partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مدل گوشی که الان داره چیه ؟ از کجا بدونم من :ws28::ws28: به منم شک کنین لدفن زهرا آپامه ست لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws28::ws28: زهرا آپامه ست آآآخ جووون بهم مشکوکه لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از کجا بدونم من چطوری راهنمایی میکنی پس :| زنگ بزن بپرس ! لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چطوری راهنمایی میکنی پس :| زنگ بزن بپرس ! مگه هرکی بهم عکس بده شماره هم میده بهم؟ :| خصوصی پرسیدم ؛ نوکیا 5800 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چطوری راهنمایی میکنی پس :| زنگ بزن بپرس ! بگه گوشیش چیه که زود لو میره ... نمیشه لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من برم لالا الکی هم به من شک نکنین اگه من بودم انقد تابلو بازی درنمیاوردم شب همگی خوش لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بگه گوشیش چیه که زود لو میره ... نمیشه لوت دادم الان سپی؟ :| لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آآآخ جووون بهم مشکوکه بچه ها من برم لالاالکی هم به من شک نکنین اگه من بودم انقد تابلو بازی درنمیاوردم شب همگی خوش شب خوش لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لوت دادم الان سپی؟ :| نه vergil نمیدونه گوشیم 5800 ئه :| لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خصوصی پرسیدم ؛ نوکیا 5800 مرسی/ بگه گوشیش چیه که زود لو میره ... نمیشه الان لو رفت یعنی ؟! لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میخوام برم کی قبول میکنه کنترات بدم اسپم کنه عوض من؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان لو رفت یعنی ؟! نرفت؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه vergil نمیدونه گوشیم 5800 ئه :| خوب پس خداروشکر :| مرسی/ خواهش/ من میخوام برم کی قبول میکنه کنترات بدم اسپم کنه عوض من؟ من من لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه هرکی بهم عکس بده شماره هم میده بهم؟ :|خصوصی پرسیدم ؛ نوکیا 5800 گوشی قبله پرتو هم همین بود لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نرفت؟ نمیدونستم هنوز عوض نکردی گوشیت رو ! لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوشی قبله پرتو هم همین بود دیگه لو دادم دیگه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب پس خداروشکر :| خواهش/ من من پس جون تو و جون تاپیک، فکر کن تاپیک خودته دیگه شب همگی خوش لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واااااای خیلی باحاله:cryingf: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده