آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیگه ناراحت شده ازم دیگه ای بابا لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علی ناراحت شده از اینکه تو راهنمایی ها گفتم که "شاید علی باشه اصن " خواسته دیگه تاپیکِش بسته شه خوب اینکه میتونه یه نکته ی انحرافی باشه همیشه یه اشاره هایی به زهرا و ... هم میکردی دیگه ناراحت شده ازم دیگه بی خیال الان دیگه ناراحت نیستم مخصوصا که شمالی هم هستیولی خوب بود اینقدر مستقیم اشاره نمی کردی تا حدس اول به فنا برم تشکر از زهرا(پرتو) بخاطر ویرایش عکسم واقعا حرفه ای هستن ایشون لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بی خیال الان دیگه ناراحت نیستم مخصوصا که شمالی هم هستیولی خوب بود اینقدر مستقیم اشاره نمی کردی تا حدس اول به فنا برمتشکر از زهرا(پرتو) بخاطر ویرایش عکسم واقعا حرفه ای هستن ایشون به هر حال ببخشید منظوری نداشتم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به هر حال ببخشید منظوری نداشتم برای فعلا برم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بی خیال الان دیگه ناراحت نیستم مخصوصا که شمالی هم هستیولی خوب بود اینقدر مستقیم اشاره نمی کردی تا حدس اول به فنا برمتشکر از زهرا(پرتو) بخاطر ویرایش عکسم واقعا حرفه ای هستن ایشون میدونستم که همه شمالیا گل هستن :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه پسر نازی چه خوشکل چه عزیز چه نی نی ملوسی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونستم که همه شمالیا گل هستن :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:چه پسر نازی چه خوشکل چه عزیز چه نی نی ملوسی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جدا علی بود...ولی خیلی شبیه هادی ناصح هستا من که تازه فهمیدم...دلخوری واسه چیه؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه هادی نباشه بنده خود را به دار می اوریزم کِی دقیقاً ؟ علی ناراحت شده از اینکه تو راهنمایی ها گفتم که "شاید علی باشه اصن " خواسته دیگه تاپیکِش بسته شه اتفاقاً چون نوشتی علی، اصلاً فکر نمیکردم علی باشه بی خیال الان دیگه ناراحت نیستم مخصوصا که شمالی هم هستیولی خوب بود اینقدر مستقیم اشاره نمی کردی تا حدس اول به فنا برمتشکر از زهرا(پرتو) بخاطر ویرایش عکسم واقعا حرفه ای هستن ایشون فکر کنم اشتباه گرفتی ها جدا علی بود...ولی خیلی شبیه هادی ناصح هستامن که تازه فهمیدم...دلخوری واسه چیه؟ راست میگیا . خیلی شبیهه هادیه . ولی عکس رو دیدم ، شادمهرباز اومد تو ذهنم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جدا علی بود...ولی خیلی شبیه هادی ناصح هستامن که تازه فهمیدم...دلخوری واسه چیه؟ چمیدونم :cry2: اتفاقاً نوشتی علی، اصلاً فکر نمیکردم علی باشه نباید مینوشتم لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نباید مینوشتم :there: Bernard's Watch لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چمیدونم :cry2: نباید مینوشتم نکته انحرافی خیلی خوبی بود . Blue Angle خیلی باهوشه متاسفانه، باید واسش یه کلاس بزارم بابا این که ناراحتی ندارهههههه . تازه رکورد هم زدیم . :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :there: Bernard's Watch :164: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نکته انحرافی خیلی خوبی بود . Blue Angle خیلی باهوشه متاسفانه، باید واسش یه کلاس بزارم بابا این که ناراحتی ندارهههههه . تازه رکورد هم زدیم . :hapydancsmil: اوهوم :hapydancsmil: خدا کنه علی منو واقعا ببخشه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوهوم :hapydancsmil:خدا کنه علی منو واقعا ببخشه علی نبخشه با من طرفه اصلاً :gnugghender: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علی نبخشه با من طرفه اصلاً :gnugghender: بیا و پا درمیونی کن ببخشه منو لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa ناراحت نباش علی میبخشتت لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa ناراحت نباش علی میبخشتت از کجا میدونی اصن؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :there: Bernard's Watch این که واسه قصه هاست عمو ژان . بیا و پا درمیونی کن ببخشه منو علی میبخشیش یا نه ؟ لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این که واسه قصه هاست عمو ژان . ولی ساعتش که واقعیه :| لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده