mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام امروز به مناسبت روز خودم، گفتم یه چی درست کنم تا بلکه از بی حوصلگی در بیام مواد لازم: 125 گرم گردوی پودر شده 125 گرم پودر شکر 50 گرم شکلات رنده شده 1 عدد سفیده تخم مرغ برای رویه شکلاتی: 50 گرم شکلات 1 قاشق غذا خوری شکر 25 گرم کره مارگارین 2 قاشق غذاخوری شیر برای تزیین هم من اسمارتیز استفاده کردم روش تهیه: گردو، شکر و شکلات، رو با هم خوب مخلوط کنین سفیده تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنین تا خمیری بشه اگر مخلوط نرم بود و شکل نگرفته بود، کمی پودر گردو اضافه کنین خمیر هارو به شکل توپهای کوچکتر از گردو در بیارین مواد رویه شکلاتی رو به روش بن ماری کاملا با هم مخلوط کنین و از روی حرارت بردارین تا نجوشه تارافل هارو توی این مواد بزنین و توی توری بذارین تا شکلات اضافیش بره و بلافاصله با هرچیزی میخواین تزئینش کنین، روش بذارین بعد، گذاشتم یخچال تا یه کم شکلات روش ببنده برای حفظ حقوق ناشر، دستورشو از سایت خانوم گل برداشتم 11 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عالی. دستت درد نکنه نفس خواهش میکنم عزیزم مرسی از آموزش چاکر آبجی 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دستت درد نکنه خانومی........ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عزیزم...معرکه ای خیلی ساده بنظر میاد...سعی میکنم درست کنم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دستت درد نکنه خانومی........ خواهش گلم عزیزم...معرکه ای خیلی ساده بنظر میاد...سعی میکنم درست کنم آره مریم جون خیلی سادس زمانی هم نمی بره درست کن، عکسشو بزار اینجا 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میم شیمی جونم سفیده ی تخم مرغ بوی بدی بهش نمیده ؟ چون که خام هست 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میم شیمی جونم سفیده ی تخم مرغ بوی بدی بهش نمیده ؟ چون که خام هست گلم هنوز نخوردیمش منتظریم مهمونامون برسن تا فردا علی الطلوع بهت خبر میدم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مینا جون، جات خالی دیشب صرف شد، بوی سفیده نمیداد اما چون شکر حل نشده، دونه هاش میره زیر دندون. من دوس داشتم اما همسرم نه خیلی 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مینا جون، جات خالی دیشب صرف شد، بوی سفیده نمیداداما چون شکر حل نشده، دونه هاش میره زیر دندون. من دوس داشتم اما همسرم نه خیلی نوش جونتون ، مرسی عزیزمممممممم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده