alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی فاطمه شوخی اگه تمسخر دیگران،قیافشون عقایدشون.. توش نباشه خوبه ها.. خیلی ها هستن تو تالار آزاد عقاید دیگران رو به سخره می گیرن.. من حتی اگه حدس بزنم این تمسخرها از سر نادانی و.. هست هم شاید ناراحت نشم.. لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من در خدمتم فاطمه هم بگو بیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عیبی نداره کلا این مدل شوخیا به قول فاطمه ممکنه باعث ناراحتی بقیه بشه اما تو این 1مورد خاص چه بهتر که شوخی بود برا اینکه ذهنیتی که از خودت در ما بوجود آوردی اصلا جالب نبود( اینکه من خودم داشتم فک میکردم عجب آدمیه ای علی که 1 مسئله کوچیکو بزرگش کرده مسئله ای که حتی واقعا مسئله هم نمیشد اسمشو گذاشت) پس چه بهتر که شوخی بود لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عیبی نداره کلا این مدل شوخیا به قول فاطمه ممکنه باعث ناراحتی بقیه بشه اما تو این 1مورد خاص چه بهتر که شوخی بود برا اینکه ذهنیتی که از خودت در ما بوجود آوردی اصلا جالب نبود( اینکه من خودم داشتم فک میکردم عجب آدمیه ای علی که 1 مسئله کوچیکو بزرگش کرده مسئله ای که حتی واقعا مسئله هم نمیشد اسمشو گذاشت) پس چه بهتر که شوخی بود اوهوم آره علی چند ص قبل خیلی مزخرف بود ولی هنوز از دست پانیسا ناراحتم سه تا اشتباه کرد لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوهومآره علی چند ص قبل خیلی مزخرف بود ولی هنوز از دست پانیسا ناراحتم سه تا اشتباه کرد دیگه روتو کم کن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونجور که با سرعت میومدین برین رو سن معملوم بود عاقبتش این میشه لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب چی داریم ما الان: همه خوشحالن؟ فرانه و خانوم مهندس و فافاو.. که ککشون نمیگزه اصولا.. آپامه هم که راضی. فاطمه چی پس؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونجور که با سرعت میومدین برین رو سن معملوم بود عاقبتش این میشه با نیسان آبی تصادف کردم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب چی داریم ما الان:همه خوشحالن؟ فرانه و خانوم مهندس و فافاو.. که ککشون نمیگزه اصولا.. آپامه هم که راضی. فاطمه چی پس؟ اگه کنارم بودی شک نکن که یه بلایی سرت میاوردم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با نیسان آبی تصادف کردم اشخال نداره الان میزنم دردتون به کل میره لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب چی داریم ما الان:همه خوشحالن؟ فرانه و خانوم مهندس و فافاو.. که ککشون نمیگزه اصولا.. آپامه هم که راضی. فاطمه چی پس؟ اسم من کو پس آغا من ناراضیم یکی جواب منو بده ببینم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی فاطمه شوخی اگه تمسخر دیگران،قیافشون عقایدشون.. توش نباشه خوبه ها..خیلی ها هستن تو تالار آزاد عقاید دیگران رو به سخره می گیرن.. من حتی اگه حدس بزنم این تمسخرها از سر نادانی و.. هست هم شاید ناراحت نشم.. علی جان اصلا ناراحتی من واسه شوخی نیست واسه نوعه شوخیه . شاید مقصر منم که اینقد احساساتی هستم. خیلی ناراحت شده بودم که تو پانیسا از هم دلخورین و تو ناراحت شدی . حالام همه چیزو فراموش کن مهربون لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا تو میتینگ نمایشگاه تلافی کنید... در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 4 مهمان ها) partow* لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام من نتم پوکیده بود 10 15 مین ؛ این شد که نبودم تو این بحثِمون اصلا شوخی جالبی نبود دخترِ گلم ؛ عزیزم ما قصدِمون ناراحتیِ تو نبود فدات شم :* شما چرا فک نمیکنید شاید یکی از ناراحتیتون واقعا ناراحت شه ؟همه چیزو نباید به شوخی گرفت . فدات شم فکر نمیکردیم اینقدر روت تاثیر بذاره که همه چیزو آره نمیشه ولی یه تاپیک که برای دورِ همیِ بچه هاس چرا میشه دوس نداشتم با احساسی که در مقابل دوستام دارم شوخی شه . قربونِ احساساتت عزیــــــزم :w36: ولی فاطمه شوخی اگه تمسخر دیگران،قیافشون عقایدشون.. توش نباشه خوبه ها..خیلی ها هستن تو تالار آزاد عقاید دیگران رو به سخره می گیرن.. من حتی اگه حدس بزنم این تمسخرها از سر نادانی و.. هست هم شاید ناراحت نشم.. موافقم منم عیبی نداره کلا این مدل شوخیا به قول فاطمه ممکنه باعث ناراحتی بقیه بشه اما تو این 1مورد خاص چه بهتر که شوخی بود برا اینکه ذهنیتی که از خودت در ما بوجود آوردی اصلا جالب نبود( اینکه من خودم داشتم فک میکردم عجب آدمیه ای علی که 1 مسئله کوچیکو بزرگش کرده مسئله ای که حتی واقعا مسئله هم نمیشد اسمشو گذاشت) پس چه بهتر که شوخی بود فدا خانومم اوهومآره علی چند ص قبل خیلی مزخرف بود ولی هنوز از دست پانیسا ناراحتم سه تا اشتباه کرد علی منو ببخش :cry2: خب چی داریم ما الان:همه خوشحالن؟ فرانه و خانوم مهندس و فافاو.. که ککشون نمیگزه اصولا.. آپامه هم که راضی. فاطمه چی پس؟ فاطمه دخملِ منه جنبش بالاس ناراحت نشده اونجوری که علی جان اصلا ناراحتی من واسه شوخی نیست واسه نوعه شوخیه . شاید مقصر منم که اینقد احساساتی هستم. خیلی ناراحت شده بودم که تو پانیسا از هم دلخورین و تو ناراحت شدی . حالام همه چیزو فراموش کن مهربون اوفففف فدا دخملِ احساساتیِ نانازِ خوشگلم شم منننن حالا تو میتینگ نمایشگاه تلافی کنید... علی رو که دیدید بزنیدِش حسابی از دلتون درآد لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما خیلیم ککمون میگزه :164: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هویتِ مجهول این دوره: . . . . . . . . . . هادی ناصح :w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16: و کاشفِ هویت : . . . . . . . . . . آریودخت لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما خیلیم ککمون میگزه :164: خیلی هم خوبه نگزه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 6 مهمان ها) panisa لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده