H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانیسا سه تا اشتباه کردی و به حرفم توجه نکردی:اشاره مستقیم به من.. بهت گفتم فردا شبش بذار ولی همون شب گذاشتی دیروز هم گفتم تاپیک رو ببند ولی هنوز نبستی واقعا که.. بابا بیخیال علی من که واقعا وقتی اومدم تو تاپیک اون راهنمایی رو دیدم مطمئن شدم تو نیستی ، ینی کاملا تاثیرش برعکس بود، به همه شک داشتم الا تو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بگرد یه عکس خوب دیگه پیدا کن یه دور دیگه شرکت کن :gnugghender: منم صفحه اول حدسم زدن ولی دور بعدی جبران کردم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راست میگه تازه خوب شد همه گول خوردن و به من شک کردن فافا راست میگه تاثیرش انگاری برعکس بوده لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانیسا سه تا اشتباه کردی و به حرفم توجه نکردی:اشاره مستقیم به من.. بهت گفتم فردا شبش بذار ولی همون شب گذاشتی دیروز هم گفتم تاپیک رو ببند ولی هنوز نبستی واقعا که.. بیخیال بابا جدی منم اصلا به تو شک نکردم آخه بیشتر شبیه هادیه بعدم ببوسین روی همو دیگه پانی شوور منه هاااا اینجوری نگووو لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیخیال باباجدی منم اصلا به تو شک نکردم آخه بیشتر شبیه هادیه بعدم ببوسین روی همو دیگه پانی شوور منه هاااا اینجوری نگووو مامان من شوور توعه زری؟ منم با اطمینان گفتم هادی ، خیلی شبیهشه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مامان من شوور توعه زری؟ منم با اطمینان گفتم هادی ، خیلی شبیهشه آره شوور منه:(87): به هم میایم؟:(87): لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره شوور منه:(87):به هم میایم؟:(87): ینی تو بابای منی اجی ؟ :imoksmiley: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی تو بابای منی اجی ؟ :imoksmiley: نـــــــــــــع من همونم آجیتم گیر نده دیگه تو آجیمی اما مامانت شوور منه همونطور که برادرت پسر عمومه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نـــــــــــــع من همونم آجیتمگیر نده دیگه تو آجیمی اما مامانت شوور منه همونطور که برادرت پسر عمومه :obm: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان خودتون منصفانه قضاوت کنید. الان با اینکه پانیسا آن هست ولی نمی آد و تاپیک رو نمی بنده.. یه اشتباه دو اشتباه.. دیگه تا چند تا رو میشه ناراحت نشد؟.. ایشون دارن اذیت می کنن.. لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا چرا اینقده جدی با قضیه برخورد میکنی علی اقا...خوب مسابقست .. اون راهنمایی ها هم همش نکته انحرافیِ و به قول بچه ها نتیجه عکس رو داشت....دیدی که همه به هادی اشاره کردن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان فکر کنم واسه راحتیه دو دوستمون بهتره تو این تاپیک دیگه پست ندیم.. ایشالا مسابقه بعدی با برطرف شدن سوتفاهما میرسیم خدمت هم!! :) بیخودیم ی چیزو گندش نکنیم..دنیا دو روزه باباااا.. :) لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان خودتون منصفانه قضاوت کنید. الان با اینکه پانیسا آن هست ولی نمی آد و تاپیک رو نمی بنده.. یه اشتباه دو اشتباه.. دیگه تا چند تا رو میشه ناراحت نشد؟.. ایشون دارن اذیت می کنن.. :w00: بچه ها جون هرچقدر که دلتون میخواد پست بدین اینجا لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا ؟ خبرایِ خووووب علی آقا تشریف بیارید لطفا لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خبرایِ خووووب علی آقا تشریف بیارید لطفا پانیسا خجالت می کشم بیام رو سن لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانیسا خجالت می کشم بیام رو سن منم از رویِ همه بچه ها شرمندم ولی حقِتونه تا شما باشید که صفحه اول حدس نزنید لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانیسا خجالت می کشم بیام رو سن والا ما که دچار دوگانگی شدیم ، بیایم یا نیایم ؟ با احساسات ادم بازی میکنید ؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقط میخواستین مارو از اینجا بندازین بیرون دیگه... باشه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم از رویِ همه بچه ها شرمندم ولی حقِتونه تا شما باشید که صفحه اول حدس نزنید مامی مگه ما دست خودمونه ؟ حدسه دیگه ، خودش میاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده