vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به سلام مارال قیز کفین حالین (اوزوموز بیلیخ کیمه نه ترکی دانیشیریخ ) گورم ایستیرسن یاناسان شاید ده یاندیراسان بوز گتیریم یا اودون هله اوزون نجه سن؟ نه خبر ؟حالین یاخجیدی؟ اجازه وایدی ؟ اولا اولمیا گلدیخ ایچریه دا بیر ایش گورمخ اولماز یازیخدیلار گناهلاری وار گوی کانالی چوندریم خب فری ماه فری ب ب ب ب باید چسبان نوشته بشه یا جدا؟ چرا چسبان؟ نکنه میترسی بشقاب پرنده بشه ؟؟ چه بلایی سر تراکتور اومد که همش داره می بازه چرا نمیری تشویقش کنی؟ چرا منو نبردی دانشگاهتون اگه بیام می بری؟؟؟ چرا به تبریز میگن شهر اولینها؟ چرا شهر بی گدا؟ چرا درست آدرس نمیدین ؟؟؟؟؟؟ راستی ایران این همه نفت صادر میکنه بشکه هاش رو برمی گردونن یا نه؟ وقتی میگن برق میره کجا میره؟ یاور این پشه ها زمستونا کجا استاد میشن ؟ چرا اینقدر اس دوست داری؟ مگه قاطر چشه دوستش نداری؟ تا حالا اسب سواری کردی؟ فعلا کافیه خودم هم موندم اینارو از کجا آوردم پرسیدم خوش بگذره ، نگی هم باز میام 9 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آرتاش میبینم سوال سیاسی تاحالا نپرسیدن:gnugghender: انتخابات 88 رأی دادی؟ دقیقا بگو به کی رأی دادی؟ بعد اعلام نتایج انتخابات88 اعتقاد داشتی تقلب شده؟ راستی اصلا سنت به 18 سال رسیده بود که رأی بدی انتخابات بعدی حماسه میسازی؟! تا حالا چندبار شناسنامت مهر خورده با عرض معذرت فقط خواستم صندلیت داغ بشه:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شنا بلدی؟ تا یه حدودی بله بدنسازی رفتی تاحالا؟ نه ولی از تابستون قراره برم صفات یک دوست خوب؟ اینو یه بار گفتم صادق باشه خودش باشه حسود نباشه تو مواقع سخت کنارت باشه و......... چرا آدما دنبال دوستن؟ مگه تنهایی بده؟ دوست یه جورایی ادمو کامل میکنه دوست خوب ایراد آدمو میگه نمیذاره تو سختیا تنها باشیم آدما یه موجود اجتماعی هستن و تو شرایطی که براشون پیش میاد ترجیح میدن یک دوست کنارشون باشه چون خیلی جاها به درد ادم میخوره تنهایی بد نیست اما برای همیشه خوب نیست تنهایی بعضی وقتا اونم تو یه بازه ی زمانی کم خوبه شده با وجود دوستت احساس تنهایی کنی؟ چرا؟ آره شده یه دلیلش اینه که وقتی ناراحتم به دوستام نمیگم و اصلا بروز نمیدم واسه همین در کنارم هستن اما حس میکنم تنهام دلیل دیگه اش اینکه بعضی از دوستام دوست واقعی نیستم یه جورایی دوست نما هستن البته فقط بعضیاشون اگه یه نفر بهت بگه نمی خواد باهات دوست باشه، چه احساسی بهت دست میده؟ فکر نکنم کسی این حرفو بهم زنه خوب قبل اینکه این حرفو بزنه 100در100 رفتارش تغییر میکنه تو اون موقع ازش دلیلشو میپرسم و اگه حس کردم واقعا دوست خوبی برا هم نمیشیم خودم دوستیمونو قطع میکنم اما اگه یه دفعه این حرفو بهم بزنه همون لحظه فراموشش میکنم چون بی دلیل این کارو کرده و دیگه برام مهم نخواهد بود دوست داری تو رو به چه صفتی بشناسن؟ با معرفت یه لقب به خودت بده... نمیدونم خودت بگو به کسی که همیشه در حال ورجه ورجه کردنه و رو درخت و درو دیواره چی میگن دختر زبرو زرنگ تورک تاحالا کتک خوردی؟ یادم نمیاد احتمالا بچگیا وقتی میزدم یه چندتاییم خوردم دیگه از کی کتک خوردی؟ از بچه های دوران کودکی به نظرت دوست ناباب به کی میگن؟ به کسی که تو رو به بی راهه بکشونه حالا میتونه این بی راهه از هر نظر باشه ازدواج کنی و شوهرت بگه با پدر مادرت رفت و آمد نکن چه واکنشی نشون میدی؟ اجازه نمیدم کسی این حرفو بهم بزنه قبل ازدواجم همه ی این حرفا رو بهش میزنم و 100در100باکسی ازدواج میکنم که اینقدری فهم و شعور داشته باشه که این حرفو نزنه اگر عاشق شوهرت باشی حاضری ازشون بگذری؟ نه امکان نداره اگه به خاطر اون از پدرم مادرم بگذرم مطمعنن یه روزی به خاطر یکی دیگه از اون میگذرم به نظرت داشتن موبایل و نت مفیده؟ بله خیلی اما متاسفانه یکم بد داره استفاده میشه تو ایران بچه دار بشی میزاری بچه هات از این دو وسیله استفاده کنند؟ به موقعش حتما میذارم اما قبل استفاده بهش همه چی رو توضیح میدم بچه هاتو دوست داری خودت تربیت کنی یا شوهرت؟ هر دو تامون شیوه ات برای تربیت بچه چیه؟ خوب زیاده نمیشه که اینجوری گفت ولی شیوه پدر مادرم خودم خیلی خوب بود و هست با یکم تغییر حتما اینو در پیش میگیرم با تنبیه بدنی بچه موافقی؟ مطمعنن راهایی هست که تاثیرش از تنبیه بدنی بیشتره تا حالا کتابی برای بچه داری خوندی؟ نه بابا اسمش چی بوده؟ نخوندم که به نظرت خوبه انقد پسرا درباره مسائل خانوما اطلاعات دارن؟ تو یه سنی شناخت طرفین خوبه اما زمان خودشو داره نه زودتر نه دیرتر چه لزومی داره بدونن؟ تا یه حدی را زندگیشون بهتره البته قسمت الا هم گفتم زمان خودشو داره (افراط تفریط نباید بشه) شاید بازم بیام منور میکنی تاپیک و در ضمن اون قسمت ترکی هم که برام نوشتی رو ترجمه کن لدفن گفتم نهارمو ندادییادته عید؟ 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر فریماه گلم..عزیزم شرمنده دیر اومدم ولی خب بلخره اومدم... ارتاش یعنی چی؟ هدفت از انتخاب اواتورت چی بوده؟ چقدر به رشته تحصیلیت علاقه داری؟ سطح اعتقادات در چه حدیه؟ دین از نگاه فریماه چیه؟ به اخرت چقدر معتقدی؟ پس این دنیا دنیای دیگریست؟ نظرت در باره فمینیسم چیه؟ اهل مطالعه هستی؟ چه کتابهایی رو میخونی؟ آخرین کتابی که خوندی چی بود؟ اینا رو داشته باش تا برگردم 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به سلام مارال قیز کفین حالین (اوزوموز بیلیخ کیمه نه ترکی دانیشیریخ )سلام میسیلر یاشیاشسیز سیز نجسیز؟هن بابا کافیدی گورم ایستیرسن یاناسان شاید ده یاندیراسان یوخ بابا منن یانان چیخماز بوز گتیریم یا اودون میسیلر هله اوزون نجه سن؟ نه خبر ؟حالین یاخجیدی؟ بلی چوخ یاخجیام سازام اجازه وایدی ؟ اولا اولمیا گلدیخ ایچریه دا بیر ایش گورمخ اولماز بله بله بویرون یازیخدیلار گناهلاری وار گوی کانالی چوندریم چوندوراخدا اولسون سیزه گوره عوض الروخ خب فری ماه فری ب ب ب ب باید چسبان نوشته بشه یا جدا؟ چسبان چسبان چرا چسبان؟ نکنه میترسی بشقاب پرنده بشه ؟؟ نه بابا من که بشقاب پرنده بودممممممم میترسم شما برین هوا یه دور بزنین چه بلایی سر تراکتور اومد که همش داره می بازه اه اه اعصاب مصاب ندارما بحث و عوض کنین که قاط میزنم آبرومو برد:icon_pf (34): چرا نمیری تشویقش کنی؟ چند بار خواستم برم اما نشد که برم زهلم گتمیشلر گویمولارکی:icon_razz: چرا منو نبردی دانشگاهتون گفتم که جمعه ها دانشگاهمون تروریست و بازدید کننده قبول میکنه یعنی همیشه بازه چون آثار تاریخی هستش میتونید بیاین ببینینیه دونه آقای روشنی هست ایشون همه جارو کلا توضیح میدن اگه بیام می بری؟؟؟ جمعه ها بیاین آقای روشنی هستن چرا به تبریز میگن شهر اولینها؟ چون خیلی از اتفاقا رای اولین بار تو تبریز شروع شده اگه بخواین همشو نام میبرم....... چرا شهر بی گدا؟ چون گدا کم داره چرا درست آدرس نمیدین ؟؟؟؟؟؟ کی ما رو میگین آقا من تکذیب میکنم پاپوش دوختن راستی ایران این همه نفت صادر میکنه بشکه هاش رو برمی گردونن یا نه؟ آره دیگه برمیگردونن توش یه سوغاتی میذارن عد دوباره ما میفرستیم براشون وقتی میگن برق میره کجا میره؟ میاد خونه ی ما یاور این پشه ها زمستونا کجا استاد میشن ؟ خونه ی حسن کچل چرا اینقدر اس دوست داری؟ چون نجیب و با ابهته بخصوص اسب آزاد مگه قاطر چشه دوستش نداری؟ قاطر اتفاقا خوشگله استادمون میگفت مژه های قاطر هیجایی همتا نداره تا حالا اسب سواری کردی؟ نه متاسفانه فعلا کافیه خودم هم موندم اینارو از کجا آوردم پرسیدم الکی نیست که فسفر سوزوندین خوش بگذره ، نگی هم باز میام میدونم سیزی تانیمینه لعنت 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آرتاشبه سلام خدمت شما میبینم سوال سیاسی تاحالا نپرسیدن:gnugghender: چرا 2نفر پرسیدن انتخابات 88 رأی دادی؟ دقیقا بگو به کی رأی دادی؟ نههه بعد اعلام نتایج انتخابات88 اعتقاد داشتی تقلب شده؟ قاطی این موضوع ها نشدم راستی اصلا سنت به 18 سال رسیده بود که رأی بدی نه نرسیده بود انتخابات بعدی حماسه میسازی؟! من تو کار ساختن خونه هستم فقط تا حالا چندبار شناسنامت مهر خورده یه بار با عرض معذرت فقط خواستم صندلیت داغ بشه:hapydancsmil: نه بابا راحت باشین چه اشکال داره ممنون که اومدین 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر فریماه گلم..عزیزم شرمنده دیر اومدم ولی خب بلخره اومدم...سلام عزیزم خیلی خوش اومدی ارتاش یعنی چی؟ یعنی دوست هدفت از انتخاب اواتورت چی بوده؟ یکی نشان دادن هویت و اصالتم دومی احترام اسب در مقابل دختر ترک و علاقه ام به اسب چقدر به رشته تحصیلیت علاقه داری؟ زیاد بخصوص بعد ترم 4واقعا عاشقش شدم سطح اعتقادات در چه حدیه؟ سعی میکنم به همه ی واجبات عمل کنم دین از نگاه فریماه چیه؟ یه راهی هستش برای به کمال رسیدنم و همچین راهی برای شناخت خدا و زندگیم راهی که به اهدافم معنا میبخشه و معتقدم اونجور که باید دینمو نشناختم چون اگه کامل میشناختمش خطایی تو زندگیم وجود نداشت و........... تعریف زیاده یه چندتا نمونه گفتم به اخرت چقدر معتقدی؟ کاملا به وجودش معتقدم بی برو برگشت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس این دنیا دنیای دیگریست؟ منظورتو کامل متوجه نشدم اما معتقدم این دنیا فقط پیش غذاست یعنی غذای اصلی یه جای دیگه هست این دنیا مقدمه ی دنیای دیگه است یعنی همون آخرت نظرت در باره فمینیسم چیه؟ شروع اولی این موضوع بسیار خوب بوده چون در مورد نابرابری ها بحث کرده و خیلی از راه هارو برا ماها باز کرده من معتدقم زن و مرد برابر هم نیستن و تفاوت های زیادی دارن اما این تفاوت ها برتری اونارو نشون نمیده تو دنیا خیلی ظلم در حق خانوما میشه حالا الان وضع نسبت به قبل بهتر شده اما حق هیچ بشری نیست که دیگری رو سرکوب کنه و آزادی رو ازش بگیره و بهش ظلم کنه زن و مرد باید شانه به شانه تو همه جا حضور داشته باشن نه با برتری یکی بر دیگری اهل مطالعه هستی؟ بله کما بیش چه کتابهایی رو میخونی؟ بیشتر معماری و ترکی به غیر رمان و داستان کتابهای متنوعی میخونم اما متاسفنه به عبت کمبود وقت تعدادش کم شده وبیشتر کتبهای معماری و رشته ای شدن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخرین کتابی که خوندی چی بود؟ از شار تا شهر اینا رو داشته باش تا برگردم تو بغلم نگه داشتم تا برگردی بدم به خودت 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به تاریخ علاقه داری؟ اگر داری کدوم حکومتها در کشور مورد پسندت بوده؟ با توجه به اینکه خودت از قوم ترکی نظرت راجع به اقوام دیگر کشور چیه؟ بنظرت انتخابات در کشور تشریفاتی هست یا واقعا عدالت محور برگزار میشه؟ زیباترین منطقه تاریخی ایران از دیدگاه خودت کجاست؟ اهل سفر هستی؟ اگر هستی از گزینه های زیر کدومو انتخاب میکنی. مکانهای تاریخی مکانهای زیارتی مکانهای تفریحی ........ 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به تاریخ علاقه داری؟نه زیاد اما یکم مطالعه دارم در این مورد اگر داری کدوم حکومتها در کشور مورد پسندت بوده؟ تقریبا هیچ کدوم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 البته چندتاش بهتر بودن با توجه به اینکه خودت از قوم ترکی نظرت راجع به اقوام دیگر کشور چیه؟ همشون برا من قابل احترام هستن بنظرت انتخابات در کشور تشریفاتی هست یا واقعا عدالت محور برگزار میشه؟ چی بگم والا من کمتر عدالتی تو کل دنیا میبینم بدون استثناالبته متاسفانه زیباترین منطقه تاریخی ایران از دیدگاه خودت کجاست؟ منطقه کلیبر تو آزربایجان شرقی واقعا زیباست:hapydancsmil: اهل سفر هستی؟ اگر هستی از گزینه های زیر کدومو انتخاب میکنی. کما بیش بله مکانهای تاریخی مکانهای زیارتی مکانهای تفریحی اولویت اصلیم مکان های تاریخی هست ........ 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب من گئنه گلدیم کفیه حالین ؟نجه سن ؟ چوخ کی ایسی دئیل گونون مبارک اولسون بریم سراغ سئوالا از روز زن بگو؟ در باره ماردت؟ بهش کادو دادی؟چی بود؟ خودت خریده بودی ؟ چه جوری کادوی مامانت رو دادی؟ (با جزئیات) خودت چی کادو گرفتی؟ نکنه دوست پسملت بهت کادو نداده نزدی گردنش بره نکنه می خوای روز مرد تلافی کنی صمد رو بیشتر دوست داری یا ممد؟ بابک نهرین یا علیرضا رنجیپور ؟ اصلا تا حالا برنامه هاشون رو دیدی؟ دوست داری با کسی که دوستش داری ازدواج کنی یا کسی که دوستت داره؟ چرا با اون یکی نه؟ اگه فقط دو انتخاب بالارو داشته باشی جوری که اونی که دوستت داره خودت دوستش نداری و برعکس باز کدوم رو انتخاب می کنی و دلیلت؟ بهترین آرزوت؟ بهترین کادویی که گرفتی؟ یکی از شلوغ کاریها و شیطنت های بچگیت رو بگو به چن درضد از خواسته هات تا به حال رسیدی؟ اگه بعد ازدواج متوجه بشی شوهرت بهت خیانت می کنه چیکار میکنی؟ اگه بچه دار بشی اسم بچه هات رو چی میزاری؟یکی دختر و یکی پسر بگو دوست داری شاغل باشی یا خانه دار؟ اگه شوهرت با کار کردنت مخالفت کنه چیکار میکنه؟البته بعد ازدواج بیشتر بابایی هستی یا مامانی؟ به خواهرات بیشتر حسودی میکنی یا اونا بهت؟ آخه چرا اینقدر حسودی؟ اگه یه روز بهت بگن بچه سره راهی هستی(دور از جونت)چیکار میکنی؟ چرا دنبال خانواده واقعیت میری؟یا اصلا نمیری؟ مگه این پدر و ماردت که بزرگت کردن چه شونه که دیگه اونارو نمیخوای؟ تنها توی خونه نشتی و یه زنی با یه بپه تو بغلش میاد در خونتون و میگه مادرته؟و شناسنامه ای که اسم پدرت توش هست نشون میده چیکار میکنی؟ اصلا بچه دوست داری یا نه؟ اگه شوهرت بعد ازدواج با بچه دار شدنت مخالفت کنه؟ اگه دیگه بسته بمونه برا بعدی حالا اینا رو جواب بده ببینم هنو تحمل داری یانه 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هااااااااااا سلام علکم من دوباره اومتم.:2rqfst4: آخشامینیز خیر. هااااااا چوخ ممنون. پیس دئییلم. خب بگو بینم دما رو رو چند درجه تنظیم کنم؟:gnugghender: ها شما که تحصیل کرده ای، شما که باسواتی بگو بینم این انبساک عظیم آلیاژ اصیل انسانی، این انجماد دردناک روح از کجا سرچشمه گرفته؟ چگونه انسجامی در ارکان این هستی متروک باز خواهد گشت؟ هستی است یا هست؟ خدا میتونه یه سنگی رو خلق کنه که اونقدر سنگین باشه که خودش هم نتونه تکونش بده؟ ماهی غذا میخوره آب نمیره تو دهنش؟ فیل از خرطومش آب میخوره مزه دماخ نمیگیره؟ ایران به کشورهای دیگر نفت میفروشه بشکشو پس میگیره؟ کار پاره وقت یا تمام وقت؟ موقع متاهلی چطور؟ موقع بچه دار شدن چی؟ اگه شوورت بهت بگه نباید بری سرکار چی؟ اولش میگه باشه برو من مشکل ندارم ولی بعد ازدواج نظرش عوض میشه. اگر از یکی از بهترین دانشگاه های دنیا برات بورس تحصیلی بیاد ولی شوهرت بگه من نمیام تکلیف چیه؟ اگر برای شوورت این بورس بیا د وتو هم اینجا موقعیت خوب کاری داشته باشی چی؟ دخترت یا پسرت میتونه رابطه آزاد با جنس مخالفش داشته باشه؟چرا؟ چرا تو فکر میکنی درست فکر میکنی در این زمینه؟ به نظرت اگر تو آلمان به دنیا میومدی الان چه طرز فکر و دین و آئینی داشتی؟ به نظرت چرا مردم ایران انقدر قانون گریزن؟ باید چیکار کرد درست بشه؟ به نظرت احمدی نژاد نماینده واقعی مردم ایرانه؟ درسته لیاقت هر مردمی رو از کسانی که بر اونها حکومت میکنن باید فهمید؟ ترک ایرانی هستی یا ایرانیه ترک؟ ترک یا آذری؟ مسلمان ایرانی یا ایرانیه مسلمانی؟ به نظرت اگر تو یه جامعه ای که بخوای مثبت زندگی کنی حقت رو میخورن باید تو هم مثل بقیه منفی بشی یا باز هم انسانیت رو رعایت کنی؟ بچه بودی لپو بودی؟ از این لپ قرمزیا؟:icon_pf (34): اگر بودی و دست من میوفتادی بهت میگفتم:icon_pf (34): تو چه فرومای دیگگه ای عضوی؟ چقدر فعالی اونجا ها؟ جلوی اسمای زیر یه شکلک یا دوتا بذار (تو همین تاپیک پست دادن) آرتاش :viannen_38: vahid88 jozef شاروک VoLATiLE deniz NYC امیر nyc ان وای سی mehdi_power .Apameh F SH.67 زفسنجانی فرنوش خادمی Mr.101 blue angel .Yaprak blue berry ...Javid... دختر باران آریودخت IEMAN. چطور بود؟ داخ شدی؟ احوالات؟:gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب من گئنه گلدیم چوخ خوش گلدیز کفیه حالین ؟نجه سن ؟ چوخ کی ایسی دئیل ساغولون یاخجیام سیز نجسیز؟یوخ بابا ائله قشه سریندی گونون مبارک اولسون ای واش میسی یاشایسیز بریم سراغ سئوالا هارا هله قالاردیز دا به از روز زن بگو؟ چی بگم روز خوبی بود در باره ماردت؟ مامان من جز بهترین ادمای دنیاست نه به خاطر اینکه مامانمه فقط به خاطر اینکه واقعا بهترینه برای همه آدما مهربونه حاضرم جونمم به خاطرش بدم تا خار تو پاش نره بهش کادو دادی؟چی بود؟ بلوز خودت خریده بودی ؟ راستش نه سفارش دادم خواهرم خرید چه جوری کادوی مامانت رو دادی؟ (با جزئیات) مامانم آشپزخونه بود بهش گفتیم بیاد پذیرایی بعد وقتی اومد همهون نیشم تا بنا گوش باز بود یهو از پشت طبق معمول غافلگیرش کردم من اول از همه بهش کادو دادم بعد بغلش کردم و بوسیدمش خودت چی کادو گرفتی؟ بابام پول داد بهم نکنه دوست پسملت بهت کادو نداده خوشبختانه دوس پسر ندارم ندارم نزدی گردنش بره نکنه می خوای روز مرد تلافی کنی من میگم نره شما میگی بدوش صمد رو بیشتر دوست داری یا ممد؟ هیچ کدومو بابک نهرین یا علیرضا رنجیپور ؟ هیچ کدوم اصلا تا حالا برنامه هاشون رو دیدی؟ نه اصلا خوشم نمیاد دوست داری با کسی که دوستش داری ازدواج کنی یا کسی که دوستت داره؟ کسی که دوسم داره چرا با اون یکی نه؟ اگه واقعیتشو بگم چون نمیتونم تحمل کنم کسی رو فق من دوس داشته باشم و اون منو نه یعنی اون روز غرورم میشکنه و اگه غرورم بشکنه خودم میشکنم خدارو شکر نمیذارم از این اتفاقا برام بیفته:hapydancsmil: اگه فقط دو انتخاب بالارو داشته باشی جوری که اونی که دوستت داره خودت دوستش نداری و برعکس باز کدوم رو انتخاب می کنی و دلیلت؟ بازم اونی که دوسم داره بهترین آرزوت؟ همه براه راست هدایت بشنتا کسی رو صندلی داغ نسوزه بهترین کادویی که گرفتی؟ همه ی کادوهایی که گرفتم برام بهترین بودن یکی از شلوغ کاریها و شیطنت های بچگیت رو بگو همه جور شیطنت دارم شما چطورشو میخوای بگم؟جنایی باشه اکشن باشه با نمک باشه احساسی باشه یه دونه عادیشو میگم یه بار مامانم رفته بود بیرون منو خواهرم تو خونه بودیم مامانم یه دست فنجون داشت که از مامان بزرگش هش رسیده بود خیلیم خوشگل بودن آغا من گفتم چیکار کنم مامانم خوشحال بشه هیچی دیگه تصمیم گرفتم برم فنجونا رو از بوفه بردارم بیارم بشورم اون موقع هم 5سالم بود بعد یکیشو اوردم خواستم بشورم زدم شکستم بعد گفتم اشکال نداره دوباره اون یکی رو زدم شکستم خواهرم گفت فریماه دیگه بسه گفتم نه مامانم ناراحت میشه میخوام بشورم چشتون روز بد نبینه زدم سومی رم شکستم از رو نرفته بودم خواستم چهارمی رو بردارم خواهرم نذاشت بعد مامانم اومد خودمو زدم به مظلومیت و ......قربونش برم اونم بغلم کرد گفت فدای سرت به چن درضد از خواسته هات تا به حال رسیدی؟ 40درصد اگه بعد ازدواج متوجه بشی شوهرت بهت خیانت می کنه چیکار میکنی؟ فکرشم برام سخته حتی یه لحظه هم حاضر نخواهم بود صداشو بشنوم و قیافشو ببینم اگه بچه دار بشی اسم بچه هات رو چی میزاری؟یکی دختر و یکی پسر بگو هنوز تصمیم نگرفتم اسم زیاده دوست داری شاغل باشی یا خانه دار؟ 100در100شاغل اگه شوهرت با کار کردنت مخالفت کنه چیکار میکنه؟البته بعد ازدواج قبل ازدواج شرطامو باهاش میبندم با کسی ازدواج میکنم که زیر قولش نزنه بیشتر بابایی هستی یا مامانی؟ هردوش به خواهرات بیشتر حسودی میکنی یا اونا بهت؟ هیچ کدوم به هیچ کدوم دلیلی را حسودی نیست چون خوشختی اونا آرزوی قلبی منه آخه چرا اینقدر حسودی؟ نیستم که اگه یه روز بهت بگن بچه سره راهی هستی(دور از جونت)چیکار میکنی؟ ذهنم یکم مشغول میشه چرا دنبال خانواده واقعیت میری؟یا اصلا نمیری؟ چرا میرم چون کنجکاوم بدونم ولی این دونستنم هیچی فرقی برا زندگی که دارم نخواهد کرد مگه این پدر و ماردت که بزرگت کردن چه شونه که دیگه اونارو نمیخوای؟ چرا حرف تو دهن من میذارینخاک پای مامان بابام هستم از خدامم باشه تنها توی خونه نشتی و یه زنی با یه بپه تو بغلش میاد در خونتون و میگه مادرته؟و شناسنامه ای که اسم پدرت توش هست نشون میده چیکار میکنی؟ هیچ کار چندتا سوال ازی میپرسم اصلا بچه دوست داری یا نه؟ فقط بازی کردن باهاشو دوس دارمگریه نکنه ونگ و ونگ نکنه:icon_pf (34): دوس دارم اگه شوهرت بعد ازدواج با بچه دار شدنت مخالفت کنه؟ باهاش حرف میزنم اگه دلیلش قانع کننده بود و همیدگرو دوس داشتیم حاضرم ه خاطرش از بچه گذرم اگه دیگه بسته بمونه برا بعدی حالا اینا رو جواب بده ببینم هنو تحمل داری یانه من مرد رزوهای سختم وقت داره تموم میشه هه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هااااااااااا سلام علکم من دوباره اومتم.:2rqfst4:سلام علیکم خوش اومدین آخشامینیز خیر. هه هه ساغولون ایندی صبحدی آغشام دییرکی هااااااا چوخ ممنون. پیس دئییلم. الله چوخ شکر همیشه یاخجی اولاسوز بولاری هاردان اورگشمیسیز هنننننننننننن خب بگو بینم دما رو رو چند درجه تنظیم کنم؟:gnugghender: صفره ها شما که تحصیل کرده ای، شما که باسواتی بگو بینم این انبساک عظیم آلیاژ اصیل انسانی، این انجماد دردناک روح از کجا سرچشمه گرفته؟ چگونه انسجامی در ارکان این هستی متروک باز خواهد گشت؟ از همون جا هستی است یا هست؟ هست خدا میتونه یه سنگی رو خلق کنه که اونقدر سنگین باشه که خودش هم نتونه تکونش بده؟ این محال ذاتی هستش یعنی ذاتا محال هستش و قدرت خدا به محال ذاتی تعلق نمیگیره چون اگه اینجوری فکر کنیم با تناقض رو به رو میشیم ماهی غذا میخوره آب نمیره تو دهنش؟ چرا بیچاره دندون نداره غذا رو ا آب خیس میکنه بعد میخوره فیل از خرطومش آب میخوره مزه دماخ نمیگیره؟ نه ***** داره حتما ایران به کشورهای دیگر نفت میفروشه بشکشو پس میگیره؟ بله که پس میگیره پس چی فکر کردی تازه سوغاتم میگیره کار پاره وقت یا تمام وقت؟ تمام وقت موقع متاهلی چطور؟ تمام وقت موقع بچه دار شدن چی؟ نمیدونم اوایل شاید وسط نیمه وقت و تمام وقت باشه:icon_pf (34): اگه شوورت بهت بگه نباید بری سرکار چی؟ اولش میگه باشه برو من مشکل ندارم ولی بعد ازدواج نظرش عوض میشه. نمیتونم زیر حرفش بزنه اگر از یکی از بهترین دانشگاه های دنیا برات بورس تحصیلی بیاد ولی شوهرت بگه من نمیام تکلیف چیه؟ اون چیزی که به نفع هردومون هست و انتخاب میکنم و خودخواهی نمیکنم ولی انتظار خواهم داشت اونم عین من رفتار کنه اگر برای شوورت این بورس بیا د وتو هم اینجا موقعیت خوب کاری داشته باشی چی؟ بازم حرف قبلیم تکرار میشه دخترت یا پسرت میتونه رابطه آزاد با جنس مخالفش داشته باشه؟چرا؟ در حد روابط اجتماعی میتونه باشه یعنی همون کاری و دانشگاهی و ...البته هیچ موقع نظرمو غال نمیکنم بهش اول راه همه چی رو براش توضیح میدم راه رو از چاه بهش نشون میدم و انتخابو میذارم به عهده ی خودش چرا تو فکر میکنی درست فکر میکنی در این زمینه؟ گفتم انتخابو میذارم به عهده ی خودش اما خوب بالاخره من ازش بیشتر پیرهن پاره کردم طوری باهاش حرف میزنم که بهم اعتماد کنه و بدونه که صلاحشو میخوامو به حرفاش و دلیل هاش گوش میدم به نظرت اگر تو آلمان به دنیا میومدی الان چه طرز فکر و دین و آئینی داشتی؟ اگه با همین روحیات و خصوصیات بودم بازم مسلمون میشدم با انتخاب خودم ولی خوب نمیشه با قطعیت گفت چون تو اون شرایط نیستم به نظرت چرا مردم ایران انقدر قانون گریزن؟ باید چیکار کرد درست بشه؟ اه اه والا نمیدونم این ریشه تو فرهنگ داره از بس راحت طلبیم و همه چی رو دور میزنیم تا راحت ترین راه رو انتخاب کنیم متاسفانه باید فرهنگ سازی ریشه ای کرد به نظرت احمدی نژاد نماینده واقعی مردم ایرانه؟ خودش میدونه و خدای خودش به نظرم نه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درسته لیاقت هر مردمی رو از کسانی که بر اونها حکومت میکنن باید فهمید؟ یه جاهایی آره وقتی همه ساکت و آروم میشینن یعنی با همه ی اینا موافقا دیگه:icon_pf (34): ترک ایرانی هستی یا ایرانیه ترک؟ ترک ایرانی ترک یا آذری؟ ترک مسلمان ایرانی یا ایرانیه مسلمانی؟ مسلمان ترک ایرانی به نظرت اگر تو یه جامعه ای که بخوای مثبت زندگی کنی حقت رو میخورن باید تو هم مثل بقیه منفی بشی یا باز هم انسانیت رو رعایت کنی؟ اتفاقا تو ایت موقعیت انسان بودن ارزش داره پس انسانیت و ترجیح میدم به همه چیز بچه بودی لپو بودی؟ بهلههههههههه خیلی از این لپ قرمزیا؟:icon_pf (34): زیاد قرمز نبود یکم گلبهی بود اگر بودی و دست من میوفتادی بهت میگفتم:icon_pf (34): تو چه فرومای دیگگه ای عضوی؟ چقدر فعالی اونجا ها؟ باشگاه مهندسان کاربر فعالم انجمن تخصصی کنداب معاونم انجمن دانشجویان کاربر فعالم کافه دیزاین و چندتا سایت معماری دیگه کاربر عادی هستم جلوی اسمای زیر یه شکلک یا دوتا بذار (تو همین تاپیک پست دادن) آرتاش :viannen_38: vahid88 jozef شاروک VoLATiLE deniz NYC امیر nyc ان وای سی mehdi_power .Apameh F SH.67 زفسنجانی فرنوش خادمی Mr.101 blue angel .Yaprak blue berry ...Javid... دختر باران آریودخت IEMAN. چطور بود؟ میسی خوب بود از همه بیشتر طول کشید جواب بدم داخ شدی؟ نهههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: احوالات؟:gnugghender: عالی جاتون خالی 8 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سهلام نه خبر؟ یوخسان ؟ اله بیر هوا ایسیدی قاچیبسان یورولموبسان سئوالاری ادامه ورخ؟ ایندی کی یورولموبسان کمربندی باغلا گداخ ماشین یا موتور؟ اصلا دوچرخه نیه یوخ؟ مدل و رنگ ماشین مورد علاقه تاحالا موتور سوار شدی؟ تک چرخ زدی؟ نظرت در مورد انجمن؟ در باره نت؟ دوستایی که توی نت داری؟ چه قدر به ایده آل هایت برای دوستی نزدیک هستن؟ دوست داشتی در واقعیت باهاشون دوست بودی و پیشت بودن؟ شده کسی دلت رو بشکنه توی نت؟ چه برخوردی باهاش داشتی؟ اگه یکه از همین دوستایی که توی فروم ها داشتی ازت خواستگاری کنه چیکار میکنی؟ اگه هم دیگر رو اصلا ندیده باشین چی؟ اگه یکی بخواد باهات قرار ملاقات بزاره برای آشنایی بیشتر و در صورت توافق خواستگاری و اینا چیکار می کنی؟ به نظرت چند سالگی می تونی ازدواج کنی؟یا بهتر بگم شوور گیرت میاد به ازدواج فامیلی بیشتر علاقه داری یا غریبه باشه؟ اولویت های مهمت برای ازدواج ؟ چیزی که از شوور آینده ات در نظر داری؟ وای دده اله بیر ایش چوخا چهدی سوزو عوضلیم تا آخاش باشیما دیمه میش چند نفر از بچه های انجمن شمارهت رو دارن؟ پسرا چطور؟ اصلا اینا به من ربطی داشت :icon_pf (34): آهان صندلی داغه سئوال هم آزاده پس حتما داره برای تربیت فرزندانتون توی زندگی آینده سعی می کنی به تنهایی تصمیم بگیری یا با همکاری شوورت؟ دوست داری بچه هات چه راهی رو برن؟ بهشون تاکید می کنی مسلمان باشن یا اجازه میدی خودشون راهشون رو انتخاب کنن؟ دوست داری چه کاره بشن؟آیا این آرزو رو بهشون میگی و تحمیل میکنی یا نه؟ اگه بچه هات به حرفت گوش نکنن از چه راههایی برای تربیتشون استفاده می کنی؟ تنبیه بدنی یا محدودیت از دسترسی هایی که داره؟ چطوری بهش درمورد نت و راه استفاده ازش توضیح میدی؟ اگه از نحوه آشنایی پدر و مادرش بپرسه چی میگی؟ اگه از بدنیا اومدن خودش بپرسه چی میگی؟ اگه جوابت رو قبول نکنه و بگه من که می دونم چه جوری به دنیا اومدم چی؟ این قدر هم سئوالهارو نپیچون از اول درست جواب بده اگه پسر یا دخترت با دوستهای دختر و پسرشون بیان خونتون و بهت بگن مامان این دوستم و می خواهیم باهم باشیم چیکار میکنی؟ با دمپایی هردوشون رو پرت میکنی بیرون یا قانعشون میکنی؟ اگه بخواهی قانعشون کنی چی میگی؟ اگه شوورت پیشت چشم چرانی کنه خودت هم تافی می کنی با باهاش برخورد میکنی؟ اگه کسی که دوستش داری یه عادتی داشته باشه که بدت بیاد و نتونه ترکش کنه باز بخاطرش باهاش کنار میام یا از خیرش میگذری؟ اگر روز خدای نکرده اتفاقی برای شوورت بیوفته که زیبایی چهره اش رو از دست بد یا یه نقصی پیدا کنه چیکار میکنی ؟ ترکش می کنی؟یا به پاش می مونی؟ حرف مردم رو چیکار میکنی؟ اگه به هر دلیلی بعد از ازدواج تنها بشی باز به ازدواج مددت فکر میکنی؟ حتی اگه بچه داشته باشی؟ انگار زیاد جنایی شد یه جک خنده دار باهال بگو حالا که جک بلدی یکی دیگه بگو دوس داری بازم برگردم؟ اگه آره پس زودی جواب بده من بیر گدیم شانزالیزانان پاساژ استکان قاباغینا گئیدیم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سهلام نه خبر؟ یوخسان ؟ اله بیر هوا ایسیدی قاچیبسان سهلام نیه بابا وارام بودوبا یوخ بابا هوا سرینیدی دئدیم بیر یاتیم یورولموبسان سئوالاری ادامه ورخ؟ من زن اهنینم یورولمارام ایندی کی یورولموبسان کمربندی باغلا گداخ باغلادیم گئداخ ماشین یا موتور؟ ماشین اصلا دوچرخه نیه یوخ؟ اتفاقا دوچرخه خیلی بهتره حیف که من نمیتونم سوار شم برم بیرون مدل و رنگ ماشین مورد علاقه مدلش زیاد مهم نیست متناس با درآمدم باشه اما رنگش یا قرمز یا آلبالویی تاحالا موتور سوار شدی؟ بهلهههه تک چرخ زدی؟ نه بابا نظرت در مورد انجمن؟ خوبه جوش صمیمی هستش هم بحث علمی هست هم دوستی در باره نت؟ اگه درست استفاده شه عالیه دوستایی که توی نت داری؟ خیلیاشون همیشه تو ذهنم خواهند بود و چیزایی زیادی ازشون یاد گرفتم چه قدر به ایده آل هایت برای دوستی نزدیک هستن؟ بالای 70:icon_redface: دوست داشتی در واقعیت باهاشون دوست بودی و پیشت بودن؟ با بعضیاشون بله 100در100 شده کسی دلت رو بشکنه توی نت؟ نه خوشبختانه تا حالا نشده چه برخوردی باهاش داشتی؟ نشده که وقتی شد میام میگم اگه یکه از همین دوستایی که توی فروم ها داشتی ازت خواستگاری کنه چیکار میکنی؟ ایشالله این اتفاق نمیفته :icon_pf (34): اگه هم دیگر رو اصلا ندیده باشین چی؟ وای وای :icon_pf (34): اگه یکی بخواد باهات قرار ملاقات بزاره برای آشنایی بیشتر و در صورت توافق خواستگاری و اینا چیکار می کنی؟ نمیدونم ولی فکر کنم ازدواج نتی کار درستی نیست مشکل زیاد داره به نظرت چند سالگی می تونی ازدواج کنی؟یا بهتر بگم شوور گیرت میاد بعد 25سالگی به ازدواج فامیلی بیشتر علاقه داری یا غریبه باشه؟ فامیلی اصلا امکان نداره اولویت های مهمت برای ازدواج ؟ چیزی که از شوور آینده ات در نظر داری؟ ایمانش اخلاقش خانواده اش پاکیش اهدافش برا آینده و ......... وای دده اله بیر ایش چوخا چهدی سوزو عوضلیم تا آخاش باشیما دیمه میش قوخمین آخاش ویرمارام چند نفر از بچه های انجمن شمارهت رو دارن؟ کلا از چه های نت فقط یک نفر شماره مو داره اونم فاطمه هستش پسرا چطور؟ نه بابا اصلا اینا به من ربطی داشت :icon_pf (34): آهان صندلی داغه سئوال هم آزاده پس حتما داره آره بابا آزاده راحت باشین برای تربیت فرزندانتون توی زندگی آینده سعی می کنی به تنهایی تصمیم بگیری یا با همکاری شوورت؟ 100در100که همکاری همدیگه تربیتشون میکنیم دوست داری بچه هات چه راهی رو برن؟ راه خوب رو راهی که به صلاحش باشه و زندگی آیهندشو به بهترین حالت بسازه و هیچ موقع از کارش پشیمون نشه بهشون تاکید می کنی مسلمان باشن یا اجازه میدی خودشون راهشون رو انتخاب کنن؟ من راهو بهشون نشون میدم تا وقتی بزرگ بشن و عاقل بشن بعد انتخا با خودشه اما این حرفم به این معنی نیست که به امان خدا میسپارمش تواون موقع هم ازش مراقبت میکنم و عین دوست کنارش خواهم بود دوست داری چه کاره بشن؟آیا این آرزو رو بهشون میگی و تحمیل میکنی یا نه؟ واقعیتش تا حالا به این فکر نکردم یه جورایی خیلی مهم نیست فقط مهم اینه که هر رشته ای که انتخاب میکنن تو حرفه شون و کارشون بهترین و موفق ترین باشن این رام کافیه مهم علاقه و استعداد خودشه اگه بچه هات به حرفت گوش نکنن از چه راههایی برای تربیتشون استفاده می کنی؟ اول ریشه یابی میکنم بینم کجا اشتباه کردم که حالا به حرفم گوش نمیده بعد سعی میکنم اشتباهمو جبران کنم بعد باهاش دوباره حرف میزنم سعی میکنم کاری کنم به حرفم گوش کنه اگه بازم نکرد غیر مستقیم تنبیه هش میکنم البته این تنبیه بدنی و کتک زدن نیست و باید اینجور تنبیه ها باشه تا بچه لوس نشه و فکر نکنه هر چی میخواد همون میشه تنبیه بدنی یا محدودیت از دسترسی هایی که داره؟ با تنبیه بدنی به کل مخالفم چطوری بهش درمورد نت و راه استفاده ازش توضیح میدی؟ وقتی به سنی رسید که نیاز به نت داره اول خودم بهش یادم میدم چطور کار کنه و تو محیط مجازی رفتار کنه بعد تا یه سنی مراقبش میشم طوری که حس نکنه تو زندانه بلکه یه جوری کارامو هماهنگ میکنم که وقتی خودمم از نت استفاده میکنم اونم پیشم باشه تا وقتی من پیشش هستم فکر نکنه مراقبش هستم حالا تا اون موقع ببینم چیکار میکنم اگه از نحوه آشنایی پدر و مادرش بپرسه چی میگی؟ خوب بهش تا یه جایی توضیح میدم تا گنگ نمونه خواستگاری و آشنا شدنو تا یه حدی میگم اگه از بدنیا اومدن خودش بپرسه چی میگی؟ متناسب با سنی که تو اون موقع این سوالو پرسیده بهش توضیح میدم اگه جوابت رو قبول نکنه و بگه من که می دونم چه جوری به دنیا اومدم چی؟ طوری باهاش حرف میزنم که اینجوری نگه این قدر هم سئوالهارو نپیچون از اول درست جواب بده والا درست جواب دادم میخواین بگین پیچوندم اگه پسر یا دخترت با دوستهای دختر و پسرشون بیان خونتون و بهت بگن مامان این دوستم و می خواهیم باهم باشیم چیکار میکنی؟ اول یکی میزنم تو سر خودم و باباش با این بچه تربیت کردنمون:icon_pf (34): فکر نکنم اینجور اتفاقی بیفته چون خیلی مراقب میشم درست تربیتش کنم اما اگه شد اول باهاش حرف میزنم اگه تو سنی بود که ازدواج براش خوبه میگم اگه میخوادش باید ازدواج کنن اگه قبول نکرد یه جوری رفتار میکنم از این کارش پشیمون بشه با دمپایی هردوشون رو پرت میکنی بیرون یا قانعشون میکنی؟ سعی میکنم قانع شون کنم با زدن فقط بچه سرکش تر میشه اگه بخواهی قانعشون کنی چی میگی؟ خیلی چیزا میگم حالا ببینم شرایط چطور اقتضا میکنه اگه شوورت پیشت چشم چرانی کنه خودت هم تافی می کنی با باهاش برخورد میکنی؟ یکی از ملاکام چشم پاکیش هست اگه اینجوری نباشه باهاش ازدواج نمکنم تلافی ام کار بچه گانه ای هست اگه کسی که دوستش داری یه عادتی داشته باشه که بدت بیاد و نتونه ترکش کنه باز بخاطرش باهاش کنار میام یا از خیرش میگذری؟ اول مطمعن میشم اونی که میخوام هست از هر نظر بعدش بهش علاقه مند میشم دلمم نمیذارم احساسی برخورد کنه اگر روز خدای نکرده اتفاقی برای شوورت بیوفته که زیبایی چهره اش رو از دست بد یا یه نقصی پیدا کنه چیکار میکنی ؟ ترکش می کنی؟یا به پاش می مونی؟ 100در100باهاش میمونم چون وقتی ادم یکی رو انتخاب میکنه یعنی تو هر شرایط انتخابش اونه ولاغیر و میخوام که اونم عین من رفتار کنه حرف مردم رو چیکار میکنی؟ هر کس به اندازه ی عقلش حرف میزنه حرف بقیه تا جایی مهمه که باعث پیشرفتمون بشه وقتی تبدیل به دخالت شد دیگه برام ارزشی نخواهد داشت اگه به هر دلیلی بعد از ازدواج تنها بشی باز به ازدواج مددت فکر میکنی؟ نمیدونم خدا نکنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حتی اگه بچه داشته باشی؟ نمیدونم واقعا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 انگار زیاد جنایی شد یه جک خنده دار باهال بگو دکتر به بنده خدا گفت : زنت سکته ناقص کرده ! بنده خدا گفت : مرده شور برده هیچ کاریو کامل انجام نمیده حالا که جک بلدی یکی دیگه بگو زیاد میخندین یهو دیدی براتون ضرر کرد دوس داری بازم برگردم؟ دوس داشته باشم مگه سوال بازم موند که بپرسین اگه آره پس زودی جواب بده من بیر گدیم شانزالیزانان پاساژ استکان قاباغینا گئیدیم یا الله گورر هارالارا گئدیلر منیمده طرفیمنن بیر ال ورون دوارلارا 5 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من سوال دارم چجوری حوصلت می شه این همه بتایپی؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من سوال دارم چجوری حوصلت می شه این همه بتایپی؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: خو وقتی یکی یکی سوالارو جواب میدم به عقب برنمیگردم که ببینم چقدر تایپ کردم یکیم اینکه وقتی میخوام جواب بدم باید درست و حسابی اشه دیگه من خودم از اینکه یکی جوامو با یه کلمه بی معنی گه بدم میاد عجب سوال پر محتوایی 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب برسیم به دور آخر سئوالات و ریکاوری بعد سوختن و رسیدن به دمای طبیعی گئنه ده سلام کیفین حالین؟ داوارلاردا سلام یتیردیلر حیف چوبانینان یولداشی گویمادیلار بیزده بیر فیض آپاراخ :icon_pf (34): خب داریم به لحظات آخر میرسیم حس و حالت؟ دوست داری باز هم بشینی روی صندلی؟ اگه یه روز نوبت من شد چه بلایی سرم میاری؟ از سئوالهای کدوم یک از بچه ها حرصت گرفت؟ یا بهتر بگم سوزوندت؟ کدوم یکی بیشتر به فکر فروبردت؟ سئوالهای کدوم یکی بیشتر خوشحالت کرد و خنده دار بودن؟ دوست داشتی کی بیاد ازت سئوال کنه که نیومد؟ دوست داری نفر بعدی کی بشینه جای خودت روی صندلی؟ سئوالهای بچه ها چه قدر تورو به گذشته برد؟ چه قدر به زندگی امیدوار شدی؟ سئوالهای بچه ها باعث شد فکر یا جرقه تازه ای تو ذهنت زده بشه؟ چه سئوالی رو دوست داشتی بپرسن ولی نپرسیدن؟ از طرف من بپرس و جواب بده؟ در آخر هم بابت حوصله ای که به خرج دادی و به سئوالهای من و بچه های دیگه جواب دادی ازت ممنونم و تشکر میکنم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب برسیم به دور آخر سئوالات و ریکاوری بعد سوختن و رسیدن به دمای طبیعی بالاخره اون لحظه ی باشکوه رسید:hapydancsmil: گئنه ده سلام سلای سلای کیفین حالین؟ من یانان دییرم ها داوارلاردا سلام یتیردیلر منیمده سلامیمی خدمت بزرگوارلارینا یتیرین حیف چوبانینان یولداشی گویمادیلار بیزده بیر فیض آپاراخ :icon_pf (34): الری آریماسین یاشاسیناردا خب داریم به لحظات آخر میرسیم حس و حالت؟ بغض تو گلوم گیر کرده نمیاد به چشمم دوست داری باز هم بشینی روی صندلی؟ نه دست شما درد نکنه اگه یه روز نوبت من شد چه بلایی سرم میاری؟ بلای آسمانی از سئوالهای کدوم یک از بچه ها حرصت گرفت؟ یا بهتر بگم سوزوندت؟ خدایی هیچ کدوم کدوم یکی بیشتر به فکر فروبردت؟ تربیت بچه سئوالهای کدوم یکی بیشتر خوشحالت کرد و خنده دار بودن؟ خاطره ی دوران بچگیم دوست داشتی کی بیاد ازت سئوال کنه که نیومد؟ دوستایی که دارم اینجا خیلیاشونم اومدن دستت گلشون درد نکنه دوست داری نفر بعدی کی بشینه جای خودت روی صندلی؟ خود شما بشینید ببینم سئوالهای بچه ها چه قدر تورو به گذشته برد؟ بعضیاش خیلی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه قدر به زندگی امیدوار شدی؟ امیدوار بودم سئوالهای بچه ها باعث شد فکر یا جرقه تازه ای تو ذهنت زده بشه؟ نهیکمم فکر کردم چه سئوالی رو دوست داشتی بپرسن ولی نپرسیدن؟ سوال خاصی تو ذهنم نبود از طرف من بپرس و جواب بده؟ در آخر هم بابت حوصله ای که به خرج دادی و به سئوالهای من و بچه های دیگه جواب دادی ازت ممنونم و تشکر میکنم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y واقعا دستتون درد نکنه کلی با این سوالا خندیدم ممنون که زحمت کشیدین و اومدین 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یار مین بیخوشحال بوم به ناسینت ژوور سارد؟ ایکسوینبر هبون؟ کی مین دیتن ؟ نهگهر نهمه وهرگیز :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده