دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینو برای یکی از اساتید نوشتم 21 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۴ مامی منه هوراااا:hapydancsmil:تو همه چی یه سر رشته داره بهت افتخار میکنم سحر 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۴ ماشـــــــــــــــــــــالا ، عجب هنرمند تابلو عالیه . بسیار زیبا 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۴ آریودخت گفته است: ماشـــــــــــــــــــــالا ، عجب هنرمند تابلو عالیه . بسیار زیبا مرسی عزیزم.چشمات قشنگ میبینه آرتاش گفته است: مامی منه هوراااا:hapydancsmil:تو همه چی یه سر رشته داره بهت افتخار میکنم سحر فدای دخترم:hapydancsmil: مرسی عزیزم:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر، ۱۳۹۴ این خط هم تقدیم به دوستان گل نو اندیش 18 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر، ۱۳۹۴ خانمی کف کردم:jawdrop::jawdrop::jawdrop: واقعا هنرمندی ....خدا حفظت کنه،،،خیلی تبریک میگم فوق العاده زیباست 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر، ۱۳۹۴ Paroshat گفته است: عالی Yamna ۱ گفته است: خانمی کف کردم:jawdrop::jawdrop::jawdrop:واقعا هنرمندی ....خدا حفظت کنه،،،خیلی تبریک میگم فوق العاده زیباست مرسی یمنا جونی فدااااااااااات:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر، ۱۳۹۴ حالا که چی میخوایدبگیدمنم خط دارم ببخشیدشوخیه بیمزه ای بود،خداوکیلی قشنگ بودهردوکارت ،آفرین بازم بزارولی یه پیشنهادببخشیدکه من به شماپیشنهادمی دهم سعی کنیدازچرم مصنوعی استفاده کنیدواینکه آموزش هم می دهید؟ 1 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر، ۱۳۹۴ عالی تبریک میگم بهتون خط ظریف و با انعطافی دارید 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر، ۱۳۹۴ roozbeh ameri گفته است: عالی و بی نظیر VoLATiLE گفته است: عــــالی تبریک میگم عزیزم. ممنون عزیزم iranpg گفته است: حالا که چی میخوایدبگیدمنم خط دارمببخشیدشوخیه بیمزه ای بود،خداوکیلی قشنگ بودهردوکارت ،آفرین بازم بزارولی یه پیشنهادببخشیدکه من به شماپیشنهادمی دهم سعی کنیدازچرم مصنوعی استفاده کنیدواینکه آموزش هم می دهید؟ نه میخوام بگم منم خطم قشنگه چرا مصنوعی؟؟طبیعی شیک تره آره پول میگیرم آموزش میدم ولی نیاز به آموزش نداره ها من بدون آموزش دوختم viviyan گفته است: چقدر هنرمندی ممنون بانو yanāl گفته است: عالی تبریک میگم بهتون خط ظریف و با انعطافی دارید ممنون لطف دارید 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ تیر، ۱۳۹۴ دختر باران گفته است: نه میخوام بگم منم خطم قشنگه چرا مصنوعی؟؟طبیعی شیک تره آره پول میگیرم آموزش میدم ولی نیاز به آموزش نداره ها من بدون آموزش دوختم آخی:there: درسته طبیعی خیلی قشنگتروشیک تره ولی بخاطراین چرمهاچقدرحیوان میمیرند:icon_pf (34):.تازه قیمتشم بالااست.تازه می شودازمصنوعی استفاده کردبجای طبیعی فروخت می دونیدچه درامدی داره:gnugghender: خب پولشو باآقای محمدعارف حساب کنیدمن بعداباایشون حساب می کنم.منظورم اینه خب همین آموزشی که خودتویادگرفتین بزاریدتوانجمن. 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر، ۱۳۹۴ iranpg گفته است: آخی:there:درسته طبیعی خیلی قشنگتروشیک تره ولی بخاطراین چرمهاچقدرحیوان میمیرند:icon_pf (34):.تازه قیمتشم بالااست.تازه می شودازمصنوعی استفاده کردبجای طبیعی فروخت می دونیدچه درامدی داره:gnugghender: خب پولشو باآقای محمدعارف حساب کنیدمن بعداباایشون حساب می کنم.منظورم اینه خب همین آموزشی که خودتویادگرفتین بزاریدتوانجمن. پوست آهو که نیست. پوست گاو و بز هستش من از چرم کسب درآمد نمیکنم.فقط برای خودم میدوزم از مصنوعی به جای طبیعی؟؟:icon_pf (34): آموزش چرم دوزی توی انجمن هست.یکی از دوستان گذاشته بودن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر، ۱۳۹۴ دختر باران گفته است: پوست آهو که نیست.پوست گاو و بز هستش من از چرم کسب درآمد نمیکنم.فقط برای خودم میدوزم از مصنوعی به جای طبیعی؟؟:icon_pf (34): آموزش چرم دوزی توی انجمن هست.یکی از دوستان گذاشته بودن ای باباببخشیدا،گیرنده یه باراومدیم بافرهنگ صحبت کنیم . شمادرامدکسب نمی کنیداونی که ازش می خریدچی باهمین کارتشویقش می کنید. چیه نمیشه ازمصنوعی استفاده کرد ؟ حالادرسته گاو،گاوه وبزم،بزولی مگه حیواننیستند. لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر، ۱۳۹۴ خط ـتُ میبینه ادم هوس میکنه نامه بنویسه خیلی خوبه / 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده