Mohammad Aref 120452 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خدمت همه نواندیشان عزیز بیست و ششمین نمایشگاه کتاب از روزهای 11 تا 21 اردیبهشت برگزار میشه. امسال هم مثل سال های گذشته قراره یک روز بچه های انجمن تو نمایشگاه جمع شن که در کنار خرید کتاب (اگه کسی بخره! ) چند ساعتی رو هم با همدیگه باشن. فرصتی باشه تا خیلیا که فرصت کم پیش میاد واسشون که توی تورها شرکت کنن و کم بتونن همدیگه رو ببینن، تو این روز بیان. یا بچه های جدیدی که تو انجمن هستن از این طریق بیشتر با بقیه دوستان آشنا بشن خب دیگه الکی زیاد حرف نزنم. نظرسنجی گذاشتیم تا ببینیم چه روزی واسه دوستان بهتره. تا اون روز قرار رو بذاریم. نظرسنجی هم چندگانه هستش. هر روزی رو که می تونین بیاین تیک بزنین و بگین. نگین حالا چرا فلان روزو نذاشتین چرا این یکی روزو نذاشتین و ... ایشالا 3 روز دیگه تاپیک بسته میشه و تاپیک اصلی با مشخص کردن جا و ساعت زده میشه 50 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اشتباه به جای جمعه، بیستم، و دوشنبه 16م جمعه بیستم، و پنجشنبه 19م رو زدم اگه میشه، بزارین یه روز تعطیل یا دوشنبه پنجشبه رو لطفن بیخیال بشین 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روز جمعه باشه اکثرا بیکار هستن 5 شنبه سر کاریم تا ظهرشجمعه همین هفته باشه ممد شیرینی باید بده تولدشه 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقدر زود یکسال گذشت ها 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقدر زود یکسال گذشت ها عمر گران میگذرد خواهی نخواهی .... مهم اینه که تو لحظه شاد باشیم و زندگی کنیم به معنای واقعییعنی میخوای بگی پارسال بودی امسالم جمعه میخوای بیای 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روز جمعه باشه اکثرا بیکار هستن 5 شنبه سر کاریم تا ظهرشجمعه همین هفته باشه ممد شیرینی باید بده تولدشه جمعه این هفته نههههههههه مین ترم دارم بابااااا فعلا که تولد شماس اق مدیر ..شما هم باید شیرینی بیاری 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روز جمعه باشه اکثرا بیکار هستن 5 شنبه سر کاریم تا ظهرشجمعه همین هفته باشه ممد شیرینی باید بده تولدشه جمعه روز خانه و خانوادس 5 شنبه بهتره 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هر وقت که ممد بیاد میام چون شیرینی ازش زیاد طلب دارم 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جمعه بذارید شاید ما هم بتونیم بیایم از ولایت 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ب دوتای اولی رای دادم ولی تابع جمع ام اگه تهران باشم و روزش مناسب باشه میام مثل پیاده روی نشه یه وقت از هر دوتا کوه بیوفتم 8 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه 13 ام میزارین بعد ظهرش نباشه لدفن 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه 13 ام میزارین بعد ظهرش نباشه لدفن اهوم صبح باشه خوبه.... جمعه اول بیاین دوزی ها 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقط جمعه 20 ام باشه که چه بهتر اتروس خان سلام علیکم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این دو تا داداش چرا تو یه روز نمیتونن بیان 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نکته جالبی که من بهش پی بردم اینه که هر سال قرار های نمایشگاه انجمن با اختتامیه کنفرانس ها و همایش های دانشگاه ما تداخل داره 365 روز خدا من برنامم دست خودم هست بجز همون چند روز 12 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نکته جالبی که من بهش پی بردم اینه که هر سال قرار های نمایشگاه انجمن با اختتامیه کنفرانس ها و همایش های دانشگاه ما تداخل داره 365 روز خدا من برنامم دست خودم هست بجز همون چند روز شما تشریف بیارید من خودم اختتامیه میگرم از دانشگاهتون هم بهتر 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان.....عذرم را بپذیرید به درخواست یکی از بچه ها اومدم و رای دادم میدونم کارم درست نبوده ولی خب دوستمه و خوشحالیش خوشحالم میکنه..... امیدوارم به همگی خوش بگذره و جای ما رو هم خالی کنید...... در پناه حق.... 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جمعه ها خو خیلی شلوغه.. اکثرا تا ظهر کاراتون تمومه دیگه!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده