panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااااااااااااااای تو بهترین مامان دنیایی تو بهترین بچه ی دنیایی :aghosh: :flowerysmile: خاله جوووون من عاشقتم :boos: من برم بخوابم فردا 8 کلاس دارم:45645: شب همگی خوش:2eaoapgxehimkak1y7e فدات شم عزیزم :* شبت بخیر لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب منم عکستو دیدم عکس بچگیمو یا الانو؟ مشکوک چی؟معلومه که منم پریسا الکی میگه خودشه این منم بلو باباااااااااا من مدرک دارم شاهد دارم ببین پانیم نتونس حرفمو رد کنه به غیر پریسا یکی دیگه هم فرفریه به چتریاش نگا نکنین که صافه بقیه اش فره شوما هنو تو کار تشویشی؟ نکن این کارو جای کتیو نگیر اصن بلت نیسی دختره خودتو کشـــــــــــــــــــــــــــــــتی با این راهنماییات پانی اون خرمن گیسو به پسر میخوره ینی؟ لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم بابا اصن عین یه سیب میمونیم که از وسط نصف شده لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببین پانیم نتونس حرفمو رد کنهخودتو کشـــــــــــــــــــــــــــــــتی با این راهنماییات پانی اون خرمن گیسو به پسر میخوره ینی؟ عمرا بتونم حرفِ پریسا رو رد کنم ؛ پریسا اینجا حقِ آب و گِل داره آره میخوره ؛ داداشِ منم تا 4سالگی موهاشو بلند کرده بود مامانم دوس داش دختر باشه بچش نه خداییش راهنما از من بهتر تر دیدی تو عمرت پریسا؟ نه میخوام راستشو بگیا دیدی اصن؟ لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصن منم میگم پریساس مگه چن نفر توو انجمن موهاشون فرفریه اینجوری میگه که بهش شک نکنیم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من نیستم؟؟ حیف شد.... پس شرکت نمیکنم موهاش الانم فره ؟؟؟ عایا؟؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من نیستم؟؟ حیف شد.... پس شرکت نمیکنم موهاش الانم فره ؟؟؟ عایا؟؟ نیدونم که ؛ ندیدمش که ولی فکر کن این مو میتونه صاف شده باشه تا الان؟ عایا؟ لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من نیستم؟؟ حیف شد.... پس شرکت نمیکنم موهاش الانم فره ؟؟؟ عایا؟؟ پریسا گویا موهاش فره بیا بگو پریساس امتیازشم نصف نصف:gnugghender: لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نیدونم که ؛ ندیدمش که ولی فکر کن این مو میتونه صاف شده باشه تا الان؟ عایا؟ یعنی نمیتونه بشه؟:w963: میشه بازم راهنمایی کنی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عمرا بتونم حرفِ پریسا رو رد کنم ؛ پریسا اینجا حقِ آب و گِل داره آره میخوره ؛ داداشِ منم تا 4سالگی موهاشو بلند کرده بود مامانم دوس داش دختر باشه بچش نه خداییش راهنما از من بهتر تر دیدی تو عمرت پریسا؟ نه میخوام راستشو بگیا دیدی اصن؟ کرتیم بگردم واسه مامانت،لابد براش عروسکم میخرید؟ نه به جون پانی اصن ندیده بودم.انقد قشنگ راهنمایی میکنی که فقط کسایی که عضو نیستن میخوره نباشن اصن منم میگم پریساس مگه چن نفر توو انجمن موهاشون فرفریه اینجوری میگه که بهش شک نکنیم آورین آورین یه لنگه پا وایسا بالا سر پانی حالا،تا امتیازتو نگرفتی ولش نکن لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آورین آورین یه لنگه پا وایسا بالا سر پانی حالا،تا امتیازتو نگرفتی ولش نکن فک کردی میگذرم از حقم؟ حق گرفتنیه لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هادی تنفگ داره هر تفنگی نشانی از وجود هادیه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هادی تنفگ داره هر تفنگی نشانی از وجود هادیه:hapydancsmil: آفرین جایزشو بدین بره لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرینجایزشو بدین بره دیدین گفتم جایزمو بدین و گرنه یکی یه شلیک تو پاتون خالی میکنم هادی شاهده تیرام به خطا نمیره دیروز ابگوشت کفتر خوردم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به تنفگه دقت کنین قبول نی راهنمایی تابلو بود لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قبول نی راهنمایی تابلو بود نخیلم نبود منم تفنگ دارم جاوید هم تفنگ داره تازه شم ادمین شیش لول داره:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده