Mohammad Aref 120459 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 26 تیر، 2013 سلام خدمت همه نواندیشان عزیز بیست و ششمین نمایشگاه کتاب از روزهای 11 تا 21 اردیبهشت برگزار میشه. امسال هم مثل سال های گذشته قراره یک روز بچه های انجمن تو نمایشگاه جمع شن که در کنار خرید کتاب (اگه کسی بخره! ) چند ساعتی رو هم با همدیگه باشن. فرصتی باشه تا خیلیا که فرصت کم پیش میاد واسشون که توی تورها شرکت کنن و کم بتونن همدیگه رو ببینن، تو این روز بیان. یا بچه های جدیدی که تو انجمن هستن از این طریق بیشتر با بقیه دوستان آشنا بشن خب دیگه الکی زیاد حرف نزنم. نظرسنجی گذاشتیم تا ببینیم چه روزی واسه دوستان بهتره. تا اون روز قرار رو بذاریم. نظرسنجی هم چندگانه هستش. هر روزی رو که می تونین بیاین تیک بزنین و بگین. نگین حالا چرا فلان روزو نذاشتین چرا این یکی روزو نذاشتین و ... ایشالا 3 روز دیگه تاپیک بسته میشه و تاپیک اصلی با مشخص کردن جا و ساعت زده میشه 50
JU JU 7193 ارسال شده در 26 تیر، 2013 من اشتباه به جای جمعه، بیستم، و دوشنبه 16م جمعه بیستم، و پنجشنبه 19م رو زدم اگه میشه، بزارین یه روز تعطیل یا دوشنبه پنجشبه رو لطفن بیخیال بشین 6
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 26 تیر، 2013 روز جمعه باشه اکثرا بیکار هستن 5 شنبه سر کاریم تا ظهرشجمعه همین هفته باشه ممد شیرینی باید بده تولدشه 12
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 26 تیر، 2013 چقدر زود یکسال گذشت ها عمر گران میگذرد خواهی نخواهی .... مهم اینه که تو لحظه شاد باشیم و زندگی کنیم به معنای واقعییعنی میخوای بگی پارسال بودی امسالم جمعه میخوای بیای 8
Sh.92 3961 ارسال شده در 26 تیر، 2013 روز جمعه باشه اکثرا بیکار هستن 5 شنبه سر کاریم تا ظهرشجمعه همین هفته باشه ممد شیرینی باید بده تولدشه جمعه این هفته نههههههههه مین ترم دارم بابااااا فعلا که تولد شماس اق مدیر ..شما هم باید شیرینی بیاری 8
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 26 تیر، 2013 روز جمعه باشه اکثرا بیکار هستن 5 شنبه سر کاریم تا ظهرشجمعه همین هفته باشه ممد شیرینی باید بده تولدشه جمعه روز خانه و خانوادس 5 شنبه بهتره 6
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 تیر، 2013 من هر وقت که ممد بیاد میام چون شیرینی ازش زیاد طلب دارم 8
3Tilla 3844 ارسال شده در 26 تیر، 2013 ب دوتای اولی رای دادم ولی تابع جمع ام اگه تهران باشم و روزش مناسب باشه میام مثل پیاده روی نشه یه وقت از هر دوتا کوه بیوفتم 8
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 تیر، 2013 اگه 13 ام میزارین بعد ظهرش نباشه لدفن اهوم صبح باشه خوبه.... جمعه اول بیاین دوزی ها 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 26 تیر، 2013 نکته جالبی که من بهش پی بردم اینه که هر سال قرار های نمایشگاه انجمن با اختتامیه کنفرانس ها و همایش های دانشگاه ما تداخل داره 365 روز خدا من برنامم دست خودم هست بجز همون چند روز 12
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 تیر، 2013 نکته جالبی که من بهش پی بردم اینه که هر سال قرار های نمایشگاه انجمن با اختتامیه کنفرانس ها و همایش های دانشگاه ما تداخل داره 365 روز خدا من برنامم دست خودم هست بجز همون چند روز شما تشریف بیارید من خودم اختتامیه میگرم از دانشگاهتون هم بهتر 5
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 26 تیر، 2013 سلام دوستان.....عذرم را بپذیرید به درخواست یکی از بچه ها اومدم و رای دادم میدونم کارم درست نبوده ولی خب دوستمه و خوشحالیش خوشحالم میکنه..... امیدوارم به همگی خوش بگذره و جای ما رو هم خالی کنید...... در پناه حق.... 5
Valentina 13664 ارسال شده در 26 تیر، 2013 جمعه ها خو خیلی شلوغه.. اکثرا تا ظهر کاراتون تمومه دیگه!! 2
ارسال های توصیه شده