vergil 11695 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 مدلِ ساعت برنارد چیه؟ watchbuddy ولی الان که دقت کردم این مدلش به درد تو نمیخوره که فقط زمان رو نگه میداره به عقب بر نمیگردونه !
panisa 12132 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2013 برا که پستاشو دیدم دلرحمه ه ه watchbuddy ولی الان که دقت کردم این مدلش به درد تو نمیخوره که فقط زمان رو نگه میداره به عقب بر نمیگردونه ! آره منم خیلی فکر کردم بفهمم چطوری با ساعتِش بتونم ماجرا رو درست کنم ولی هرطوری فکر کردم نشد :JC_thinking:
partow 25305 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 ولی ساعتش که واقعیه :| آره تو قصه ها واقعیه watchbuddy ولی الان که دقت کردم این مدلش به درد تو نمیخوره که فقط زمان رو نگه میداره به عقب بر نمیگردونه ! :ws28: یه فیلمی بود ، با یه برنامه ، میتونستن زمان رو ببرن عقب . باید از اونا واسش بگیریم . :hapydancsmil:
alimec 23102 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 دوستان شرمنده تعجیل دارم باید برم نه نه نه از کسی ناراحت نیستم. پانیسا که بی احترامی نکرد پس عذرخواهی لازم نیست..
vergil 11695 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 آره منم خیلی فکر کردم بفهمم چطوری با ساعتِش بتونم ماجرا رو درست کنم ولی هرطوری فکر کردم نشد :JC_thinking: بزار ببینم از اینایی که partow میگه میتونیم بگیریم واست یا نه / آره تو قصه ها واقعیه :ws28: یه فیلمی بود ، با یه برنامه ، میتونستن زمان رو ببرن عقب . باید از اونا واسش بگیریم . :hapydancsmil: بریم مغازه بگیم یه فیلمی بود زمان رو میبردن به عقب از اونا میخوایم ؟!! اسمش چی بود خب
panisa 12132 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2013 دوستان شرمنده تعجیل دارم باید برم نه نه نه از کسی ناراحت نیستم. پانیسا که بی احترامی نکرد پس عذرخواهی لازم نیست.. :shad: بزار ببینم از اینایی که partow نیگه میتونیم بگیریم واست یا نه / از همونا میــــخوام ؛ بخرین برام
partow 25305 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 دوستان شرمنده تعجیل دارم باید برم نه نه نه از کسی ناراحت نیستم. پانیسا که بی احترامی نکرد پس عذرخواهی لازم نیست.. خب به سلامتی . بفرمایید شیرینی بزار ببینم از اینایی که partow نیگه میتونیم بگیریم واست یا نه / بریم مغازه بگیم یه فیلمی بود زمان رو میبردن به عقب از اونا میخوایم ؟!! اسمش چی بود خب اسمش رو یادم نیست . ولی چیزه خوبی بود
M!Zare 48037 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 جالب اینجاست که با اینکه علی عکس آواتورش رو هم گذاشت ما همه فکر میکردیم هادی هست... خودش لو داد...
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 علی بیا پاسخ گو باش.. چقد شبیه بچگیای هادی بودی!!! نکنه داداشن ما دو برادرو که سالها همو گم کردن به هم رسوندیم چه لحظه رمانتیکیه دیدار این دو برادر
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 اگه هادی نباشه بنده خود را به دار می اوریزم طناب بدم خدمتتون؟ علی بیا پاسخ گو باش.. چقد شبیه بچگیای هادی بودی!!!
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 نکنه داداشن ما دو برادرو که سالها همو گم کردن به هم رسوندیم چه لحظه رمانتیکیه دیدار این دو برادر
alimec 23102 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 پانیسا سه تا اشتباه کردی و به حرفم توجه نکردی: اشاره مستقیم به من.. بهت گفتم فردا شبش بذار ولی همون شب گذاشتی دیروز هم گفتم تاپیک رو ببند ولی هنوز نبستی واقعا که..
ارسال های توصیه شده