panisa 12132 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2013 والا ما که دچار دوگانگی شدیم ، بیایم یا نیایم ؟ با احساسات ادم بازی میکنید ؟ فقط میخواستین مارو از اینجا بندازین بیرون دیگه... باشه الان علی توضیح میده بهتون :biggrin:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2013 مامی مگه ما دست خودمونه ؟ حدسه دیگه ، خودش میاد آره دستِ خودتونه دیگه ؛ هی میگم صفه اول حدس نزنین صفه اول حدس نزنین ؛ هی حدس میزنین
آریودخت 43941 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 آره دستِ خودتونه دیگه ؛ هی میگم صفه اول حدس نزنین صفه اول حدس نزنین ؛ هی حدس میزنین اگه صفحه اول حدس نزنیم که تاپیک تا اخر خالی میمونه که اها ینی فقط حرف بزنیم ولی حدس نزنیم ، گرفتم مامی
alimec 23102 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 الان علی توضیح میده بهتون :biggrin: خب به نام خدا خب پ ت پت تت عرض ادب و احترام خدمت تمام دوستان گل راستش من گفتم یه تنوع ایجاد بشه و پیشنهاد یه نقشه ی شیطانی رو به پانیسا دادم.. الان مطوئنم که همه دوستان(فاطمه/فافا/فرانه و..) از کار ما به وجد اومدن و چیزی رو جایگزین خوشحالی نمی کنن من از هادی جان دعوت میکنم تشریف بیارن رو سن
آرتاش 33340 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:عجب دوستان با من تکرار کنید بچه ها حیا کنید این تاپیک و رها کنید
alimec 23102 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:عجبدوستان با من تکرار کنید بچه ها حیا کنید این تاپیک و رها کنید تا خون در رگ ماست این تاپیک خانه ی ماست
آریودخت 43941 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 خببه نام خدا خب پ ت پت تت عرض ادب و احترام خدمت تمام دوستان گل راستش من گفتم یه تنوع ایجاد بشه و پیشنهاد یه نقشه ی شیطانی رو به پانیسا دادم.. الان مطوئنم که همه دوستان(فاطمه/فافا/فرانه و..) از کار ما به وجد اومدن و چیزی رو جایگزین خوشحالی نمی کنن من از هادی جان دعوت میکنم تشریف بیارن رو سن اصلا شوخی جالبی نبود
alimec 23102 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 الان من به شخصه از اینقد به وجد اومدم نمیدونم چیکار کنم پیشنهاد من موزیک و رقص هست :icon_gol::icon_gol:
alimec 23102 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 اصلا شوخی جالبی نبود فاطمه اصن برا چی ص اول می حدسین شماها؟ برید کنار دارم میام رو سن یا علی
آریودخت 43941 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 فاطمه اصن برا چی ص اول می حدسین شماها؟ شما چرا فک نمیکنید شاید یکی از ناراحتیتون واقعا ناراحت شه ؟ همه چیزو نباید به شوخی گرفت .
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 شما چرا فک نمیکنید شاید یکی از ناراحتیتون واقعا ناراحت شه ؟همه چیزو نباید به شوخی گرفت . خب همسایه اینجا توی این تاپیک همه چی شوخیه حتی من حتی تو
.Apameh 25173 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 پیشنهاد من موزیک و رقص هست:icon_gol::icon_gol: الان تنها کاری که میتونه این هیجان منو کم کنه کتک زدن توئه
alimec 23102 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 الان تنها کاری که میتونه این هیجان منو کم کنه کتک زدن توئه من در خدمتم فاطمه هم بگو بیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3
آریودخت 43941 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 خب همسایه اینجا توی این تاپیک همه چی شوخیه حتی من حتی تو دوس نداشتم با احساسی که در مقابل دوستام دارم شوخی شه .
آریودخت 43941 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 تو رو خدا بیخیال فاطمه. پانیسا گفته بود بچه ها ناراحت میشن و من اصرار کردم.. دیگه مهم نیست علی لطفا این پستتو پاک کن #176
ارسال های توصیه شده