ها!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما هم میایم به شرطی که ممد شرینی بده 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ که باز پاشی بهارو جا بزنی جای خودت؟ از این مینا اوراق شناسایی بخواید ها!!!!!!! نه ديگه..الان ميشناسن منو ..مخصوصا مريم ديدتم باز میخوای بذاریمون سرکار؟ این همه آدم برا چی من همدانشگاهی؟ والااااااااااااا شرط نمیخواد که وظیفه شه بعنوان مدیر سایت شیرینی بده تو خودت رفتي سركارچرا ممد بده تو خودت شوكولات مياري كههادي ناصح هم مياد؟:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه ديگه..الان ميشناسن منو ..مخصوصا مريم ديدتم تو خودت رفتي سركارچرا ممد بده تو خودت شوكولات مياري كههادي ناصح هم مياد؟:gnugghender: حیف که همدانشگاهیمی من؟شوکولات؟کی گفته؟عمرااااااااا 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خودم پشتتم حیمد کی گفته باید شوما شیرینی بدی؟ قرار بود من و تو از بقیه شیرینی بگیریم از قضیه قابل جایگزین نیست براشما دیگه باید به فکر حلوا باشمچقدر شیرینی میگیرید از مندست خالی میام اصنشم اشتباه گرفتی محمد باید شیرینی بده نه من 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خودم پشتتم حیمدکی گفته باید شوما شیرینی بدی؟ قرار بود من و تو از بقیه شیرینی بگیریم از قضیه قابل جایگزین نیست نمیدونم والا اینا توهم زدن میگن ما قراره شیرینی بدیم بهشونما اصن خودمون دست به کار میشیم هر چی لواشک و شیرینی بود خودمون درو میکنیم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم والا اینا توهم زدن میگن ما قراره شیرینی بدیم بهشونما اصن خودمون دست به کار میشیم هر چی لواشک و شیرینی بود خودمون درو میکنیم بلی بلی کافیه به همون صورت قبلی بین خودم و خودت تقسیمش کنیم, دیگه بقیه لواشک شیرینی نمی خوان 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه ديگه..الان ميشناسن منو ..مخصوصا مريم ديدتم تو خودت رفتي سركارچرا ممد بده تو خودت شوكولات مياري كههادي ناصح هم مياد؟:gnugghender: قرار بود شوما برا من لواشک بیارین؟ درسته ؟ :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده