parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بردوستان گلمشماتاحالا عاشق چشوابرویی کسی شدین؟من چندتا عکس ازچشم میذارم شما بگید کدوما بهترهاگه خودتونم عکسی ازچشم دارین که به نظرتون خوشگله بذارین ماهم فیض ببریم(آقاپسراچشاشونودرویش کنن) 9 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظرم دومین چشم قشنگتره.آرایشش کمتره.ریمل زده مژه هاش چسبیده بهم. (از دید احساسی فکر کنم آدما عاشق چیزی میشن که تو عمق چشمای طرفشونو) اما من تا حالا عاشق مدل چشم و ابروی کسی نشدم.من عاشق چشمای خودمم فقط،پر از صداقت و درشت و زیبا.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم مال خودمو ترجیح میدم به همه اینا خودشیفته فراهانی هستم 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا ما تا کی همش باید بپسندیم؟؟ من همومن تایپیک قبلی پسند نموده ام لطف کنید یه دونه برای ما سفارش بدهید با تشکر روابط عمومی جاوید 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا ما تا کی همش باید بپسندیم؟؟ من همومن تایپیک قبلی پسند نموده ام لطف کنید یه دونه برای ما سفارش بدهید با تشکر روابط عمومی جاوید مثه این که توخیلی عجله داری باشه بابامیرم خاستگاریش ولی من بگم فردامشکلی بینتون پیش بیادبه من ربط نداره ها چون من گفتم بذاریه کم بیشترآشناشین ولی مثه این که تونه یه دل بلکه صددل عشقش شدی بالاخره صلاح خویش خسروان دانند! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده