panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ والا ما که دچار دوگانگی شدیم ، بیایم یا نیایم ؟ با احساسات ادم بازی میکنید ؟ فقط میخواستین مارو از اینجا بندازین بیرون دیگه... باشه الان علی توضیح میده بهتون :biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مامی مگه ما دست خودمونه ؟ حدسه دیگه ، خودش میاد آره دستِ خودتونه دیگه ؛ هی میگم صفه اول حدس نزنین صفه اول حدس نزنین ؛ هی حدس میزنین لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره دستِ خودتونه دیگه ؛ هی میگم صفه اول حدس نزنین صفه اول حدس نزنین ؛ هی حدس میزنین اگه صفحه اول حدس نزنیم که تاپیک تا اخر خالی میمونه که اها ینی فقط حرف بزنیم ولی حدس نزنیم ، گرفتم مامی لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان علی توضیح میده بهتون :biggrin: خب به نام خدا خب پ ت پت تت عرض ادب و احترام خدمت تمام دوستان گل راستش من گفتم یه تنوع ایجاد بشه و پیشنهاد یه نقشه ی شیطانی رو به پانیسا دادم.. الان مطوئنم که همه دوستان(فاطمه/فافا/فرانه و..) از کار ما به وجد اومدن و چیزی رو جایگزین خوشحالی نمی کنن من از هادی جان دعوت میکنم تشریف بیارن رو سن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:عجب دوستان با من تکرار کنید بچه ها حیا کنید این تاپیک و رها کنید لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان من به شخصه از اینقد به وجد اومدم نمیدونم چیکار کنم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:عجبدوستان با من تکرار کنید بچه ها حیا کنید این تاپیک و رها کنید تا خون در رگ ماست این تاپیک خانه ی ماست لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خببه نام خدا خب پ ت پت تت عرض ادب و احترام خدمت تمام دوستان گل راستش من گفتم یه تنوع ایجاد بشه و پیشنهاد یه نقشه ی شیطانی رو به پانیسا دادم.. الان مطوئنم که همه دوستان(فاطمه/فافا/فرانه و..) از کار ما به وجد اومدن و چیزی رو جایگزین خوشحالی نمی کنن من از هادی جان دعوت میکنم تشریف بیارن رو سن اصلا شوخی جالبی نبود لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان من به شخصه از اینقد به وجد اومدم نمیدونم چیکار کنم پیشنهاد من موزیک و رقص هست :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا شوخی جالبی نبود فاطمه اصن برا چی ص اول می حدسین شماها؟ برید کنار دارم میام رو سن یا علی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فاطمه اصن برا چی ص اول می حدسین شماها؟ شما چرا فک نمیکنید شاید یکی از ناراحتیتون واقعا ناراحت شه ؟ همه چیزو نباید به شوخی گرفت . لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما چرا فک نمیکنید شاید یکی از ناراحتیتون واقعا ناراحت شه ؟همه چیزو نباید به شوخی گرفت . خب همسایه اینجا توی این تاپیک همه چی شوخیه حتی من حتی تو لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیشنهاد من موزیک و رقص هست:icon_gol::icon_gol: الان تنها کاری که میتونه این هیجان منو کم کنه کتک زدن توئه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا خون در رگ ماستاین تاپیک خانه ی ماست همتون پخش بشید ببینم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب همسایه اینجا توی این تاپیک همه چی شوخیه حتی من حتی تو لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان تنها کاری که میتونه این هیجان منو کم کنه کتک زدن توئه من در خدمتم فاطمه هم بگو بیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب همسایه اینجا توی این تاپیک همه چی شوخیه حتی من حتی تو دوس نداشتم با احساسی که در مقابل دوستام دارم شوخی شه . لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو رو خدا بیخیال فاطمه. پانیسا گفته بود بچه ها ناراحت میشن و من اصرار کردم.. دیگه مهم نیست علی لطفا این پستتو پاک کن #176 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تازه رسیدم. آغا این عکس علی مکانیکه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده