آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قیام کنید ام الانجمن اومد دلم گرفت ای همنفس پرم شکست تو این قفس تو این غبار تو این سکوت چه بی صدا نفس نفس لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فاطیما مدیر ارشد سابق نِهی blue angel. Yaprak مگه نگفتم صفه اول نگین من که از دیشب خبر دارم زهراس apame:banel_smiley_4: نِهی یوسفیone gear نِهی blue angel فاطمه گفت میم شیمی؟؟ آریودخت؟؟ حال نداشتم تاریخ عضویتاشونو ببینم!! نِهی F|UID نه فزفریـــــــــــــــــــــه؟منم:hapydancsmil: چرا عکس نمیفرستی تو اصن؟ دستا بالا.... آریو دخت نیس عزیزمی بنظرم همون زهراس البته اگه پسر باشه alimec نع نع سحر شاهین اینا نوچ من رو حدسام هستم پابرجافاطیمای ارشد یا سحر شاهین اینا هیچکدام سپیده .ام تی شهدخت blue angel ? تو همیشه درست میگی مینا ؛ ولی دیر میرسی panisablue angle من که گفتم نیستم ولی اون هس :| منم بابا اصن عین یه سیب میمونیم که از وسط نصف شده بله شمایی آریودخته نیس پریساست نیس آریودخت نه نفسم :hapydancsmil: آرتاش نیست نیـــــــس یا alimec بداخلاقهیا پریسا :| منم بگیریدش خودِشه آره . Blue Angle درسته پرتوهه نیــــــــس زهرا آپامه ست نه خواهر الهه؟goddess-s نویچ setare.blue ؟؟؟ نه خواهر blue angel مگه معلوم نشد؟ چرا تابلو هم شد با این فعالیتِ زیادش هویت مجهول کسی نیست جز : . . . . . . . . . . blue angel و کاشفِ هویت : . . . . . . . . . . . آریودخت لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برپاااااااااااا برجا ؛ دفتر مشقاتون رو میز فاطیما نگاه کنه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی الان من بزنم لهت کنم ؟؟؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برجا ؛ دفتر مشقاتون رو میز فاطیما نگاه کنه میشه با مداد قرمز خط خطی هم بکنمشون ؟؟؟ عایا؟؟؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم گرفت ای همنفس پرم شکست تو این قفس تو این غبار تو این سکوت چه بی صدا نفس نفس :w36: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی الان من بزنم لهت کنم ؟؟؟ منو؟ چرا؟ میشه با مداد قرمز خط خطی هم بکنمشون ؟؟؟ عایا؟؟؟ میشه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من بردم من بردم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مامانی روزت هزاربار مبارک مبارک مبارک دم خاله ها سچارک سچارک سچارک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من بردم من بردم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:مامانی روزت هزاربار مبارک مبارک مبارک دم خاله ها سچارک سچارک سچارک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: حالا که به خاله توهین کردی 1 امتیاز برای تو و 19 امتیاز برای خاله لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا که به خاله توهین کردی 1 امتیاز برای تو و 19 امتیاز برای خاله خودم 200 مرحله شرکت کردم یه بار برنده شم ، اینه عدالتت؟ ضعیف کشی میکنی ؟ حق مظلوم میخوری ؟ دلم گرفت ای همنفس پرم شکست تو این قفس تو این غبار تو این سکوت چه بی صدا نفس نفس لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منو؟چرا؟ میشه نه جیگر این فرشته آبی رو میگم خودم 200 مرحله شرکت کردم یه بار برنده شم ، اینه عدالتت؟ ضعیف کشی میکنی ؟ حق مظلوم میخوری ؟ دلم گرفت ای همنفس پرم شکست تو این قفس تو این غبار تو این سکوت چه بی صدا نفس نفس دلم نسوخت 19 امتیاز اخ کن بیاد لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طبقِ قوانین اعلام میکنم به وقتش که کیه وای عجب مسابقه ای، جون ِ آدم که بالا میــاد! ولی هیجان داره، خوشم اومد. چرا من اینجـا نمیومدم؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه جیگر این فرشته آبی رو میگم دلم نسوخت 19 امتیاز اخ کن بیاد به مامانم میگم منو اذیت میکنی لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه جیگر این فرشته آبی رو میگم منم موافقم باهات خواهر وای عجب مسابقه ای، جون ِ آدم که بالا میــاد! ولی هیجان داره، خوشم اومد. چرا من اینجـا نمیومدم؟ سلاملیکم خوش اومدی به مسابقه ی خودتون پست اولو تشکر بزن عزیزم هر دفعه که دعوتت کنم برای سریِ بعدِش لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی الان من بزنم لهت کنم ؟؟؟ ما که مث بعضیا بازیگر خوبی نیستیم با فعالیت زیادم تابلو کردم به تو هیشکی شک نکرد لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم موافقم باهات خواهر :vahidrk: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاملیکم خوش اومدی به مسابقه ی خودتون پست اولو تشکر بزن عزیزم هر دفعه که دعوتت کنم برای سریِ بعدِش ســـلام ســلام قربونت عسلی... :mrsbeasley: ما تشکر زده بودیم... لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ســـلام ســلام قربونت عسلی... :mrsbeasley: ما تشکر زده بودیم... سری بعدی حتـــــــــماِ حتــــــــــــــما دعوت میشی عزیزم :w36: لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی بیاد این عکسای منو ببره اسکن کنه من میخوام شرکت کنممممممممم ما که مث بعضیا بازیگر خوبی نیستیم با فعالیت زیادم تابلو کردم به تو هیشکی شک نکرد :ws28: اشکال نداره منم بار اول که شرکت کردم از این تاپیک جم نمیخوردم سپیده ده بار مستقیم و غیر مستقیم داد زد صاحب عکس بره بیرون از تاپیک موهات فرفریه هنوزم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده