panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ این شما و این هم یک تشخیص هویتِ دیگه بازی شرو شددددد طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتيازخواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی : 1-قبل از من عضو شدن 2-پسر هستن 3-تویِ رشته ی خودشون هم فعالیت دارن تا حدودی 4-شاید علی باشه از کجا میدونین اصن 5-به گلِ کنارِ بچه هم دقت کنید بسه دیگه راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... یعنی اگه تو صفحه اول بگید کیه خودکشی میکنم من -------------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که من و زهرا ميكشیمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید نگید آقا جون ... به ونوس هم امتیازی تعلق میگیره . از امروز که سه شنبست تاپیک بازه تاااا پنجشنبه :cakesmileyf: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: خوش باشین همه اونایی که میخوان سری بعدی دعوت شن زیر این پست تشکر بزنن هویتِ مجهول این دوره: . . هادی ناصح و کاشفِ هویت : . آریودخت 25 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای کشته مرده ی این راهنماییاتتم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ delnavaz گفته است: وای کشته مرده ی این راهنماییاتتم راهنمایی هامم کشته مرده ی تو اَن عزیزم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه نمیگه صفحه اول نگین؟!!! لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ وایییییییی چرا ولو شده این.. یکی بگیردش:cryingf: اصن حدسم نمی آد من که بور نیستم مشکی رنگه عشقه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ Valentina گفته است: مگه نمیگه صفحه اول نگین؟!!! سری بعدی دعوتِشون نمیکنم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبه عکس سونوگرافی نفرستاده برامون عکس کوچولو تریاشو نداشته احیانا؟؟؟؟ کیارش ؟؟ قاسم 1368 ؟؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیالتون راحت من تشخیص هویت شرکت نمیکنم رو افراد دیگه سرمایه گذاری کنید در ضمن حدس های ص اول حساب نمیشه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ alimec گفته است: وایییییییی چرا ولو شده این.. یکی بگیردش:cryingf:اصن حدسم نمی آد من که بور نیستم مشکی رنگه عشقه عشقــــــــــــــه لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ alimec گفته است: خیالتون راحت من تشخیص هویت شرکت نمیکنم رو افراد دیگه سرمایه گذاری کنیددر ضمن حدس های ص اول حساب نمیشه قانون از خودت درنیار شماره 75 که آریودخت منو لو داد صفحه اول گفت لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ F|UID گفته است: چرا حدس زدید...قاسم هست دیگه مگه قاسمو دیدی ؟؟؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ IEMAN. گفته است: اینکه منم با اون عکس پروفت اصلن معلوم نیست که تو نیستی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ IEMAN. گفته است: اینکه منم لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ IEMAN. گفته است: اینکه منم گمراه نکن ملتو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده