شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصن یه چیزی چرا باید فکر کنیم همجنسگرایی به توقف نسل ختم میشه... شاید فرد همجنسگرا بتونه با غیرهمجنسش ، باعث ازیاد نسل بشه اینو نمیدونم عایا قدرت بارور شدن و اینا دارن یا نه؟:icon_pf (34): متین من چند سال پیش خوندم دوتا بازیگر همجنس گرا از طریق لقاح مصنوعی باردار شدن (هردو زن بودن ) حالا نمیدونم اسپرم و از کسی گرفتن یا خریدن یا هر چیز دیگه اما یکی از اون زنا حامله بود 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این مشکلات تو کودکی بروز نمیکنه چون هنوز هورمون های جنسی ترشح نشده اند بدون هیچ تمایل و گرایشی با همجنس یا غیر همجنسش رابطه داره مگر اینکه بلوغ زودرس اتفاق بیوفته اگر اختلالی در ترشح هورمون باشه و این مشکل چشمگیر باشه از کودکی درمان آغاز میشه اما اغلب اختلالات هورمونی مثل تیروئید تو کودکی نمود پیدا میکنه نه هورمون های جنسی اگه میگیم مشکل روانی دارن دلیلش اینه که از لحاظ جسمی و جنسی سالم هستن اما به علت برخی مشکلات روانی مثل اینکه والدینش دوست داشتن پسر داشته باشن اما اون دختر شده و ناخودآگاه رفتارها و خلق و خوی پسرونه میگیره و به دخترا تمایل پیدا میکنه چون از لحاظ روانی خودشو پسر میدونه در صورتی که از لحاظ جسمی دختره الان متوجه شدی؟؟ الان حرفت یه کمی تناقض داره هیچ وقت عوامل محیطی نمیتونن باعث به وجود اومدن این موضوعات که به مشکل تعبیرش میکنیم بشن یه زمانی میگفتن مشکلات روانی باعث به وجو اومدن این مسئله میشه اما الان در عصر جدیدی که حضور داریم این مسئله کاملا واضح هست که ارتباطی با مشکلات روانی نداره .. این خیلی فراتر از این مسائلی که من دختر میخواستم پسر شد داره در زمان بدو تولد وجود داره اما در زمان بلوغ خودشو بروز میده... این یه نقصی نیست که بخواییم با دارو و قرص و اینچیزا درمانش کنیم و بتونیم ازش جلوگیری کنیم یه مسئله ی هست که به طور ذاتی در بدن شخص وجود داره 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان حرفت یه کمی تناقض داره هیچ وقت عوامل محیطی نمیتونن باعث به وجود اومدن این موضوعات که به مشکل تعبیرش میکنیم بشنیه زمانی میگفتن مشکلات روانی باعث به وجو اومدن این مسئله میشه اما الان در عصر جدیدی که حضور داریم این مسئله کاملا واضح هست که ارتباطی با مشکلات روانی نداره .. این خیلی فراتر از این مسائلی که من دختر میخواستم پسر شد داره در زمان بدو تولد وجود داره اما در زمان بلوغ خودشو بروز میده... این یه نقصی نیست که بخواییم با دارو و قرص و اینچیزا درمانش کنیم و بتونیم ازش جلوگیری کنیم یه مسئله ی هست که به طور ذاتی در بدن شخص وجود داره متین تناقض نیست یه عده مشکلاتشون روانیه یه عده ای هم جسمی هست اونایی که جسمی هستن در اثر جهش ژنی پیش میاد که تو پست های قبل توضیح دادم اینها با عمل جراحی و... درمان میشن اما اونایی که مشکلشون روانیه با جلسات مشاوره و رفتن پیش متخصصین غدد میتونن مشکلشون رو حل کنن چون جدا جدا راجع بهش بحث شده احتمالا گنگ ه نظر اومده که من عذر میخواهم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین تناقض نیست یه عده مشکلاتشون روانیه یه عده ای هم جسمی هست اونایی که جسمی هستن در اثر جهش ژنی پیش میاد که تو پست های قبل توضیح دادم اینها با عمل جراحی و... درمان میشن اما اونایی که مشکلشون روانیه با جلسات مشاوره و رفتن پیش متخصصین غدد میتونن مشکلشون رو حل کنن چون جدا جدا راجع بهش بحث شده احتمالا گنگ ه نظر اومده که من عذر میخواهم الان دقیقا چیو میخوان جراحی کنن؟ من این اطلاعاتو چند وقت پیش که خانم دکتری تو شبکه من و تو حرف میزد کامل گوش دادم چیزی در اینباره نمیگفت اما باز سرچ مینماییم چه جهش ژنتیکی عایا این جهش اکتسابی هست یا نه وراثتی هست؟! اینجور نمشه.. باید اطلاعات دقیق و کاملی پیدا کنم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان دقیقا چیو میخوان جراحی کنن؟ من این اطلاعاتو چند وقت پیش که خانم دکتری تو شبکه من و تو حرف میزد کامل گوش دادم چیزی در اینباره نمیگفت اما باز سرچ مینماییم چه جهش ژنتیکی عایا این جهش اکتسابی هست یا نه وراثتی هست؟! اینجور نمشه.. باید اطلاعات دقیق و کاملی پیدا کنم متین من یه بنده خدایی رو میشناسم که پسر بوده الان دختر شده ببخشید دیگه مجبورم رک بگم تا توجیه بشی ........ خدایا منو ببخش سینه هاشو پروتز کرده یه سری داروی هورمونی میخوره تا موهای زائد مردونش از بین بره و اون ناحیه خاص رو هم عمل کرده که خودش داستانی داره بعدا حضوری دیدمت برات میتعریفم اصن یه وضعی اون جهش ژن هم مثل سایر جهش های دیگه در اثر هرچیزی ممکنه پیش بیاد حتما سرچ کنین از نظر من واقعا ژنتیک علم بزرگ و جذابیه برای اینکه این قضیه جهش ژن رو درک کنی کلمه shemale رو سرچ کن تا به عمق فاجعه پی ببری:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا هدفها باید طبیعی باشند؟با فرض مثبت گرفتن نظریه تکامل شاید حیات دیگه از اون مرحله طبیعی بودن خودش گذار کرده. تو پست قبلیمم گفتم موجودات زنده که بطور بینهایت نمیتونند تکثیر بشن مخصوصا ادم.که خوب بلده با عوامل خطر مقابله کنه شاید همجنسگرایی یک وسیله برای تعدیل جمعیت باشه.یعنی طبیعت به این نتیجه رسیده! مرحله تازه ای از تکامل! نه من اصلا این رو قبول ندارم. تنازع برای بقا مهمترین اصل طبیعت بوده و هست، از سلول های دفاعی بدن موجودات زنده تا سلول های سرطانی تا انگل ها و قارچ ها، همشون دارن میجنگن که بقاشون ادامه پیدا کنه. کلا ذات حیات جنگیدن برای موندنه، اینکه دوتا همجنس کنار هم باشند، کاملا خلاف تنازع برای بقا هست. یه جوری میگی طبیعت به این نتیجه رسیده، انگار طبیعت بر ما سوار هست. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همیشه تو این روابط یکی نقش مرد رو باید بازی کنه ... شاید ظاهر مردونه نداشته باشه اما خلق و خوی مردونه داره که باعث میشه که یه زن دیگه بدون در نظر گرفتن همجنس بودنشون تمایل پیدا کنه به طرف مقابل الانم دو هورمون متفاوت سبب جذب شده .... تو یکی هورمون مردونه بیشتره و تو اون یکی هورمون زنونه اینجوری میشه که یکی میشه مرد و یکی میشه زن ببین منم همین رو میگم. وقتی دوتا زن بخوان جذب هم بشن، نمیشه ترشح هورمون هاشون یکی باشه، چون در اینصورت دلیلی برای جذب نیست. وقتی جذب میشن، یعنی یکی زن هست و اون یکی مرد تره، پس بازم تمایل به مرد داره و اینکه سمت مرد نمیره یا از مردا میترسه یا مشکل روانی داره. اصن یه چیزی چرا باید فکر کنیم همجنسگرایی به توقف نسل ختم میشه... شاید فرد همجنسگرا بتونه با غیرهمجنسش ، باعث ازیاد نسل بشه اینو نمیدونم عایا قدرت بارور شدن و اینا دارن یا نه؟:icon_pf (34): مگه اینجا داستان های تخیلی ژول ورن هست؟ قدرت باردار شدن مهم نیست، ظرفیت تولید و رشد هم در جنس نر مهم هست، دقیقا کجای جنس نر این بچه بدبخت باید رشد کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه من اصلا این رو قبول ندارم. تنازع برای بقا مهمترین اصل طبیعت بوده و هست، از سلول های دفاعی بدن موجودات زنده تا سلول های سرطانی تا انگل ها و قارچ ها، همشون دارن میجنگن که بقاشون ادامه پیدا کنه. کلا ذات حیات جنگیدن برای موندنه، اینکه دوتا همجنس کنار هم باشند، کاملا خلاف تنازع برای بقا هست. یه جوری میگی طبیعت به این نتیجه رسیده، انگار طبیعت بر ما سوار هست. اگه هوشمند باشه از کجا معلوم شاید ی روز مارو کنترل کنه!چرا نتونه موجود برتر یاد یک فیلمی افتادم که یه دونه ربات به بچه ها حاکم شده بود و از اونها میکشید یکی از بچه ها بهش گفت رباتها برای اینن که به انسان خدمت کنن. بقا نیاز به توزیع قدرت هم داره. 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببین منم همین رو میگم. وقتی دوتا زن بخوان جذب هم بشن، نمیشه ترشح هورمون هاشون یکی باشه، چون در اینصورت دلیلی برای جذب نیست. وقتی جذب میشن، یعنی یکی زن هست و اون یکی مرد تره، پس بازم تمایل به مرد داره و اینکه سمت مرد نمیره یا از مردا میترسه یا مشکل روانی داره. مگه اینجا داستان های تخیلی ژول ورن هست؟ قدرت باردار شدن مهم نیست، ظرفیت تولید و رشد هم در جنس نر مهم هست، دقیقا کجای جنس نر این بچه بدبخت باید رشد کنه؟ استفاده از رحم اجاره ای و خرید تخمک .... و یه لقاح مصنوعی خارج رحم و قرار دادن سلول تخم تو رحم اجاره ای مورد نظر احتمالا از این روش ها استفاده میکنن بعدشم من انگشتام شکست انقدر به مشکلات روانی افراد اشاره کردم ترس نیست .... این نظر شخصیه خودمه و هیچ منبع علمی هم نداره زن ها احتیاج به یه حامی دارن که از لحاظ روانی ساپورتشون کنه ... بهشون محبت کنه و .... اگه یه کسی پیدا بشه که این خصوصیات رو دلشته باشه اما از لحاظ جسمی زن باشه خوب میرن سمتش .... حداقل برای امتحان کردن که عایا شدنی هست یا نه؟؟!!! چیزی که هست اینه که زنها به احساسات و عواطف بیشتر از ظاهر و جسم اهمیت میدن شاید این هم یکی از دلایل همجسگرایی در بین زنان باشه 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به ادم لذت میبره یه سری دکتر مهندس بحث علمی میکنن جایی خوندم قبلا در امریکا جز بیماری های روانی ژنیتیکی دسته بندی میشد که بعد با تحقیقات بیشتر این موضوع رد شده بود حالا یه سری توضیحات داشت نمونه اینکه حدود سی سال روی یه عده از این گروه از جامعه کار کردن رواشناسی و علوم دیگه که درمان شن اما جواب نداده بوده لذا با مجموع اطلاعات دیگه از اینکه جز بیماری روانی باشه خارج شده بوده هرچند یه عده همین دلیل بر اختیاری بودن میدونن و یه عده اینو دلیل بر طبیعت میدونن چیزی که واسه من جالب بود اینه که اکثرا ضد مذهب نشدن هیچ .. تازه علاقه خاصی به حفظ دینشون دارن یک مستند هست من ندیدم ولی مربوط به همجنسگراهای این نقطه از جهان تعدادیشونم مسلمانن که تو کشورهای مختلفی هستند یه تیکه هایشو و توضیحاتشو دیدم اینکه خیلی دین مدارن از خدا کمک میخوانن کلا مذهبین ... من یه سری مطلب دیده بودم که پیداشون نکردم ولی در راستای تمام بحث هایی که داشتین بود بعضیاش چند قدم جلوتر ینی موضوع تکامل موضوع بحث اختلال روانی یا ژنتیکی و کلا اخرین تحقیقات دراین زمینه خیله خوبه که این جوری بحث میکنید خوشم اومد اگه مطالبو میذاشتم متوجه میشدین الکی الکی کلی علمی بررسی کردین اما یه چیزی موضوع اختلال جنسیتی (اصطلاح علمیشو نمیدونم) که تو فیلم آتش بس کارگردان سعی کرده بود اشاره کنه فرق میکنه من این نمونه ادم زیاد میشناسم که تغییر جنسیت دادن و البته فکر میکنم کاملا مقوله جدایی هست نسبت به همجنسگرایی!!!! 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سایتی که قبلا مطالب مختلفی دیده بودم پیدا نکردم ولی این یه سری مطالب هست که یه نفر در یه سایت دینی ایرانی گذاشته که خب جواب ایشونم دادن ولی به نظرم جواباشون مشکل داشت ولی حداقل اجازه به بیان جای تعجب و تحسین داشت هرچند جواب که دادن از نظرم فاجعه بود تاکید میکنم این بخشی از صحبتایی است از یک سایت پاسخگویی به سوالات شرعی 1) چیزی که من(و همنوعان من) سعی داریم بیان کنیم اینه که بین همجنسگرایی و لواط(همجنسبازی) تفاوت بسیاری وجود دارد. من باور دارم همان طور که خداوند با زنا که رابطه ی جنسی صرف میان دو ناهمجنس است مخالف است, با لواط هم که رابطه ی جنسی صرف میان دو همجنس است مخالف است. در هر دو رابطه هیچ سودی که نیست بلکه ضرر هم وجود دارد. اما رابطه ی همجنسگرایی صرفا به مسایل جنسی مربوط نمی شود. یک همجنسگرا همجنسش را به عنوان همسر و همدم می نگرد و به او عشق می ورزد, دوست دارد به او متعهد و وفادار باشد و در کنار او فرزندانش را(که به فرزندی قبول کرده) تربیت کند. هدف زندگی مشترک اهداف والاتری است که رابطه ی جنسی در مقابلش بسیار ناچیز است. بنابراین من معتقدم که همجنسگرایی مسئله ی جدیدی است که فقها باید آن را بررسی کرده و با توجه به قراین علمی و انسانی احکام مناسب را ارایه دهند. دقیقا مثل مسئله ی دو جنسی ها. تا قبل از اینکه عمل جراحی تغییر جنسیت برای آن ها مجاز شود, بسیار تحت فشار و تمسخر و آزار و اذیت دیگران بودند. فقها دلایل علمی را بررسی کردند و راه مناسب را ارایه دادند. همجنسگرایی کاملا با لواط(که همچون زنا بی فایده و گناه آلود است) فرق دارد و حاوی مفاهیم متعالیست. یکی از مصداق هایی این گفته آیه ی 25 سوره ی عنکبوت است که می گوید, قوم لوط کاری کردند که هیچ یک از اقوام پیشین آن ها نکرده بود, این در حالی است که می دانیم همجنسگرایی و زنگی مشترک در میان همجنسگرایان قبل از این قوم در تمدن های مختلف از جمله مصر, یونان و غیره وجود داشته است. من نمی گویم فقه عوض شود, بلکه می گویم این مسئله ی جدیدیست که نیاز به احکام نوین دارد که بتوان با آن به انسان ها کمک کرد و پویایی اسلام را به همگان ثابت نمود. در ضمن کشیش های مسیحی و رهبران یهودی و ... به هیچ وجه لواط را مجاز نکردند و دین را تحریف نکردند. بلکه آن ها رابطه ی جنسی خارج از ازدواج بین دو همجنس, را لواط می دانند و همچون زنا(رابطه خارج از ازدواج) آن را باعث خشم خدا می دانند و هنوز هم لواط را شنیع می دانند. تنها هدف آن ها(همان طور که من خودم با دو کشیش در این باره مصاحبه کردم) از این کار, رفع ظلم و تبعیض, بودن در کنار ستم دیدگان و محرومان(در 5و6 اشاره می کنم) , اثبات پویایی دین و همگامی آن با علم است. گروه الفاتحه که یک گروه مسلمان هم هست نیز در همین باره تلاش می کنند تا بتوانند جان مردم را نجات دهند و همجنسگرایان را با دین خدای رحمان آشتی دهند.(حتی دو امام جمعه ی مسلمان وجود دارد که می توانید در موردشان جستجو کنید) 2) باز هم تاکید می کنم که همجنسگرایی یک اختلال روانشناختی نیست و اختلال تعریف خاص خود را دارد(اگر شک دارید می توانید به کتاب های روان شناسی از جمله رفتارهای جنسی دکتر بهنام اوحدی یا سایت های معتبر روانشناسی مراجعه کنید). بنابراین از شما (به عنوان مبلغ دینی) انتظار می رود که صادق باشید و مدام به ذهن مراجعه کنندگانتان تلقین نکنید که همجنسگرایی اختلال است. 1-3) مساله ی همجنسگرایی از چهار منظر ژنتیکی, بیولوژیکی, آناتومیکی و روانی –محیطی بررسی می شود که مورد آخر به هیچ وجه نمی تواند به تنهایی فرد را همجنسگرا کند. چند مثال از هر کدام بیان می کنم: ژنتیکی: مشاهده ی همجنسگرایی در میان دوقلوهای همسان, مشاهده ی آن به صورت خانوادگی(مثلا یک فرد و پسر عمویش هر دو همجنسگرا بوده اند) بیولوژیکی: مشاهده شده اگر مغز جنین در معرض آندروژن های مختلف قرار گیرد, احتمال تغییر در ساختار مدار های مغزی وجود دارد و می تواند روی گرایش جنسی فرد تاثیر بگذارد. برای مثال اگر مغز دختری در دوران جنینی در معرض دوز بالای تستسترون(هورمون مردانه) قرار گیرد, امکان دارد همجنسگرا شود. آناتومیکی: طی تحقیقات بسیاری از جمله( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) سایز دو نیمکره ی مغز و غدد هیپوتالاموس در میان همجنسگرایان متفاوت است. همچنین پالس های الکتریکی از جمله در منطقه ی آمیگدالای مغز(منطقه ی مربوط به احساسات) در مردان همجنسگرا و زنان دگر جنسگرا و همچینین زنان همجنسگرا و مردان دگرجنسگرا یکسان است. 2-3)همجنسگرایی در حیوانات بسیار رایج است و فقط هم محدود به رابطه ی جنسی نیست. برای مثال 25 درصد قوهای سیاه به صورت جفت های همجنس- همجنس زندگی می کنند(تا آخر عمر) همچنین پنگوئن ها, اردک ها, پشه ی میوه (البته در این مورد کاملا دلیل ژنتیکی ثابت شده است) و غیره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مبحث روانی – محیطی را هم که می دانید. مطالب علمی بسیاری در این بخش می توانم بیان کنم که در اینجا جا نمی شود! 4) بنابراین در مقایسه های خود محتاط باشید, چون تمام گرایشات جنسی غیر اکتسابی, غیر انتخابی و ذاتی هستند. یک همجنسباز که صرفا برای لذت و ناسپاسی(مثل قوم لوط و تمام مصداق های موجود در تاریخ اسلام از جمله داستان آن غلام که اربابش را کشت) با همجنسش رابطه بر قرار می کند با همجنسگرایی که ذاتا این گونه است و خدا او را این گونه آفریده یکی نیست. ولی متاسفانه با هر دوی آن ها در اسلام به یک شکل برخورد می شود. همجنسگرایان در دوران کودکی و نوجوانی به خاطر رفتارهای خاصشان به شدت مورد تمسخر و تحقیرند و حتی در بسیاری موراد مورد ضرب و شتم قرار می گیرند(پدیده ی هموقوبیا). خداوند عادل است و در اینجا نسبت به همجنسگرایان ظلم روا می رود. یاری نکردن ستم دیدگان گناه کبیره است, این واضحه. همین طور واضحه که لواط و زنا (گناه کبیره) با همجنسگرایی متفاوته. 5) من به هیچ وجه نگفتم که آن ها اراده و اختیاری ندارند. باور کنید که اراده ی آن ها بسیار بیش تر از انسان های دیگر است. بسیاری از همجنسگرایان در ایران تجرد می گزینند تا مبادا خداوند را بیازارند. این در حالی است که مردان ناهمجنسگرا به دنبال صیغه ی بیش تر و لذت بیشترند. بنابراین ناعادلانه است که بگویید آن ها اختیاری ندارند. شما و سایر مبلغان دینی یا ازدواج کردید یا خواهید کرد و نیازهایتان را برطرف می کنید. چگونه از همجنسگرایان انتظار دارید که تمام عمر خودشان و میلشان را کنترل کنند و مجرد بمانند. این بی انصافیست و شما به هیچ وجه در جایگاهی نیستید که این حرف را بزنید. (این را از من بشنوید که می دانم تنهایی زندگی کردن چقدر سخت است.) اگر یک همجنسگرا یا نزدیکانش دین را کنار می گذارند, برای این نیست که بتوانند راحت باشند و تن به گناه دهند. آن ها(همان طور که با خیلی ها صحبت کردم) دین را کنار می گذارند چون باور دارند دینی که وجود آن هار انکار می کند یا آن ها به عنوان یک انسان لایق عذاب می داند, و در مقابل افراد متعصب که به آن ها توهین می کنند و مورد آزار قرار می دهند سکوت می کند؛ نمی تواند دین خداوند باشد, خداوندی که حکیم است و همه ی آفریدگانش را همانطور که آفریده دوست دارد, چه مرد چه زن چه دو جنسی و چه معلول. 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پستی که گذاشتی بیشتر بازی با کلمات و دلایل علمیی هستش ! یه سوال ساده ..... ما رابطه ی همجنسگرایی صرفا به مسایل جنسی مربوط نمی شود. یک همجنسگرا همجنسش را به عنوان همسر و همدم می نگرد و به او عشق می ورزد, دوست دارد به او متعهد و وفادار باشد و در کنار او فرزندانش را(که به فرزندی قبول کرده) تربیت کند طبق متن بالا روی همچین فردی چه مشکلی میشه گذاشت؟؟ میشه گفت این فرد از سلامت کامل روانی برخوردار هستش ؟؟ در صورتی که اگر استناد به قرآن باشه تو قرآن گفته شده که همه جفت آفریده شده اند (نر و ماده)؟؟ کسی که میره به سمت همجنس خودش در صورتی که جنس مخالفش شرایط بهتری ( از لحاظ عشق ..تعهد ... وفاداری و... ) داره اختلال نداره؟؟ زن ها از لحاظ روانی دوست دارن که محبت کنند و مردها هم دوس دارن که محبت ببینند و خیلی نکات دیگه که نشان دهنده مکمل بودن زن و مرد هستش ! پس نمیشه فقط و فقط دلایل علمی براشون آورد( مثل نیمکر ها و آندروژن و تستوسترون و .... ) بلکه مشکلات روانی هم دخیل هستن 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به ادم لذت میبره یه سری دکتر مهندس بحث علمی میکنن جایی خوندم قبلا در امریکا جز بیماری های روانی ژنیتیکی دسته بندی میشد که بعد با تحقیقات بیشتر این موضوع رد شده بود حالا یه سری توضیحات داشت نمونه اینکه حدود سی سال روی یه عده از این گروه از جامعه کار کردن رواشناسی و علوم دیگه که درمان شن اما جواب نداده بوده لذا با مجموع اطلاعات دیگه از اینکه جز بیماری روانی باشه خارج شده بوده هرچند یه عده همین دلیل بر اختیاری بودن میدونن و یه عده اینو دلیل بر طبیعت میدونن چیزی که واسه من جالب بود اینه که اکثرا ضد مذهب نشدن هیچ .. تازه علاقه خاصی به حفظ دینشون دارن یک مستند هست من ندیدم ولی مربوط به همجنسگراهای این نقطه از جهان تعدادیشونم مسلمانن که تو کشورهای مختلفی هستند یه تیکه هایشو و توضیحاتشو دیدم اینکه خیلی دین مدارن از خدا کمک میخوانن کلا مذهبین ... من یه سری مطلب دیده بودم که پیداشون نکردم ولی در راستای تمام بحث هایی که داشتین بود بعضیاش چند قدم جلوتر ینی موضوع تکامل موضوع بحث اختلال روانی یا ژنتیکی و کلا اخرین تحقیقات دراین زمینه خیله خوبه که این جوری بحث میکنید خوشم اومد اگه مطالبو میذاشتم متوجه میشدین الکی الکی کلی علمی بررسی کردین اما یه چیزی موضوع اختلال جنسیتی (اصطلاح علمیشو نمیدونم) که تو فیلم آتش بس کارگردان سعی کرده بود اشاره کنه فرق میکنه من این نمونه ادم زیاد میشناسم که تغییر جنسیت دادن و البته فکر میکنم کاملا مقوله جدایی هست نسبت به همجنسگرایی!!!! برو حالشــــو ببر یه همچین انجمن علمی داریم ماااااااااا پس چی که ما اگه میگیم بله از رو علم و فلسفه و منطقه در رابطه با دینداریشون هم شکی درش نیست .... مسائل و مشکلات روانی و جنسی هیچ ربطی به نوع دین و دینداری افراد نداره در رابطه با فیلم آتش بس که گفتی اینها دو جنسیتی هستن نه همجنس گرا که با عمل کردن و رسیدن به جنسیت واقعیشون زندگی راحت تری رو شروع میکنن البته در مورد همه صدق نمیکنه و گاهی فرد پس از تغییر جنسیت پشیمون میشه و از لحاظ روانی به مشکل بر میخوره که نمونه های زیادی ازش رو دیدم دوجنسیتی ها واقعا مشکل بزرگی دارن که متاسفانه هنوز بین عوام جا نیافتاده که اینها صرفا بیمار بودن که با عمل جراحی خوب شدن !! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده