دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ 15 ساله کار نکردم منم مینوشتم ... یاد جونیها بخیر مگه این عصر دیجیتال میزاره ادم بنویسه خیلی داریم به دلمون ظلم میکنیم خداییش الان بوی مرکب و جیر جیر قلم رو کاعذ و پخش دونه های کوچیک مرکب روی کاغذ یادم افتاد هیییییییییی بنویس تا میتونی بنویس بارون گل و هنرمند خودمون حیفه بخدا.شما هم بنویس.به قول یکی از اساتیدمون میگفت خدا از 5 تا صدا خوشش میاد یکی صدای قلم خوشنویسیه هنر موندگاره 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ حیفه بخدا.شما هم بنویس.به قول یکی از اساتیدمون میگفت خدا از 5 تا صدا خوشش میاد یکی صدای قلم خوشنویسیه هنر موندگاره جای هنر خیلی خالیه باید یه وقت براش باز بکنم مرسی از حال و هوای خوبی که دادی سحر مرسی 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ جای هنر خیلی خالیه باید یه وقت براش باز بکنم مرسی از حال و هوای خوبی که دادی سحر مرسی خواهش زودتر شروع کنید.هیچ چیز نمیتونه جای هنر رو توی زندگی بگیره.هنری که روح ادمو به آرامش میرسونه 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ سحری نازنینم......دستت درد نکنه گلم:aghosh: عالین، موفق باشی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ سحری نازنینم......دستت درد نکنه گلم:aghosh: عالین، موفق باشی عزیزم مرسی آرام جونیییییییی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ بنمای رخ که باغ گلستانم آرزوست بگشای لب که قند فراوانم آرزوست ای آفتاب رخ بنما از نقاب ابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست ای باد خوش که از چمن عشق میوزد بر من بورز که مژده ی ریحانم آرزوست 15 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اخی روحم صیقلی شد در حد پنج مثلث مرسی سحر 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اخی روحم صیقلی شد در حد پنج مثلثمرسی سحر خواهش میکنم. اینو تابستون نوشتم.اون موقع فکر میکردم خیلییییییی قشنگ شده.ولی الان نهاین یعنی دارم پیشرفت میکنم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ خواهش میکنم.اینو تابستون نوشتم.اون موقع فکر میکردم خیلییییییی قشنگ شده.ولی الان نهاین یعنی دارم پیشرفت میکنم بله دیگه دارین استاد میشین دیگه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ بله دیگه دارین استاد میشین دیگه ایشالاااااااااااااااا.سال 94 باید تو خط استاد بشم تو موسیقی نیمه استاد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ ایشالاااااااااااااااا.سال 94 باید تو خط استاد بشم تو موسیقی نیمه استاد ایشالله حالا چی میزنی 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ ایشاللهحالا چی میزنی سه تار.اما عاشق دف ام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سه تار.اما عاشق دف ام عالیه منم ساز دهنی میزنم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ عالیهمنم ساز دهنی میزنم ساز دهنی خییییییییییییییییلیییییییییییییی شیکه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ ساز دهنی خییییییییییییییییلیییییییییییییی شیکه عاشقشم بدجوری گاهی وقتها تنهایی رو پر میکنه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ عاشقشم بدجوری گاهی وقتها تنهایی رو پر میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ ساز دهنی خییییییییییییییییلیییییییییییییی شیکه من دارم ولی بلد نیستم بزنم :| 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ آخــــــــــی سحر عالین بودن کارات:icon_gol: نمیتونم یکیشُ نام ببرم... همش فوق العاده بوده... تبریک میگم بهت:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ آخــــــــــی سحرعالین بودن کارات:icon_gol: نمیتونم یکیشُ نام ببرم... همش فوق العاده بوده... تبریک میگم بهت:icon_gol::icon_gol: خواهش میکنم زهرا جونم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده