آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ...بدون شرح فدات بشم با اون آه کشیدنت اجی 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شیطونه میگه برم خلاف کنم بندازنم توزندون!خیلی جالب بود 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز جان بعد اینا خلاف کارها چطوری ؟از اینکه کار خلاف انجام دادن پشیمون میشن؟؟ من زندان نروژ رو میخوام جاوید گرامی..اینها اکثرا خلافشون برای بار چندم بوده فرضا دزدی یا خلافهایی از این قبیل تکرار شده و دوران محکومیت را در چنین زندانی بسر میبرند........ 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی از حضور دوستان عزیز....... در کشور نروژ زندان رفتن به این سادگی نیست .... در جواب دوست گرامیم........نوع حکومت نروژ پادشاهی است و فحش و ناسزا حتی در جلو دوربین و تی وی هم آزاده به هر شخصیتی و مقامی ..... دلیلی برای زندانی کردن وجود ندارد زمانی که اتهامی زده شود و برای تهمت زده شده مدرکی در دست نباشد از طرف دادگاه حکم برای فرد صادر میشود . کشور نروژ تنها کشوریست که پلیس حق حمل اسلحه را در سطح شهر ندارد و بندرت میتوانی پلیس رو در سطح شهر ببینید. 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی از حضور دوستان عزیز....... در کشور نروژ زندان رفتن به این سادگی نیست .... در جواب دوست گرامیم........نوع حکومت نروژ پادشاهی است و فحش و ناسزا حتی در جلو دوربین و تی وی هم آزاده به هر شخصیتی و مقامی ..... دلیلی برای زندانی کردن وجود ندارد زمانی که اتهامی زده شود و برای تهمت زده شده مدرکی در دست نباشد از طرف دادگاه حکم برای فرد صادر میشود . کشور نروژ تنها کشوریست که پلیس حق حمل اسلحه را در سطح شهر ندارد و بندرت میتوانی پلیس رو در سطح شهر ببینید. اونوقت به نسبت بقیه کشورا چقد خلاف کار داره؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جاوید گرامی..اینها اکثرا خلافشون برای بار چندم بوده فرضا دزدی یا خلافهایی از این قبیل تکرار شده و دوران محکومیت را در چنین زندانی بسر میبرند........ خوش بحالشون مستخدم اینا خواستن خبر کنید من بیام 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونوقت به نصبت بقیه کشورا چقد خلاف کار داره؟ آمار دقیقی فعلا ندارم یه تحقیق کنم برات میذارم خانومی.......اما خیلی خیلی کمتر از بقیه کشورهاست 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زندان هالدن فنگسل (Halden Fengsel) در 8 آوریل 2011 در نروژ افتتاح شده است. گویی این زندان لوکس برای زندانیان VIP تهیه شده است. دارای زمین های ورزش ، استدیو صدابرداری و حتی اتاقی خصوصی برای ملاقات با خانواده ها در آن تعبیه شده است. به گفته مسئولان ، از این زندان برای آماده سازی روحیه زندانیان برای ورود به جامعه استفاده میشود. در این زندان همچنین آموزشهای لازم جهت ورود به بازار کار مانند تعمیرات ، جوشکاری و غیره به زندانیان داده می شود. در این مرکز بخشهای مشاوره و روان درمانی هم برای رفع مشکلات روحی و عصبی وجود دارد ، تا این زندانیان پس از آزادی و در هنگام ورود به جامعه دچار مشکلات روحی و روانی نباشند. بنا به آمار ، در نروِژ تنها 20 درصد زندانیان طی دو سال بعد از آزادی دوباره دستگیر میشوند. این رقم برای انگلیس و آمریکا در حدود 50 تا 60 درصد است. 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیدوارم تصاویر قابل رویت باشه برای دوستان..... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده