آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 مامی منه هوراااا:hapydancsmil:تو همه چی یه سر رشته داره بهت افتخار میکنم سحر 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 ماشـــــــــــــــــــــالا ، عجب هنرمند تابلو عالیه . بسیار زیبا 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2015 ماشـــــــــــــــــــــالا ، عجب هنرمند تابلو عالیه . بسیار زیبا مرسی عزیزم.چشمات قشنگ میبینه مامی منه هوراااا:hapydancsmil:تو همه چی یه سر رشته داره بهت افتخار میکنم سحر فدای دخترم:hapydancsmil: مرسی عزیزم:girl_blush2: 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 شهریور، 2015 خانمی کف کردم:jawdrop::jawdrop::jawdrop: واقعا هنرمندی ....خدا حفظت کنه،،،خیلی تبریک میگم فوق العاده زیباست 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2015 عالی خانمی کف کردم:jawdrop::jawdrop::jawdrop:واقعا هنرمندی ....خدا حفظت کنه،،،خیلی تبریک میگم فوق العاده زیباست مرسی یمنا جونی فدااااااااااات:aghosh: 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 1 مهر، 2015 حالا که چی میخوایدبگیدمنم خط دارم ببخشیدشوخیه بیمزه ای بود،خداوکیلی قشنگ بودهردوکارت ،آفرین بازم بزارولی یه پیشنهادببخشیدکه من به شماپیشنهادمی دهم سعی کنیدازچرم مصنوعی استفاده کنیدواینکه آموزش هم می دهید؟ 1
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2015 عالی و بی نظیر عــــالی تبریک میگم عزیزم. ممنون عزیزم حالا که چی میخوایدبگیدمنم خط دارمببخشیدشوخیه بیمزه ای بود،خداوکیلی قشنگ بودهردوکارت ،آفرین بازم بزارولی یه پیشنهادببخشیدکه من به شماپیشنهادمی دهم سعی کنیدازچرم مصنوعی استفاده کنیدواینکه آموزش هم می دهید؟ نه میخوام بگم منم خطم قشنگه چرا مصنوعی؟؟طبیعی شیک تره آره پول میگیرم آموزش میدم ولی نیاز به آموزش نداره ها من بدون آموزش دوختم چقدر هنرمندی ممنون بانو عالی تبریک میگم بهتون خط ظریف و با انعطافی دارید ممنون لطف دارید 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 2 مهر، 2015 نه میخوام بگم منم خطم قشنگه چرا مصنوعی؟؟طبیعی شیک تره آره پول میگیرم آموزش میدم ولی نیاز به آموزش نداره ها من بدون آموزش دوختم آخی:there: درسته طبیعی خیلی قشنگتروشیک تره ولی بخاطراین چرمهاچقدرحیوان میمیرند:icon_pf (34):.تازه قیمتشم بالااست.تازه می شودازمصنوعی استفاده کردبجای طبیعی فروخت می دونیدچه درامدی داره:gnugghender: خب پولشو باآقای محمدعارف حساب کنیدمن بعداباایشون حساب می کنم.منظورم اینه خب همین آموزشی که خودتویادگرفتین بزاریدتوانجمن. 1
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2015 آخی:there:درسته طبیعی خیلی قشنگتروشیک تره ولی بخاطراین چرمهاچقدرحیوان میمیرند:icon_pf (34):.تازه قیمتشم بالااست.تازه می شودازمصنوعی استفاده کردبجای طبیعی فروخت می دونیدچه درامدی داره:gnugghender: خب پولشو باآقای محمدعارف حساب کنیدمن بعداباایشون حساب می کنم.منظورم اینه خب همین آموزشی که خودتویادگرفتین بزاریدتوانجمن. پوست آهو که نیست. پوست گاو و بز هستش من از چرم کسب درآمد نمیکنم.فقط برای خودم میدوزم از مصنوعی به جای طبیعی؟؟:icon_pf (34): آموزش چرم دوزی توی انجمن هست.یکی از دوستان گذاشته بودن 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 3 مهر، 2015 پوست آهو که نیست.پوست گاو و بز هستش من از چرم کسب درآمد نمیکنم.فقط برای خودم میدوزم از مصنوعی به جای طبیعی؟؟:icon_pf (34): آموزش چرم دوزی توی انجمن هست.یکی از دوستان گذاشته بودن ای باباببخشیدا،گیرنده یه باراومدیم بافرهنگ صحبت کنیم . شمادرامدکسب نمی کنیداونی که ازش می خریدچی باهمین کارتشویقش می کنید. چیه نمیشه ازمصنوعی استفاده کرد ؟ حالادرسته گاو،گاوه وبزم،بزولی مگه حیواننیستند.
ارسال های توصیه شده