panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی ساعتش که واقعیه :| مدلِ ساعت برنارد چیه؟ لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از کجا میدونی اصن؟ برا که پستاشو دیدم دلرحمه ه ه لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مدلِ ساعت برنارد چیه؟ watchbuddy ولی الان که دقت کردم این مدلش به درد تو نمیخوره که فقط زمان رو نگه میداره به عقب بر نمیگردونه ! لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برا که پستاشو دیدم دلرحمه ه ه watchbuddy ولی الان که دقت کردم این مدلش به درد تو نمیخوره که فقط زمان رو نگه میداره به عقب بر نمیگردونه ! آره منم خیلی فکر کردم بفهمم چطوری با ساعتِش بتونم ماجرا رو درست کنم ولی هرطوری فکر کردم نشد :JC_thinking: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی ساعتش که واقعیه :| آره تو قصه ها واقعیه watchbuddy ولی الان که دقت کردم این مدلش به درد تو نمیخوره که فقط زمان رو نگه میداره به عقب بر نمیگردونه ! :ws28: یه فیلمی بود ، با یه برنامه ، میتونستن زمان رو ببرن عقب . باید از اونا واسش بگیریم . :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان شرمنده تعجیل دارم باید برم نه نه نه از کسی ناراحت نیستم. پانیسا که بی احترامی نکرد پس عذرخواهی لازم نیست.. لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره منم خیلی فکر کردم بفهمم چطوری با ساعتِش بتونم ماجرا رو درست کنم ولی هرطوری فکر کردم نشد :JC_thinking: بزار ببینم از اینایی که partow میگه میتونیم بگیریم واست یا نه / آره تو قصه ها واقعیه :ws28: یه فیلمی بود ، با یه برنامه ، میتونستن زمان رو ببرن عقب . باید از اونا واسش بگیریم . :hapydancsmil: بریم مغازه بگیم یه فیلمی بود زمان رو میبردن به عقب از اونا میخوایم ؟!! اسمش چی بود خب لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان شرمنده تعجیل دارم باید برم نه نه نه از کسی ناراحت نیستم. پانیسا که بی احترامی نکرد پس عذرخواهی لازم نیست.. :shad: بزار ببینم از اینایی که partow نیگه میتونیم بگیریم واست یا نه / از همونا میــــخوام ؛ بخرین برام لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان شرمنده تعجیل دارم باید برم نه نه نه از کسی ناراحت نیستم. پانیسا که بی احترامی نکرد پس عذرخواهی لازم نیست.. خب به سلامتی . بفرمایید شیرینی بزار ببینم از اینایی که partow نیگه میتونیم بگیریم واست یا نه / بریم مغازه بگیم یه فیلمی بود زمان رو میبردن به عقب از اونا میخوایم ؟!! اسمش چی بود خب اسمش رو یادم نیست . ولی چیزه خوبی بود لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جالب اینجاست که با اینکه علی عکس آواتورش رو هم گذاشت ما همه فکر میکردیم هادی هست... خودش لو داد... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علی بیا پاسخ گو باش.. چقد شبیه بچگیای هادی بودی!!! لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علی بیا پاسخ گو باش.. چقد شبیه بچگیای هادی بودی!!! نکنه داداشن ما دو برادرو که سالها همو گم کردن به هم رسوندیم چه لحظه رمانتیکیه دیدار این دو برادر لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه هادی نباشه بنده خود را به دار می اوریزم طناب بدم خدمتتون؟ علی بیا پاسخ گو باش.. چقد شبیه بچگیای هادی بودی!!! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نکنه داداشن ما دو برادرو که سالها همو گم کردن به هم رسوندیم چه لحظه رمانتیکیه دیدار این دو برادر لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانیسا سه تا اشتباه کردی و به حرفم توجه نکردی: اشاره مستقیم به من.. بهت گفتم فردا شبش بذار ولی همون شب گذاشتی دیروز هم گفتم تاپیک رو ببند ولی هنوز نبستی واقعا که.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده