edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یا : دوست داشتید در کدام دوره از تاریخ زندگی میکردید ؟ (موضوع تاپیک از یه فروم دیگه دزدی شده) (توی گوگل پیدا کردم) 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ سالها یا شاید قرنها بعد ... در دوران اوج تکنولوژی و در بین انسانهای فوق هوشمند حداقل موش ازمایشگاه نمیشدیم. 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ منم دوران کوروش کبیر چون فقط تو اون دوران همه واقعا ایرانی بودن و هیچ فرهنگ دیگه ای وارد ایران نشده بود 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ کلا دنیا به درد نمیخوره والا چیه با این نوناشون کاش هنوز تو عالم ذر بودم هیچ وقت به دنیا نمیومدم 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ دوران کوروش کبیر منم دوران کوروش کبیرچون فقط تو اون دوران همه واقعا ایرانی بودن و هیچ فرهنگ دیگه ای وارد ایران نشده بود اما من علاقه ی خاصی به این پادشاهان و زندگی باستانی ندارم . اگه بنا به ایران باشه ترجیح میدم دوران حکومت رضاشاه رو درک کنم و یک سری حرکات اجتماعی بزنم در جهات همسو با پادشاه. البته مطمئن نیستم در اون صورت تکامل فکری ام همینطور الان بود یا به شکل دیگه ! 4 لینک به دیدگاه
زندانی 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ دنیا واقعیتی مبهم هست حداقل واسه من توی همه دورانش از آغاز تا پایانشم تا وقتی که آدما اینطورین به هیچ دردی نمیخوره 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ انسان اساسا کمالگرا هست ، دوست داره صاحب بهترینها باشه .. پس زندگی در دورانی که تمام چیزهای مطلوب برای انسان فراهم باشه ، لذتی وصف ناشدنی داره... دورانی که ذره ای بی عدالتی در دنیا نباشه و همه انسانها در سایه عدل زندگی متناسب با شان والای انسانی داشته باشند... زمانیکه که خبری از ظالم و حاکمان ستمگر نیست و هیچ مظلومی نیست که کسی جرات زورگویی به اون داشته باشه.... دورانی که در اون زمان خبری از فقر و بیماری نباشه و تمام انسانها در تنعم و سلامت به سر برند هنکامی که علم بشری به نهایت ظرفیت خود برسد... دورانی که انسانها در اسایش و امنیت کامل به سر میبرند.. و... پس زندگی در زمان ظهور حضرت مهدی که این وِیژگی های قسمتی از جامعه اون زمان هست ، و در هیچ دوران دیگری در طول تاریخ بشر ، چنین ویژکیهایی رو انسان تواما با هم تجربه نکرده بسیار شیرین و لذت بخش هست 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ همیشه می گم ای کاش دیرتر به دنیا اومده بودم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده