Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بروبچی که سوال داشتن آیا زندانهاشون قاطی وپاتی،باید به عرضشون برسونم بله مختلطه........خوشحال باشید و بشتابید به سوی زندانهای نروژ تا کامروا باشید خیر جاوید جان.....خانومی که توپ دستشه مربی ورزش زندان هست.... و چند خانوم دیگر احتمالا مسابقه داشتند یا از خانواده هاشون هستند...... زندانها مختلط نیستند. 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیر جاوید جان.....خانومی که توپ دستشه مربی ورزش زندان هست.... و چند خانوم دیگر احتمالا مسابقه داشتند یا از خانواده هاشون هستند...... زندانها مختلط نیستند. بابا من زیاد مشتاق نبودم بدونم چون مرجع چندتا از بروبچ من هستم در سوالات پی درپی از من میخواستن بدونن آیا در آنجا محیط مختلطه یا نه؟ ومن هم فتوا دادم اگر هم مختلط باشه شما حق ندارین چپ به بانوان نروژی نگاه کنین پرسیدن چرا؟ گفتم بخاطر اینکه آنان شماها رو به حساب نمیارند توضیح الرسال 8587 ص16000 جلد شونصدم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا من زیاد مشتاق نبودم بدونم چون مرجع چندتا از بروبچ من هستم در سوالات پی درپی از من میخواستن بدونن آیا در آنجا محیط مختلطه یا نه؟ ومن هم فتوا دادم اگر هم مختلط باشه شما حق ندارین چپ به بانوان نروژی نگاه کنین پرسیدن چرا؟ گفتم بخاطر اینکه آنان شماها رو به حساب نمیارند توضیح الرسال 8587 ص16000 جلد شونصدم اخر نه اینکه خود بچه ها زبان ندارند برای همین تو را قاصد انتخاب کردند 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اخر نه اینکه خود بچه ها زبان ندارند برای همین تو را قاصد انتخاب کردند نه پسرها اکثراً زبونشون خوب کار نمیکنه ولی لامصب چشمشون مثل عقاب تا شعاع 20 کیلومتری رو خوب میبینه 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من واقعاً نمیتونم درک کنم ینی چی؟! اگر این نتیجه گیری درست باشه که همونقدر که زندانهاشون از زندانهای ما بهتره پس کیفیت زندگیشون هم از کیفیت زندگی ما بهتره من کیفیت زندگیشون رو نمیتونم درک کنم. این زندان و محیطش رو میتونم تصور کنم و درک کنما ولی زندگی مردم عادیش رو واقعاً نمیتونم درک کنم که ینی چی؟! پس مردم عادی شون چجوری زندگی میکنن؟! 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من واقعاً نمیتونم درک کنم ینی چی؟!اگر این نتیجه گیری درست باشه که همونقدر که زندانهاشون از زندانهای ما بهتره پس کیفیت زندگیشون هم از کیفیت زندگی ما بهتره من کیفیت زندگیشون رو نمیتونم درک کنم. این زندان و محیطش رو میتونم تصور کنم و درک کنما ولی زندگی مردم عادیش رو واقعاً نمیتونم درک کنم که ینی چی؟! پس مردم عادی شون چجوری زندگی میکنن؟! در این رابطه مطلب میذارم و توضیحاتی خواهم داد حالا یا ادامه این تایپیک رو یا جداگانه... همین را ترجیحا الان اضافه کنم زیر خط فقر نداره ........مفصلا در آینده نزدیک توضیح خواهم داد.... 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در این رابطه مطلب میذارم و توضیحاتی خواهم داد حالا یا ادامه این تایپیک رو یا جداگانه... همین را ترجیحا الان اضافه کنم زیر خط فقر نداره ........مفصلا در آینده نزدیک توضیح خواهم داد.... مرسی. همینجا بذاری به نظرم جالب میشه. مثلاً اینکه میگی پلیس تو شهر حق حمل اسلحه نداره یا تو کانادا ماشین پلیس برای متوقف کردن ماشینا از آژیر استفاده نمیکنه که یه موقع راننده استرس بهش وارد نشه! ینی تصمیم گیران کشور اومدن تو جلسه اشون بررسی کردن خب ما چیکار کنیم استرس کمتری به مردم وارد شه؟ خب همه روشها رو اجرا کردیم که:JC_thinking: آهان! بگیم پلیس از آژیر استفاده نکنه! بله ابلاغ کنید به همه پلیس ها که این کار رو نکنن. این مثلاً موضوع یکی از جلسات مسئولین کشورشونه؟ ینی همه راهکارهای افزایش راحتی و کاستن از استرس زندگی مردم رو امتحان کردن حالا رسیدن به همچین جزئیات ریزی؟ فقط مونده همچین چیزایی که کیفیت زندگی رو از 98 برشونن به 99؟ باور کنید آدم خنگی نیستم ولی نمیتونم درک کنم سطح و کیفیت زندگی مردمشون رو. 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی آرام دقیقا من هم سوالات امیر واسم پیش اومده میدونی این زندان به جای حس ناراحتی ، افسردگی ، حس آرامش میده ، درسته از محیط بیرون دوری اما همین امکانات باعث میشه خیلی فکرت تغییر کنه ، که بعضا ماهایی که آزاد هستیم همچین حسی رو نداریم. مسلما زندگی این مردم متفاوت باید باشه ، وقتی زندانشون و قانون کشورشون هم متقاوته مشتاقم به ادامه مطالبت 3 لینک به دیدگاه
reza.dd 194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون دنیز حقیقتا شگفت انگیزه منم دلم زندان میخاد یاد قدیما بخیر همیشه فعال و بی توقع بنده هم منتظر ادامه مطلب هستم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فدات بشم با اون آه کشیدنت اجی خدانکنه آجی مهلبان زندان پلیز 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من زندان میخوام از نوع نروژی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدانکنه آجی مهلبانزندان پلیز me 2 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی.همینجا بذاری به نظرم جالب میشه.مثلاً اینکه میگی پلیس تو شهر حق حمل اسلحه نداره یا تو کانادا ماشین پلیس برای متوقف کردن ماشینا از آژیر استفاده نمیکنه که یه موقع راننده استرس بهش وارد نشه!ینی تصمیم گیران کشور اومدن تو جلسه اشون بررسی کردن خب ما چیکار کنیم استرس کمتری به مردم وارد شه؟ خب همه روشها رو اجرا کردیم که:JC_thinking:آهان! بگیم پلیس از آژیر استفاده نکنه!بله ابلاغ کنید به همه پلیس ها که این کار رو نکنن.این مثلاً موضوع یکی از جلسات مسئولین کشورشونه؟ینی همه راهکارهای افزایش راحتی و کاستن از استرس زندگی مردم رو امتحان کردن حالا رسیدن به همچین جزئیات ریزی؟فقط مونده همچین چیزایی که کیفیت زندگی رو از 98 برشونن به 99؟باور کنید آدم خنگی نیستم ولی نمیتونم درک کنم سطح و کیفیت زندگی مردمشون رو.ببین دوست عزیز.شما این کشور های اسکاندیناوی را با بقیه جاها جدا کن.حتی شاید روسای کشور های پیشرفته ای مثل المان و فرانسه و انگلستان حسرت این کشور ها را بخورند.من در یکی از این کشورهای اسکاندیناوی یک چند وقتی زندگی کردم اون هم حدود 9 یا 10 سال پیش میدونی اونجا مردم به خاطر چی تظاهرات میکنند ؟ یا اینکه وزیر کشور مورد سوال و حتی تا استانه برکناری برای چی پیش میره؟؟؟شاید یکی از پر اهمیت ترین نظاهرات مردمش به خاطر ازادی ماریجوانا یا وقتی که مجلس میخواست پوشیدن شورت و سوتین را در استخر ها اجباری کنه .که فکر کنم دولت اخر خودش را کشت تونست شرت را اجباری کنه .اره عزیز من دغدغه مردم اونجا نپوشیدن شرت و سوتین تو استخر هست.من خودم شاهدش بودم که داشتن وزیر را برکنار میکردند فقط به خاطر اینکه 5 نفر در فلان سال به خاطر جاده ها تصادف کردند و مردند.که جالب اینجاست که فقط در 3 تصادف این اتفاق افتاده بود و 2 تاش بارون شدید بود و مثلا داشتند وزیر مواخذه میکردند که چرا جاده های ما اونطور امنیت ندارند که در کولاک شدید برف باعث تصادف بشه.عزیز من پسرعموی من 12 سالش بود اپارتمانی که دولت برایش در نظر گرفته بود اماده بود و فقط هر وقت حال کرد باید میرفت کلیدش را از دولت میگرفت. 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببین دوست عزیز.شما این کشور های اسکاندیناوی را با بقیه جاها جدا کن.حتی شاید روسای کشور های پیشرفته ای مثل المان و فرانسه و انگلستان حسرت این کشور ها را بخورند.من در یکی از این کشورهای اسکاندیناوی یک چند وقتی زندگی کردم اون هم حدود 9 یا 10 سال پیش میدونی اونجا مردم به خاطر چی تظاهرات میکنند ؟ یا اینکه وزیر کشور مورد سوال و حتی تا استانه برکناری برای چی پیش میره؟؟؟شاید یکی از پر اهمیت ترین نظاهرات مردمش به خاطر ازادی ماریجوانا یا وقتی که مجلس میخواست پوشیدن شورت و سوتین را در استخر ها اجباری کنه .که فکر کنم دولت اخر خودش را کشت تونست شرت را اجباری کنه .اره عزیز من دغدغه مردم اونجا نپوشیدن شرت و سوتین تو استخر هست.من خودم شاهدش بودم که داشتن وزیر را برکنار میکردند فقط به خاطر اینکه 5 نفر در فلان سال به خاطر جاده ها تصادف کردند و مردند.که جالب اینجاست که فقط در 3 تصادف این اتفاق افتاده بود و 2 تاش بارون شدید بود و مثلا داشتند وزیر مواخذه میکردند که چرا جاده های ما اونطور امنیت ندارند که در کولاک شدید برف باعث تصادف بشه.عزیز من پسرعموی من 12 سالش بود اپارتمانی که دولت برایش در نظر گرفته بود اماده بود و فقط هر وقت حال کرد باید میرفت کلیدش را از دولت میگرفت. پاسپورت یکی از این کشورها رو داری بعد اومدی تو نو اندیشان داری پست ارسال میکنی؟!:icon_pf (34): میشه بپرسم چرا نمیری اونجا؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببین دوست عزیز.شما این کشور های اسکاندیناوی را با بقیه جاها جدا کن.حتی شاید روسای کشور های پیشرفته ای مثل المان و فرانسه و انگلستان حسرت این کشور ها را بخورند.من در یکی از این کشورهای اسکاندیناوی یک چند وقتی زندگی کردم اون هم حدود 9 یا 10 سال پیش میدونی اونجا مردم به خاطر چی تظاهرات میکنند ؟ یا اینکه وزیر کشور مورد سوال و حتی تا استانه برکناری برای چی پیش میره؟؟؟شاید یکی از پر اهمیت ترین نظاهرات مردمش به خاطر ازادی ماریجوانا یا وقتی که مجلس میخواست پوشیدن شورت و سوتین را در استخر ها اجباری کنه .که فکر کنم دولت اخر خودش را کشت تونست شرت را اجباری کنه .اره عزیز من دغدغه مردم اونجا نپوشیدن شرت و سوتین تو استخر هست.من خودم شاهدش بودم که داشتن وزیر را برکنار میکردند فقط به خاطر اینکه 5 نفر در فلان سال به خاطر جاده ها تصادف کردند و مردند.که جالب اینجاست که فقط در 3 تصادف این اتفاق افتاده بود و 2 تاش بارون شدید بود و مثلا داشتند وزیر مواخذه میکردند که چرا جاده های ما اونطور امنیت ندارند که در کولاک شدید برف باعث تصادف بشه.عزیز من پسرعموی من 12 سالش بود اپارتمانی که دولت برایش در نظر گرفته بود اماده بود و فقط هر وقت حال کرد باید میرفت کلیدش را از دولت میگرفت. الان میتونم دقیقا بگم اینا رو که خوندم در حد خودکشی رسیدم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این چه عدالتیه که ما باید تو جهنم متولد بشیم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پاسپورت یکی از این کشورها رو داری بعد اومدی تو نو اندیشان داری پست ارسال میکنی؟!:icon_pf (34):میشه بپرسم چرا نمیری اونجا؟ دوست عزیز بنده بخاطر سن کم و حماقت و دلتنگی خانواده با اینکه میتونستم پاسپورت اینجا را داشته باشم به ایران برگشتم. ببین ویزای من دائمی نبود .بین 13 تا 15 سالگی اونجا بودم البته قصدش را دارم.شاید فروردین و یا تیر ماه سال بعد 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان میتونم دقیقا بگم اینا رو که خوندم در حد خودکشی رسیدم اگر بیشترش را بگم که دلت کباب میشه. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگر بیشترش را بگم که دلت کباب میشه. بگو بگو ، دیگه از کباب گذشته ، سوخته ، نابود شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده