شــاروک 30242 ارسال شده در 29 تیر، 2013 آیس پک چیهبرو خونتون باوبستنی هفت رنگ اون سری دادم به یه لشکر بازم آیس پک میخوایهنوز نباختم تازه:vahidrk:میخوام چیکار تو همیشه بازنده ای همولایتی الان همین جا بحث رو باز کنم و بهت بگم میخوی چیکار ؟؟؟؟ 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 29 تیر، 2013 آمار جمعه 13 واقعی نیستاکثر کسایی که نمیتونن بیان به جمعه 13 رای دادن دوزی فعلا که آمار پنج شنبه بالاست.....این حرف رو نباید بزنی...چون گروه خودتون زیر سوال میره 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 تیر، 2013 اسپم بازان عزیز خوبید؟ چیه لابد باز بیایم خاطره بنویسیمباو بذار در این دقایق آخر کارمونو کنیم خاله جان تو همیشه بازنده ای همولایتی الان همین جا بحث رو باز کنم و بهت بگم میخوی چیکار ؟؟؟؟ هه خواهیم دید آخه من دایی تورو میخوام چیکار 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 29 تیر، 2013 دوزی فعلا که آمار پنج شنبه بالاست.....این حرف رو نباید بزنی...چون گروه خودتون زیر سوال میره مریم جان سودی ناراحته تنهاست شما ی لطفی کن جمعه همراهیش کن تنها نباشه چون من عروسی دعوتم نمیتونم بیام 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 29 تیر، 2013 هه خواهیم دید آخه من دایی تورو میخوام چیکار حس کل کلم نیست وگرنه حالتو میکردم تو قوطی 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 29 تیر، 2013 چیه لابد باز بیایم خاطره بنویسیمباو بذار در این دقایق آخر کارمونو کنیم خاله جان نوچ نامه بنویسید خواهرزاده گرام خاله بستنی میخواد 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 29 تیر، 2013 مریم جان سودی ناراحته تنهاست شما ی لطفی کن جمعه همراهیش کن تنها نباشه چون من عروسی دعوتم نمیتونم بیام مگه من میزارم دوزی جون تنها بمونه...هر وقت خواست باهاش میرم... 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 تیر، 2013 نوچ نامه بنویسید خواهرزاده گرام خاله بستنی میخواد پاکت نداریم خاله تو همیشه نیازهای درونی من رو درک میکردیمن بهت افتحار میکنم 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 29 تیر، 2013 مگه من میزارم دوزی جون تنها بمونه...هر وقت خواست باهاش میرم... خلاصه سودی رو به تو میسپارم اگرم تا شنبه موند خودم شنبه بهتون ملحق میشم تا یه میتینگ بانوان راه بندازیم 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 29 تیر، 2013 خلاصه سودی رو به تو میسپارم اگرم تا شنبه موند خودم شنبه بهتون ملحق میشم تا یه میتینگ بانوان راه بندازیم گفتی میتینگ بانوان..یاد ناهاراش افتادم هر چی سودی بگه... ما بقی بحث رو خصوصی اطلاع بدید 4
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 29 تیر، 2013 آقا پیداش کردم،این خائن داره پروسه طی میکنه:vahidrk: من پروسه رو یه ساله طی کردم تموم شده:vahidrk: آخر هفته هم وقت نمایشگاه اومدنه آخه؟ 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 تیر، 2013 گفتی میتینگ بانوان..یاد ناهاراش افتادمهر چی سودی بگه... ما بقی بحث رو خصوصی اطلاع بدید خب خب خب خائنا دارن رو میشن یواش یواشناهار اونم تنها تنها:icon_razz:اگه جوجو خوردید من راضی نیستم من پروسه رو یه ساله طی کردم تموم شده:vahidrk: آخر هفته هم وقت نمایشگاه اومدنه آخه؟ یکساله داری یوزر میسازی؟آره باو تو که میخوای یه گونی خردی کنی بهترین فرصت همون آخر هفته س که خاور گیرت بیاد اونارو ببری 4
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 29 تیر، 2013 یکساله داری یوزر میسازی؟آره باو تو که میخوای یه گونی خردی کنی بهترین فرصت همون آخر هفته س که خاور گیرت بیاد اونارو ببری نخیر یه ساله پروسه گزینشو واسه دسترسی به این تالار طی کردم:vahidrk: اولا یه گونی نه و دو تا گونی بعدم آخر هفته چیزی گیر میاد؟ گیرم کتابا گیر اومدن گونی گیر میاد؟ گونی هم گیر بیاد بیلیط گیر میاد برگردم؟ بیلیطم گیر بیاد مگه وسط هفته رو ازم گرفتن؟ 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 تیر، 2013 نخیریه ساله پروسه گزینشو واسه دسترسی به این تالار طی کردم:vahidrk: اولا یه گونی نه و دو تا گونی بعدم آخر هفته چیزی گیر میاد؟ گیرم کتابا گیر اومدن گونی گیر میاد؟ گونی هم گیر بیاد بیلیط گیر میاد برگردم؟ بیلیطم گیر بیاد مگه وسط هفته رو ازم گرفتن؟ نه دیگه خداییش همه اینا گیر باید گونی گیر نمیاد اصن حواسم به گونی نبود 1
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 29 تیر، 2013 نه دیگه خداییش همه اینا گیر باید گونی گیر نمیاد اصن حواسم به گونی نبود صنایع نخوندی که تفکر سیستمی بلد باشی دیگه 1
ارسال های توصیه شده