رفتن به مطلب

بهترین شغلی که تو ایران جواب میده!!

Javid Maleki

ارسال های توصیه شده

با حرفت موافقم

تو ایران از یه برنامه نویس همه چی میخوان

asp.net

طراحی صفحات وب (html+script)

فتوشاپ

انیمیشن

جاوا

تحلیل سیستم

طراحی و مدیریت بانک اطلاعاتی

اون چیزی که هادی مد نظرشه یه کسایی چون امیرسام بهادر هستش که نون اسمشو میخوره :ws37:

دقیقا

اینجا باید آچار فرانسه باشی.در حالی که باید فکرت فقط روی 1 موضوع متمرکز بشه.

انشالله پیشرفت میکنیم :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 89
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اولین شغلی که توایران خوب جواب داده ساخت وسازه وبالاترین سود رو به خودش اختصاص داده

شغل بعدی فست فودهاست که یه مدت بازارخیلی خوبی داشت اماالان با یه افت 30درصدی مواجه شده هم از لحاظ سود وهم از لحاظ استقبال تا حدودی کم شده

در حال حاضر بهترین مشاغل مشاغل آموزشیه ....از دانشگاه ازادبگیر تا یه کلاس کنکور وکلاسهای خصوصی خیلی ساده ...

یه شغل دیگه که داره جا میافته توایران فروش حیواناته از ماهی اکواریومی تا...گربه و...

یه سری مشاغل هم به عنوان مشاغل کثیف شناخته شدن مثل افرادی که زباله هارو جمع میکنن وبازیافت میشه از درامد فوق العاده ای برخورداره که اگر بتونم یه مدت دیگه اصلا یه پست کامل براتون در اینمورد مشاغل مختصر توضیح میدم واز نظر دوستان هم استفاده میکنیم ...

اما نسبت به نظر ساراخانوم که فرمودن مردم ما منتظر مشاغل اداری هستند به نظر من بعد انقلاب چون تمام فعالیتهای بزرگ دست دولت افتاد ودولت افرادرو به صورت کارمندی استخدام میکرد برای هر گونه فعالیتی(اقتصادی ..اداری ..کارگری...)تا حدودی بحث خود اشتغالی وخلاقیت وکسب وکارهای شخصی خیلی کم اهمیت پیدا کرد اما احساس میکنم الان اون روحیه اشتغال خارج از استخدام داره بین مردم خوب میشه واین فعالیتها وبرند سازیها داره جامی افته وضمنا اصلا با نظر بعضی دوستان موافق نیستم که تواین مملکت با این اوضاع متحول روزانه نمیشه کار کرد باورکنید اینها بهانه های ماست از این شرایط با قانون پذیری کمتر بیشترین استفاده هارو میشه کرد اون هم نه از راههای غیر صحیح مثل احتکار ودزدی وکلاه برداری ....در پایان.... یکی از اساتیدمون دیروز میگفت الان ده ساله میخوام یه کار اقتصادی انجام بدم میگم توایران خطرناکه خدا شاهده دانشجوی خودم از ده سال پیش از یه خرید مزایده ای تیر برقهای اداره برق شروع کرده الان رودریا باکشتی بار جابجا میکنه ...فقط باید از یه جای کوچیک سشروع کرد ومصمم بود ..

• Like 4
لینک به دیدگاه

نزدیک خونه ما .. یه اقاهه هس با یه فرغون سبزی دسته ای 200 تومن میفروشه .. من هر دفعه رد میشم 10نفر بالا سر این فرغونه ان( البته فرغونشو نزدیک پایانه تاکسیرانی گذاشته که ملت اونجا رفت و امد زیاد دارن):ws3:

یعنی درامدی داره ها... در کمترین امکانات بیشترین سود:ws3:

اینو محض خنده گفتم... اما من دارم روی پرورش یه جاندار ابزی فکرمیکنم که شاید موضوع پایان نامم بشه البته رو ضد سرطانی بودنش :w16:

اما طی تحقیقات من .. هر بسته ش 35 دلار میشه... فقط باید صادر کرد خریدار تو ایران نداره:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

با اجازه جناب جاوید :mrsbeasley:

من هم یه سوال از دوستان بپرسم که اگه می تونن راهنمایی کنن :ws37:

مثلا فرض کنین شخصی تا حدود 25 تومن پول نقد داره

دختره و در حال تحصیل

خانواده اش الان با شاغل شدنش موافق نیستن

ولی می خواد از همین سرمایه ای که داره بتونه بهره ای هم ببره !

حالا به جز حساب های سرمایه گذاری بلند مدت و خرید سکه و ارز ، به نظرتون چه راهکار دیگه ای وجود داره که بتونه این مبلغ رو به گردش بندازه در حالی که خودش درگیر نشه ؟! اصلا راهی هست ؟!

• Like 5
لینک به دیدگاه
با اجازه جناب جاوید :mrsbeasley:

من هم یه سوال از دوستان بپرسم که اگه می تونن راهنمایی کنن :ws37:

مثلا فرض کنین شخصی تا حدود 25 تومن پول نقد داره

دختره و در حال تحصیل

خانواده اش الان با شاغل شدنش موافق نیستن

ولی می خواد از همین سرمایه ای که داره بتونه بهره ای هم ببره !

حالا به جز حساب های سرمایه گذاری بلند مدت و خرید سکه و ارز ، به نظرتون چه راهکار دیگه ای وجود داره که بتونه این مبلغ رو به گردش بندازه در حالی که خودش درگیر نشه ؟! اصلا راهی هست ؟!

ببر بانک پاسارگاد حساب بلند مدت باز کن روش 20 میلیون وام میدن بهت بعد همونم سپرده کن تا از سود خودش قستشو بدی در آخر میبینی که سرمایت زیاد شده

البته این برای شما بود که نمی خوای دردسر داشته باشی و حوصله رفتن دنبال قیمت سکه و بالا پایین بازار رو نداری خوبه :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببر بانک پاسارگاد حساب بلند مدت باز کن روش 20 میلیون وام میدن بهت بعد همونم سپرده کن تا از سود خودش قستشو بدی در آخر میبینی که سرمایت زیاد شده

البته این برای شما بود که نمی خوای دردسر داشته باشی و حوصله رفتن دنبال قیمت سکه و بالا پایین بازار رو نداری خوبه :a030:

جناب هادی خان بند آخر، عرض کردم به جز سرمایه گذاری بلند مدت و سکه و ارز ! :w000:

اون طوری که به چه دردی می خوره ؟! :hanghead:من می گم پول در گردش باشه ! ولی اصل پول دست خودم هم نباشه مثل 15 تومنی که خرج کردم این رو هم نیستش می کنم

ولی با این اوصاف که شما می گین می خوام 2-3 یا 5 سال بذارم بانک که خب می رم سکه اش می کنم

اون طوری که تمام سود خودش رو باید بدم قسط تازه تا این مدت زمان سرمایه گذاری هم بخواد تموم بشه که دیگه این مبلغ ارزشی نداره ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 5
لینک به دیدگاه
جناب هادی خان بند آخر، عرض کردم به جز سرمایه گذاری بلند مدت و سکه و ارز ! :w000:

اون طوری که به چه دردی می خوره ؟! :hanghead:من می گم پول در گردش باشه ! ولی اصل پول دست خودم هم نباشه مثل 15 تومنی که خرج کردم این رو هم نیستش می کنم

ولی با این اوصاف که شما می گین می خوام 2-3 یا 5 سال بذارم بانک که خب می رم سکه اش می کنم

اون طوری که تمام سود خودش رو باید بدم قسط تازه تا این مدت زمان سرمایه گذاری هم بخواد تموم بشه که دیگه این مبلغ ارزشی نداره ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3

خب آخه شما گفته بودی که در حال تحصیل هستین این یعنی اینکه بیشتر وقتتونو سر کلاس و به درس خوندن مشغولین

دوم گفتین خانوادتون موافق نیستن!

بعدش گفتین می خواین سرمایتون در گردش باشه بدون اینکه خودتون درگیر باشین!

به نظر خودتون راهی اصلا میمونه؟خداییش خودتون باشید چه پیشنهادی میدین به همچین موردی؟:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب آخه شما گفته بودی که در حال تحصیل هستین این یعنی اینکه بیشتر وقتتونو سر کلاس و به درس خوندن مشغولین

دوم گفتین خانوادتون موافق نیستن!

بعدش گفتین می خواین سرمایتون در گردش باشه بدون اینکه خودتون درگیر باشین!

به نظر خودتون راهی اصلا میمونه؟خداییش خودتون باشید چه پیشنهادی میدین به همچین موردی؟:ws52:

خب دیگه مشکل همین جاست که من چون ذهنم به چیزی نرسید و می خواستم مشورت کنم ! و ببینم راهی وجود داره یا نه .... همین :ws37:

توی بانک که پول گردش نمی کنه می خوابه !

البته روی بورس و سهام هم فکر کردم اما هیچ آشنایی باهاش ندارم :hanghead:

(می تونم مبلغ پول رو تا 35 تومن هم افزایش بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3)

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب دیگه مشکل همین جاست که من چون ذهنم به چیزی نرسید و می خواستم مشورت کنم ! و ببینم راهی وجود داره یا نه .... همین :ws37:

توی بانک که پول گردش نمی کنه می خوابه !

البته روی بورس و سهام هم فکر کردم اما هیچ آشنایی باهاش ندارم :hanghead:

(می تونم مبلغ پول رو تا 35 تومن هم افزایش بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3)

خب همین اگر می خوای صبر تا سارا افشار بیاد باهاش مشورت کن اون این راه و رفته من توی بورس تا حالا سرمایه نذاشتم ولی تو (ف ا ر کـــــــــــــ س) سرمایه گذاری کردم

• Like 5
لینک به دیدگاه
من میگم روانشناسی:ws3:این روزا همه احتیاج به روانپزشک و مشاور دارن:sigh:

مهندسی که هیچی

الان برنامه نویسی تو کشورای دیگه بالاترین درآمد رو داره اما تو ایران نه!!:icon_pf (34):

خدا از دهنت بشنفه دختررررررررررر:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب همین اگر می خوای صبر تا سارا افشار بیاد باهاش مشورت کن اون این راه و رفته من توی بورس تا حالا سرمایه نذاشتم ولی تو (ف ا ر کـــــــــــــ س) سرمایه گذاری کردم

باشه صبر می کنم تا سارایی بیاد :ws37:

اما نتیجه و نظر خودتون راجع به ف..... چی بود ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
باشه صبر می کنم تا سارایی بیاد :ws37:اما نتیجه و نظر خودتون راجع به ف..... چی بود ؟
البته ببخشید ...نظر خودموخدمت شما عرض کنم:شما اگه میخواهید خیلی بی دقدقه باشه باید یه شریک خیلی مطمئن پیدا کنید وسرما یه گذاری از شما وکار از طرف مقابل(البته امتحانشوپسداده باشه توکار) یا نوعی سرمایه گذاری شراکتی دیگه که خرید زمینه از همه چی ریسکش کمتره وسودش زیادتر یا حداقل ارزش پولتون کم نمیشه ...
  • Like 3
لینک به دیدگاه
البته ببخشید ...نظر خودموخدمت شما عرض کنم:شما اگه میخواهید خیلی بی دقدقه باشه باید یه شریک خیلی مطمئن پیدا کنید وسرما یه گذاری از شما وکار از طرف مقابل(البته امتحانشوپسداده باشه توکار) یا نوعی سرمایه گذاری شراکتی دیگه که خرید زمینه از همه چی ریسکش کمتره وسودش زیادتر یا حداقل ارزش پولتون کم نمیشه ...

ممنونم از نظرتون :icon_gol:

راستش روی کار شراکتی اصلا فکر نمی کنم (یعنی از نظر اخلاقی خودم جنبه کار شراکتی رو ندارم و نمی پسندم)

زمین هم عالیه و من خیلی ها رو دیدم که با همین زمین رشد کردن

چون نیاز به مسکن و از معدود چیزاییه که همیشه و همیشه خواهانش رو داره به خصوص که جمعیت هم روز به روز رو به افزایشه

یه مثل هم بین عربا هست که می گن می خوای بلند شی از زمین دست رو بگیر به زمین

اما در این صورت با این پول جایی می شه زمین گرفت که باید چند سالی بمونه تا رشد کنه و قیمت خوبی بیاد روش (من هم نمی خوام از هیچ کس کمک مالی بگیرم که بخوام دست روی جای بهتری بذارم)

پس با این حساب نمی تونم درآمدی ازش داشته باشم :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

زمین هم عالیه و من خیلی ها رو دیدم که با همین زمین رشد کردن

چون نیاز به مسکن و از معدود چیزاییه که همیشه و همیشه خواهانش رو داره به خصوص که جمعیت هم روز به روز رو به افزایشه

یه مثل هم بین عربا هست که می گن می خوای بلند شی از زمین دست رو بگیر به زمین

اما در این صورت با این پول جایی می شه زمین گرفت که باید چند سالی بمونه تا رشد کنه و قیمت خوبی بیاد روش (من هم نمی خوام از هیچ کس کمک مالی بگیرم که بخوام دست روی جای بهتری بذارم)

پس با این حساب نمی تونم درآمدی ازش داشته باشم :hanghead:

زیرک بودن تو گرفتن زمین + شانس خیلی مهم هست.

من یکی از دوستام با 30 میلیون تومان رفت زمین توی کردان کرج در اسفند پارسال خرید و هفته پیش 85 میلیون فروخت !!!!

در آمد 55 میلیونی در عرض سه ماه. :hanghead:

شما هم بتونی بررسی کنی ممکنه به چنین سودهای کلانی برسی.

اما در کل خرید سهام شرکت های کنسرو سازی و غذاسازی و.... میتونه بهترین راه باشه، با وضعیت فعلی کشور که اولویت داره سمت سیر کردن شکم میرود.

البته بستگی هم داره هر انسانی پول رو در زندگیش تا چه حد و برای چه اهدافی بخواد....

• Like 7
لینک به دیدگاه
زیرک بودن تو گرفتن زمین + شانس خیلی مهم هست.

من یکی از دوستام با 30 میلیون تومان رفت زمین توی کردان کرج در اسفند پارسال خرید و هفته پیش 85 میلیون فروخت !!!!

در آمد 55 میلیونی در عرض سه ماه. :hanghead:

شما هم بتونی بررسی کنی ممکنه به چنین سودهای کلانی برسی.

اما در کل خرید سهام شرکت های کنسرو سازی و غذاسازی و.... میتونه بهترین راه باشه، با وضعیت فعلی کشور که اولویت داره سمت سیر کردن شکم میرود.

البته بستگی هم داره هر انسانی پول رو در زندگیش تا چه حد و برای چه اهدافی بخواد....

عجب سودی !

متاسفانه من اون مورد اول رو ندارم ! چون این بستگی به شناخت فرد از شرایط مناطق و متقاضی داره

راستش از دوستان پدرم هستن که توی خرید و فروش زمین دست دارن اما نمی خوام از جانب خانواده باشه و کسی رو درگیر کنم

فکر کنم بهتره از فردا یه نگاهی به آگهی روزنامه ها بندازم !

خب همین سهام رو باید چه طور خرید ؟ می شه سهام عام ؟ شرکت های فروشنده سهام رو باید از کجا پیدا کرد و می شه به کارشون اطمینان کرد ؟

مثلا می خوام از این پول درآمدی داشته باشم که با در آمدش بتونم خودم رو متعهد کنم و خودم رو درگیر اقساط کنم که پس انداز کردن رو هم یاد بگیرم (بسی ولخرجم :5c6ipag2mnshmsf5ju3)

پس با این حساب این در آمد باید ماهانه و مادام باشه

قصدم فقط پول روی پول گذاشتن نیست

• Like 6
لینک به دیدگاه
عجب سودی !

متاسفانه من اون مورد اول رو ندارم ! چون این بستگی به شناخت فرد از شرایط مناطق و متقاضی داره

راستش از دوستان پدرم هستن که توی خرید و فروش زمین دست دارن اما نمی خوام از جانب خانواده باشه و کسی رو درگیر کنم

فکر کنم بهتره از فردا یه نگاهی به آگهی روزنامه ها بندازم !

خب همین سهام رو باید چه طور خرید ؟ می شه سهام عام ؟ شرکت های فروشنده سهام رو باید از کجا پیدا کرد و می شه به کارشون اطمینان کرد ؟

مثلا می خوام از این پول درآمدی داشته باشم که با در آمدش بتونم خودم رو متعهد کنم و خودم رو درگیر اقساط کنم که پس انداز کردن رو هم یاد بگیرم (بسی ولخرجم :5c6ipag2mnshmsf5ju3)

پس با این حساب این در آمد باید ماهانه و مادام باشه

قصدم فقط پول روی پول گذاشتن نیست

من خودم منبع درآمدم از صنعت و تدریس هست، اینایی که میگم بیشتر دیدن دوستانی هست که توی بورس و کار ملک و اینا هستند.

اگر آشنا در مورد زمین نداری، پس اطرافش نرو چون راحت سرت رو کلاه میذارن. :icon_pf (34):

بسیاری از شرکت های مواد غذایی و اینا توی سایت هاشون راه های فروش سهامشون رو نوشتن، توی روزنامه ایران و همشهری هم معمولا نوشتن.

با سهام خریدن و افزایش دادنش، به مرور میتونید نقشی هم در اون کارخونه داشته باشید.

حالا یه هفته روزنامه بخر و بررسی کن، بعدا نتایجش رو بیار اینجا دوستان متخصص تر نظر میدن. :icon_redface:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من میگم روانشناسی:ws3:این روزا همه احتیاج به روانپزشک و مشاور دارن:sigh:

مهندسی که هیچی

الان برنامه نویسی تو کشورای دیگه بالاترین درآمد رو داره اما تو ایران نه!!:icon_pf (34):

یه دیونه خونه هم داشته باشی تو مملکت ما خب جواب میده:banel_smiley_4:

نمیدونم کارت دقیقا چیه

ولی اینو میدونم یه بازاری بین سرمایه کلی و سودش و اون پولی که تو بازار وارد می کنه باید فرق بزاره

پولی هم که وارد بازار میشه نباید تو یه سمت بره (همون اصطلاح نگذاشتن تموم تخم مرغ ها تو یه سبد ) باید پخشش کنی

بالاخره تو به عنوان بازاری باید این بازار رو بشناسی

چون داخل اون داری کاسبی می کنی

.

من منظور به دلال بازی سارای عزیز

یه مثال از شغل خودم زدم و موضوع رو باز کردم که بخونیش مطمئنن منظورم رو میفهمی

:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...