3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صلوات برفس همه با 13 هم اوکی شدن یه دست و جیغ و هورا .... راستی غایبین به حاضرین بگن که جمعه همین هفته شد صلوات برفس تموم شه بره :w58: الان چطوری ب این نتیجه رسیدین؟!!!!!!(انتخابات و رای این وسط چی میگه؟) من نمیتونم 13 ام بیام چون یه جای خیلی خیلی مهم و خاص قرار دارم با رای من میشه 25 نفر 19 ام! 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صلوات برفس همه با 13 هم اوکی شدن یه دست و جیغ و هورا .... راستی غایبین به حاضرین بگن که جمعه همین هفته شد صلوات برفس تموم شه بره :w58:من که به پنجشنبه رای دادم 19 ام ............اگه اون روز باشه میام ... بعدشم مگه رای گیری نکردید دموکراسی ایرانی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من از فردا قراره برم تو جاده .. احتمالا اومدنی بشم از سمت غرب و همدان میام بچه های همدان کسی هست باهاش هماهنگ بشم بیام؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اغاااااااااا جمعه 13 ام تصویب شد، ما که شهر دیگه ای هستیم شاید بتونیم روز تعطیل بیایم دل سودی منو بشکونید با من طرفید اه 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من جمعه باشه میتونم بیام اونایی که الکی رای دادن رو از نظر سنجی پاک کنید تا نتیجه واقعی باشه 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوشم میاد اون روزی ک میام احتمالا، از همه رایش کمتره:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 2نفریم که فخط فدای تو شما بیا با هم میریم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب اینطوری که نمیشه کسایی که نمیخوان هم بیان اومدن به جمعه رای دادم اینه وضع ما 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند ساعت رفتم ...حالا که اومدم میبینم آرا به نفع ماست 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند ساعت رفتم ...حالا که اومدم میبینم آرا به نفع ماست آره دیگه مث انتخابات 4 سال پیش عاقا من 13 ام عصر باید یه جای دیگه برم .... صبشم تا 10:30کلاس دارم یعنی چی که کسایی که نمیخوان بیان رای میدن تقلب شده تقلب 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخا پنج شنبه بسیار عالی ست....میتونیم بیایم!!! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره دیگه مث انتخابات 4 سال پیش عاقا من 13 ام عصر باید یه جای دیگه برم .... صبشم تا 10:30کلاس دارم یعنی چی که کسایی که نمیخوان بیان رای میدن تقلب شده تقلب اصلا هم تقلب نشده...به گروه ما تهمت نزنید جمعه کی میگه کلاس بری اصلا چه معنی میده ما بین کلاس و جایی که باید بری بیا 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من الان فهمیدم جمعه عروسی دعوتم نمیتونم بیام :| هر سری هم میتینگ نمایشگاه با مراسم جشن یکی از اقوام ما تداخل داره :| عاقا اصن دوشنبه خوبه :| 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اقااااااااااااااااا جمعه من مکافات ماشین گیرم بیاد 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من از همون اول گفتم تو هفته باشه 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من الان این دستمو بندازم این تاپیکو جِر بدم ؟؟؟ :| من میخوام حتما باشم :| مسئولین رسیدگی بفرمائید لدفن :| 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منکه از اول گفتم جمعه هم شلوغه هم ماشین سخت گیر میاد هم ............ هم........... هم............. بازم بگم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم از اول گفتم که: هیچی نگفتم دو سال تهران بودم..هیچ سال به نمایشگاه کتاب نمیرسم.. بیاد یوحنا و اولین سال تاپیک 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من الان این دستمو بندازم این تاپیکو جِر بدم ؟؟؟ :| من میخوام حتما باشم :| مسئولین رسیدگی بفرمائید لدفن :| خوش به حالت من امتحان دارم رسیدگی نمیکنن بیاین تحریم کنیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده