Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان چند روزیه یه چیزی بدجوری ذهنم رو درگیر کرده اینکه دوری ودوستی درسته یا اینکه از دل برود هر آنکه از دیده برفت؟ گاهی آدم یکیو بدجور دوست داره وهیچ جوری نمیتونه فراموشش کنه مدام به فکرشه بعد شرایط جوری میشه که یه مدت از هم دور میشن و نمیشه ارتباطی با هم داشته باشن حالا به نظر شما هرکدوم از این دو تا جمله که گفتم،صدق کنه،نشان دهنده ی چیه؟ یعنی کدوم ویژگی فرد رو میرسونه؟ 10 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستانچند روزیه یه چیزی بدجوری ذهنم رو درگیر کرده اینکه دوری ودوستی درسته یا اینکه از دل برود هر آنکه از دیده برفت؟ گاهی آدم یکیو بدجور دوست داره وهیچ جوری نمیتونه فراموشش کنه مدام به فکرشه بعد شرایط جوری میشه که یه مدت از هم دور میشن و نمیشه ارتباطی با هم داشته باشن حالا به نظر شما هرکدوم از این دو تا جمله که گفتم،صدق کنه،نشان دهنده ی چیه؟ یعنی کدوم ویژگی فرد رو میرسونه؟ به جواب رسیدی به منم بگو مدتیه ذهنم درگیر این موضوعه چون تو شرایطش قرار گرفتم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از دل برود هر آنکه از دیده برفت درسته ولی کسی هم که 24 ای تو دیدت باشه اونم از دلت میره ... بهتره تعادل و حفظ کرد توی روابط 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظر من بستگی داره یکی رو میبینی هرچقدرم که نبینیش بیشتر دلت واسش تنگ میشه اون که میگن از دل برود هر آنکه از دیده برفت در صورتیِ که هیچ تماس و ارتباطی هم باهم نداشته باشین(درست گفتم دیگه!!) بعضی وقتا هم هست زیاد توو دید باشی هم از دل میری.... ولی دوری و دوستی که کلا قضیش فرق میکنه 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظر من بستگی دارهیکی رو میبینی هرچقدرم که نبینیش بیشتر دلت واسش تنگ میشه اون که میگن از دل برود هر آنکه از دیده برفت در صورتیِ که هیچ تماس و ارتباطی هم باهم نداشته باشین(درست گفتم دیگه!!) بعضی وقتا هم هست زیاد توو دید باشی هم از دل میری.... ولی دوری و دوستی که کلا قضیش فرق میکنه خب آخه منصفانه نیست که آدم یکیو دوست داشته باشه ولی وقتی ازش دور شد وهیچگونه تماسی با هم نداشتن،فراموشش کنه وبشه از دل برود هرآنکه از دیده برفت 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه منصفانه نیست There is no justice Not in this world 4 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوری و دوستی، واسه موقعی میگن که دو نفر باهم مشکل دارن. از دل برود هر آنکه از دیده برفت، واسه موقعی که دو نفر با هم مشکلی ندارن. این دوتا هرکدوم جای خودشونه. یک جمله ای فکر کنم تو همین انجمن خونده بودم که : محبتت را یکدفعه برای هیچ دوستی ظاهر نکن، چون با اندک تغییری در رفتارت، تو رو دشمن میپندارد. 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از دل برود هر آنکه از دیده برفت درسته ولی کسی هم که 24 ای تو دیدت باشه اونم از دلت میره ... بهتره تعادل و حفظ کرد توی روابط :w16: 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظرم بایدتعادل برقراربشه!آخه می بینی یکی مدام جلوچشاته خوب ممکنه یه موقع عصبانیتتوسراون خالی کنی یابینتون سوء تفاهم پیش بیاداین جوروقتاست که میگن دوری ودوستی ولی این که ازیکی خیلی فاصله بگیریویه مدت طولانی نبینیش ممکنه باعث شه ازیادت بره اون شخص! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده