Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعد چند روز نظرسنجی پر زد و برخورد () بالاخره تکلیف روز قرار نمایشگاه کتاب هم مشخص شد. خب با توجه به نظرسنجی که انجام شد: زمان میتینگ: 5شنبه 19 اردیبهشت ساعت 1 بعد از ظهر صبح هرکی میخواد کتاباشو بخره و کاراشو بکنه، ظهر ساعتی که گفتیم جمع میشیم تا ایشالا کسایی هم که سرکار هستن بتونن برسن محل میتینگ: دوستانی که سالای قبل میومدن میدونن احتمالاً کجاس. ولی واسه دوستانی که تا حالا نیومدن تو عکس زیر نشون دادم: باز هم اگه کسی پیدا نکرد، تلفنی اونجا هماهنگ کنه (اگه آنتن بده درست حسابی ) راستی کسایی هم که 5شنبه نمی تونن بیان و میخوان جمعه حتماً باشه، اگه بخوان میتونن به صورت خصوصی باهمدیگه هماهنگ کنن. این پیشنهاد هم شده بود که دو روز اعلام بشه، متأسفانه نمیتونیم دو روز رو عمومی اعلام کنیم. تقریباً تو تاپیک قبلی مشخص شده که کیا نمی تونن 5شنبه بیان. اگه خواستن میتونن با همدیگه هماهنگ کنن ولی سعیشونو بکنن که 5شنبه بیان. امیدوارم روز خوبی واسه همه دوستان باشه. 46 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارک باشه ه دوستانی که جمعه میتونند بیان در صورت تمایل پ خ بدن 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من سعی میکنم ساعت 14 روز پنجشنبه 19 اردیبهشت بیام و ساعت 16 هم برم. (واسه نوشتن همین چند خط بی جهت چند روز دوباره معتاد شدیم اومدیم انجمن که باز میریم تو ترک اونم هم برای دوستانی که قول داده بودم هم عزیزانی که ممکنه دلخور باشن ....) پس فعلا خدانگهدار دوستان تا اونموقع. 17 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب به سلامتی. ممد دست پر بیاااااااااااا 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممد داداشت جمعه بفرست بیاد زیارتش کنیم م م میگن دست به شیرینی اونم خوبه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زیاد اسپم نکنم..فقط یک جمله میگم...: تاریخ همیشه تکرار می شود 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به شرطی که ممد بستنی بده مثه اون دفه نشه 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب به دوستان خوش بگزره جای مارم دور همی خالی کنیداگر برسیم سعی میکنیم 5شنبه بیاییم 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من جمعه رو حتمن میام ولی راجع به پنج شنبه آینده، هیچ قولی به هیچ وجه نمیدم پسر ایرانی، شمارهم رو خصوصی برات فرستادم ساعت و غیر رو حتمن باهام هماهنگ کن 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ محمد چرا نمیشه دوتا قرار گذاشت؟؟ هوم؟؟ 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب راس میگه...2 تا بزار...اونایی که میتونن جمعه برن اونایی که میتون 5 شنبه اونایی هم که میتونن هر دوش:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من 5شنبه رو میام.اگه جمعه هم خواستید برید بگید من هم بیام 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دو روز نبودیم چه اتفاقاتی افتاده ببینیم پنجشنبه میتونیم بریم یا نه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میتینگ امروزو رفتم الانم برگشتم خونه و دارم آماده میشم برا عروسی بسیار خوش گذست اگه زنده موندیم 5 شنبه هم میایم 7 لینک به دیدگاه
mikrobe-sorati 217 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ يني منم بيام ؟ :babygirl: من فقط نهال و ميشناسم ك 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ يني منم بيام ؟ :babygirl:من فقط نهال و ميشناسم ك آرررررررررررره حتمااااااااااااااا بیا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در بخش بین الملل نمایشگاه کتاب92 ، هر دلار 3500تومان وهر پوند 5500 تومان حساب میشود . از حریداران کتاب تقاضا میشود برای ورود به این بخش تامل فرمایید 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یهویی قرار شد ما بریم مسافرت :(2310): بهتون خوش بگذره :164: خدا ازتون نگذره بی من پاستیل بخورین :(2310): 8 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مام داریم میاییم با بر وبچ خودمون. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده