هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هادی دلال چه کار مفیدی روی کالا یا خدمات انجام میده؟چرا باید جنسو ده برابر قیمت خریدش بفروشه؟ چرا نباید نظارتی هم روش باشه؟ دلالا صنف دارن؟اتحادیه دارن؟قانون دارن؟ چرا باید یه کاری کنن همین دلالا که نه تولید کننده سود کنه نه مصرف کننده؟ کلاهبرداری هم نباشه یه شغل کاملا کاذبه که نبودش هزار برابر بهتر از بودنشه. احتکار و گرونفروشی ریشش همین دلال بازیاس دیگه،نه تولید کننده که. غیر اینه؟ دلال که قرار نیست کاری روی جنس و کالا انجام بده این خود دلالی نیست که بده این آدمای طمع کار هستن که باعث میشن نفس کار در نظر دیگران بد جلوه کنه پریسا جان این بحث خیلی طولانیه که میگی همش باعثش دلال بازی نیست از طرفی شرایط جامعه ،اقتصاد و مدیریت همه اینا میتونن دست به دست هم بدن برای گرون شدن کالا یا خدمات... از طرفی خود مردم هم مقصر هستن روی گرونیا که اگر نیاز شد توضیح میدم 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا در جوامعی همچون کشور ما دلالی بهتر از همه شغلها جواب میده؟؟ جامعه ای که در اون ارزش ها وارونه اند، یعنی ضد ارزشه انسانهای بی ارزش حکم با ارزش رو پیدا میکنن، شغل های بی ارزش ارزشمند میشن، و انسان های با ارزش و شایسته حکم بی ارزش رو پیدا میکنن و شغل های بی ارزش ارزشمند میشن. من یه سوال میپرسم شما جواب بده تا به جواب تاپیک هم برسی. کی باعث شد قیمت پراید در مقاطعی به 20 میلیون برسه؟ غیر از خود همین مردم که برای ثبت نام پراید تو نمایندگی ها صف کشیده بودن؟ کی باعث ارزشمند شدن چیز مزخرف و بی ارزشی مثل پراید شد؟ خودمون عزیزم. خودمونیم که میتونیم به هرچیزی بها و ارزش ببخشیم. ولی متاسفانه و متاسفانه به هر چیز آشغال و به درد نخوری بها میدیم. این میشه که یه شغل بی ارزش مثل دلالی میشه جز مشاغل درجه یک و پر اعتبار ممکلت. اگه میبینی طرف دلاله نخر! اگه میبینی یه چیزی دلال بازیه نخر! کی نباید نخره؟ فقط من؟ فقط تو؟ همه نباید بخرن! اما چرا نمیتونیم همه هماهنگ بشیم؟ چون فرهنگ حرص و طمع در ما نهادینه شده. هر کس صرفا به دلیل منافع شخصی خودش دست به هر کاری میزنه. دریغ از اینکه در بالا آوردن یه منجلاب عظیم یه نقش کوچیک داره. قطره قطره ریده شود وانگهی فاضلاب شود. طرف دلاله نه دو کلاس سواد درست و حسابی داره، نه آداب اجتماعی بلده، نه انصاف و انسانیت حالیش میشه. کلا تعطیل. اما ماشین مدل بالا زیر پاشه. میگیم اهههههههههه نیگا کن. هممون هم واسش دولا راست میشیم. اما طرف دکتره ولی نمیتونه یه واحد اجاره کنه واسه طبابت و روزی حلال کسب کردن. میگیم بمیر بینیم بابا مرتیکه آمپول زن! البته با پزشکان محترم و شریف دلال و بساز بفروش و تپل مپل و اینا کاری نداریما! منظورم این جوجه دکترهای زپرتی هستن که آدم حالش از نیگا کردنشون به هم میخوره. عوضش یه ابرام مرکزی هست تو کار واردات فلان چیزه. خیلی آدم با حالیه. 7 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این که از یه دست بخری به یه دست دیگه بفروشی چه کلاهبرداری میتونه باشه؟میتونید بیشتر منظورتونو توضیح بدین؟ خب دست داریم تادست این دست به دست کردنه اگه منصفانه باشه دلالی نیست مثل سوپرمارکتیاو........ ولی تو خیلی موارد اصلا نیازی به دست به دست شدن نداره یعنی قرار نیس کالایی که خیلی راحت میتونه دراختیار مردم باشه با این ترفندا به ملت برسه اینجاس که میگن دلالی 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلال که قرار نیست کاری روی جنس و کالا انجام بدهاین خود دلالی نیست که بده این آدمای طمع کار هستن که باعث میشن نفس کار در نظر دیگران بد جلوه کنه پریسا جان این بحث خیلی طولانیه که میگی همش باعثش دلال بازی نیست از طرفی شرایط جامعه ،اقتصاد و مدیریت همه اینا میتونن دست به دست هم بدن برای گرون شدن کالا یا خدمات... از طرفی خود مردم هم مقصر هستن روی گرونیا که اگر نیاز شد توضیح میدم منظورمو بد گفتم انگار دلال نباید کاری انجام بده روی اون کالا،ولی وظیفه اش هم صرفا رسوندن محصول از تولید کننده به بازار هدفه.همین. قرار نیس قیمتو تعیین کنه،اخلال ایجاد کنه. خون دلو تولیدکننده بدبخت میخوره،اونوقت ضرر میکنه،بعد دلال بدون هیچ زحمتی کلی به جیب میزنه. در مورد طمع هم وقتی میشه از این راه هرچقد بخوای در بیاری،بی قانون،بی نظارت،چرا که نه؟طمع نمیکنیم،فقط از فرصت استفاده میکنیم.مهم نیس که هم مردم ضرر میکنن هم تولید کننده بدبخت. منکر نقش مردم و سیستم و اینا هم نیستم.معلومه مقصریم.ولی این از نقش بقیه کم نمیکنه. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در یه کلام شغل شریف دلالی چی؟ ایمان جان منم میدونم شریفه خیلی هم شریف ولی چرا؟؟ به این دلیل که جنسی که توسط تولید کننده داره تولید میشه گرونتر از جنس کشور دوست و برادر چین تموم میشه حتی اگه با کیفیت تر باشه بنابر این با وجود کمبود نقدینگی و مشکل فروش تولید کننده با مشکل مواجه میشه و تو یک پروسه کوتاه مدت صنعتش نابود میشه ، از طرفی دولت با کسری بودجه مواجه میشه و با بهانه افزایش صادرات قیمت ارز رو بالا میبره و عملا با فروش ارز مرجع کمبود نقدینگیشو جبران میکنه از طرفی تو باز میری تو بازار میبینی پر آت آشغال چینیه بازم و عملا صادراتی اتفاق نمیفته اینجا بازم تولید کننده بدبخت نه تنها فرصتی برای فروش پیدا نمیکنه بلکه به علت عدم تامین مواد اولیه باز دچار مشکل بیشتر میشه از طرفی کسی که رفته پولشو داده جنس از چین آورده یا طلا خریده یا ارز خریده بیشترین سود رو برده یا کسی که پراید 8 میلیونی خریده و بالای 18 تومن فروخته و این وسط باید تولید کننده به فکر پاس کردن وامهای بانکیش باشه در حالی که دولت با عدم تخصیص یارانه صنعت بهش دهن کجی میکنه 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب دست داریم تادستاین دست به دست کردنه اگه منصفانه باشه دلالی نیست مثل سوپرمارکتیاو........ ولی تو خیلی موارد اصلا نیازی به دست به دست شدن نداره یعنی قرار نیس کالایی که خیلی راحت میتونه دراختیار مردم باشه با این ترفندا به ملت برسه اینجاس که میگن دلالی منظورمو بد گفتم انگاردلال نباید کاری انجام بده روی اون کالا،ولی وظیفه اش هم صرفا رسوندن محصول از تولید کننده به بازار هدفه.همین. قرار نیس قیمتو تعیین کنه،اخلال ایجاد کنه. خون دلو تولیدکننده بدبخت میخوره،اونوقت ضرر میکنه،بعد دلال بدون هیچ زحمتی کلی به جیب میزنه. در مورد طمع هم وقتی میشه از این راه هرچقد بخوای در بیاری،بی قانون،بی نظارت،چرا که نه؟طمع نمیکنیم،فقط از فرصت استفاده میکنیم.مهم نیس که هم مردم ضرر میکنن هم تولید کننده بدبخت. منکر نقش مردم و سیستم و اینا هم نیستم.معلومه مقصریم.ولی این از نقش بقیه کم نمیکنه. تولید کننده نه امکانشو داره و نه براش مقرون به صرفه هست که خودش مستقیم کالای تولیدیشو به دست مصرف کننده برسونه در واقع واسطه ها کمک می کنن به توزیع محصولات در تمامی نقاط برای دریافت سریع تر و بهتر مصرف کننده... خیلی از واسطه ها صنف و اتحادیه دارن و وظیفه نظارت بر عهده همین اتحادیه هاست اونا که کوتاهی کنن قیمت ها اینجوری میشه که خودت میگی.ما مردم هم عادت کردیم که باید زور بالاسرمون باشه تا یه کاری رو به خوبی انجامش بدیم. با قسمت دوم صحبت هاتم موافقم پریسا 5 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی شغل ها هستن که تو ایران خوب جواب میده اصلا مدرک مهم نیست چند تاشو میگم الان حال کنید جراح پلاستیک و زیبایی شغل پر برکت دلالی که انواع مختلف داره اما همش خوبه ساخت و ساز اختلاص کلاه برداری به طور قانونی کارهای خلاف و .... آخه این چه مملکتی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تشکر میکنم از دوستان که بسیار گرم گرم دارن به بحث ادامه میدم از اینجا بگم که با نظر هادی کمی مخالفم بدلیل اینکه دلالی در جامعه ما نوعی مشاوره دهی نیست کلک بازی برای رسیدن به سودی نامتعارف می باشد که آقایون دلال برای رسیدن به این سود حاضرن هر کاری بکنن...........بله شاید خارج از ایران به دلال به دلیل آگاهی بیشترش از مسئله خاصی به چشم مشاور نگاه کنن ولی هممون خوب میدونیم که تو ایران کاملاً برعکسه اینه با نظر مابقی هم موافقم خصوصاً ابوالفضل عزیز که میگه باعث این دلال بازی ها فقط خودمون هستیم بله 100% درسته اگر ما محرک گرونی و تشویق کننده دلالها نباشیم این باید کاسه کوزشون رو جمع کنن که اونم به دلیلی که ابوالفضل عزیز گفت (حرص و طمع مردم) نمیشه ولی امیدوارم قشر تحصیلکرده جامعه درصدی تاثیر بذاره روی طرز تفکر مردم عوام. به ایمان عزیز هم میگم پس مدیران میبین نمیتونن موانع رشد صنعت رو از پیش رو بردارن همین دلال بازی ها رو در عرصه واردات به راه میندازن و خودشون هم میشن مدیر بازار دلال بازی 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درسته میلیاردر نیستم ولی همون سرمایه مورچه ای خودمو ده برابر کردم الانم یه طرح دارم عمرا دلالان میلیاردر بی سواد ایران به فکرشون برسه باریک الله که مورچه رو به مورچه خور تبدیل کردی به پا دلالان آمریکای ندوزدنت 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از اینجا بگم که با نظر هادی کمی مخالفم بدلیل اینکه دلالی در جامعه ما نوعی مشاوره دهی نیست کلک بازی برای رسیدن به سودی نامتعارف می باشد که آقایون دلال برای رسیدن به این سود حاضرن هر کاری بکنن...........بله شاید خارج از ایران به دلال به دلیل آگاهی بیشترش از مسئله خاصی به چشم مشاور نگاه کنن ولی هممون خوب میدونیم که تو ایران کاملاً برعکسه اینه همه دلال بازیا که کلک و حقه بازی نیست من دارم کارت شارژ ایرانسل از نمایندگی می خرم تو شهر خودم میفروشم 5 تا 100 تا تک تومنی هم تو شارژ ها سود می کنم خود مشتریامم میدونن قیمت خریدمو و فروشمو خب میتونن از من نخرن ولی واسشون صرف نمی کنه اونا برن از نمایندگیاش بخرن ارزون تر چون تا بخوان بیارن تو مغازه خودشون همون قیمت براشون وایمیسه! این دلال ها نباشن که چرخ اقتصادی نمی چرخه شما خودت جاوید جان برای رستورانتون مستقیم میری از وارد کننده یا تولید کننده مواد غذایی چیزی می خری؟یا میری مثلا از مغازه نزدیکتون یا عمده فروشی محلتون میخری مگه غیر از اینه؟این واسطه ها نیازن اونایی که شما میگی بیشتر شبیه بازار گرم کن ها هستن که یه جنسی که نه کیفت داره و نه هیچی می خوان مثل جنس درجه یکش بفروشن که اونو منم نمی پسندم ولی به قول شما و بچه اگر مردم نخرن خود به خود برچینده میشن 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شغل شریف آخوندی هم هستا !!!!! اینم تو ایران خوب جواب میده ! 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من کل پستا رو نخوندم ولی یه چیزی رو بگماینکه کشور ما دلالی کثیف ترین و بی صفت ترین کارا محسوب میشه بخاطر نبود بازار سرمایه و عدم تنوع راههای کسب درامده الان اگه از مردم ایران بخصوص جوونا بپرسی راههای درامد چیه همه شغل میخوان اونم شغل اداری یعنی صب پاشن برن سرکاربعدش بیان خونه پیژامه بپوشن تکیه بدن به پشتی و چایی قند پهلو بخورن اخر ههفته ها هم دور هم جم بشن پز مدل ماشین و مبلمانشونو بدن درحالی که تو مهد بازار سرمایه دنیا امریکا اینجوری نیس شوما می تونی یه کار داشته باشی ولی در کنارش بخشی از سرمایه خودتو وارد بازارهای سرمایه مثل بورس کنی و ماه به ماه یه مقدار ثابت سود به حسابت بیاد می تونی اون سود رو باز ببری جای دیگه سرمایه گذاری کنی و الا اخر آقا جاوید برای موندن تو بازار درسته باید سرمایه اولیه داشته باشی ولی مهم تر از همه باید مغز بازاری داشته باشی تا بتونی یه قرونتو ده هزار کنی در نبود این تنوع دلالی محدود میشه به کار احتکار کالاهای اساسی سارا دلت خوشه ها حرف از کدوم بازار میزنی بازاری که حرکت توش تضمین نشده باشه بازار نیست تو تو هر نقطه که سرمایگذاری کنی هر لحظه امکان داره دولت بیاد قانون جدیدی تصویب کنه و همون قانون جدید هم بشه خورهخ مال تو..... تو بازاری که احتکار و دزدی حرف اول رو میزنه و اگر به نوعی راههای دور زدن و کلک زدن رو بلد نباشی تو قعر اعماق بازار هم جا نداری، باید فاتحشون رو خوند..... بله درست که میگی تنوعی نیست و با این اوضاع نباید هم باشه 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه دلال بازیا که کلک و حقه بازی نیست من دارم کارت شارژ ایرانسل از نمایندگی می خرم تو شهر خودم میفروشم 5 تا 100 تا تک تومنی هم تو شارژ ها سود می کنم خود مشتریامم میدونن قیمت خریدمو و فروشمو خب میتونن از من نخرن ولی واسشون صرف نمی کنه اونا برن از نمایندگیاش بخرن ارزون تر چون تا بخوان بیارن تو مغازه خودشون همون قیمت براشون وایمیسه! این دلال ها نباشن که چرخ اقتصادی نمی چرخه شما خودت جاوید جان برای رستورانتون مستقیم میری از وارد کننده یا تولید کننده مواد غذایی چیزی می خری؟یا میری مثلا از مغازه نزدیکتون یا عمده فروشی محلتون میخری مگه غیر از اینه؟این واسطه ها نیازن اونایی که شما میگی بیشتر شبیه بازار گرم کن ها هستن که یه جنسی که نه کیفت داره و نه هیچی می خوان مثل جنس درجه یکش بفروشن که اونو منم نمی پسندم ولی به قول شما و بچه اگر مردم نخرن خود به خود برچینده میشن هادی جان تا اونوقت که من رستوران بودم پدر از تولید کننده همیشه خرید میکرد نه همه کالاها رو ولی اکثرا از تولید کننده میخرید حالا الان که نیستم و پدرم مدیریت تالار رو سپرده دست کسی دیگه نمیدونم چیکار میکنن.....ولی اونی که تو میگی و مثال کارت شارژ رو میزنی به اون میگن کاسبی نه دلالی......دلال تو مملکت ما یعنی کسی که نه پولی واسه جنس خرج کرده نه زحمتی کشیده فقط چون راه کجکی رو بلده یهو تو یه شب 100 یا 1000 میلیون سود میکنه که بنظر من به این نمیکن زرنگی به این میگن رندی 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شغل شریف آخوندی هم هستا !!!!! اینم تو ایران خوب جواب میده ! سامان عزیز خوش اومدی به بحثمون دوست گرامی ولی لطفاً قوانین رو رعایت کن چون میخوام بحث ادامه پیدا کنه و تایپیکم منفجر نشه 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هادی جان تا اونوقت که من رستوران بودم پدر از تولید کننده همیشه خرید میکرد نه همه کالاها رو ولی اکثرا از تولید کننده میخرید حالا الان که نیستم و پدرم مدیریت تالار رو سپرده دست کسی دیگه نمیدونم چیکار میکنن.....ولی اونی که تو میگی و مثال کارت شارژ رو میزنی به اون میگن کاسبی نه دلالی......دلال تو مملکت ما یعنی کسی که نه پولی واسه جنس خرج کرده نه زحمتی کشیده فقط چون راه کجکی رو بلده یهو تو یه شب 100 یا 1000 میلیون سود میکنه که بنظر من به این نمیکن زرنگی به این میگن رندی دلالی یعنی واسطه در خرید و فروش.شکل ها و صورت های مختلفی هست کاسبی هم نوعی دلالی و واسطه گریه دیگه. به نظر من که عیب نیست اینم خودش یه هنره بهش میگن هنر فروش کردن کار بازاریاب ها همینه دیگه باید با زبونشون مشتری رو ترغیبش کنن که محصولشون رو بخره.بازاریاب هم نه زحمتی برای کالا کشیده و نه کاری کرده براش به نظرت داره کار بدی می کنه؟ به نظر من من خریدار باید مواظب باشم سرم کلاه نره تو بازار نمیشه که همه چی گل و بلبل باشه همه جور آدمی هست به قولت آدم رند هست آدم سالم هم هستش! 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که مدتهاست رو روژه خاوری کار میکنم دمش گرم واقعا بهترینه شغله پاروز میکنه با بولدزر 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میگم روانشناسیاین روزا همه احتیاج به روانپزشک و مشاور دارن مهندسی که هیچی الان برنامه نویسی تو کشورای دیگه بالاترین درآمد رو داره اما تو ایران نه!!:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میگم روانشناسیاین روزا همه احتیاج به روانپزشک و مشاور دارن مهندسی که هیچی الان برنامه نویسی تو کشورای دیگه بالاترین درآمد رو داره اما تو ایران نه!!:icon_pf (34): تو ایران هم هستن برنامه نویس هایی که من میشناسم نمیرسن سفارشات و قبولکنن از بس سرشون شلوغه الان هم داوما آگهی های استخدام برنامه نویس رو همه جا میبینیم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو ایران هم هستن برنامه نویس هایی که من میشناسم نمیرسن سفارشات و قبولکنن از بس سرشون شلوغه الان هم داوما آگهی های استخدام برنامه نویس رو همه جا میبینیم بله هست.من نگفتم کارشو نیست.اما درآمدش اونقدی که باید باشه نیست.به اندازه وقتی که میذاری و زحمتی که داره نیست. متاسفانه تو کشور مابه به خیلی چیزا اهمیت داده نمیشه. 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلالی یعنی واسطه در خرید و فروش.شکل ها و صورت های مختلفی هست کاسبی هم نوعی دلالی و واسطه گریه دیگه.به نظر من که عیب نیست اینم خودش یه هنره بهش میگن هنر فروش کردن کار بازاریاب ها همینه دیگه باید با زبونشون مشتری رو ترغیبش کنن که محصولشون رو بخره.بازاریاب هم نه زحمتی برای کالا کشیده و نه کاری کرده براش به نظرت داره کار بدی می کنه؟ به نظر من من خریدار باید مواظب باشم سرم کلاه نره تو بازار نمیشه که همه چی گل و بلبل باشه همه جور آدمی هست به قولت آدم رند هست آدم سالم هم هستش! هنر فروش در اینه که با اخلاقی نیکو و کیفتی مطلوب جنست رو بفروشی نه با تقلب و زبون بازی من نگفتم بازاریاب ها کارشون غلطه نه ببین هادی بازاریاب به نظر من داره برای پولی که میگره زحمت میکشه و به نوعی داره جنسش رو به دیگران میشناسونه... ولی دلالی مثلاً شرکت ما میخواد تو پروژه ساخت پل غیر همسطح تو استان برای مناقصه شرکت کنه ولی تنها شرکت کردن قبول نیست باید حتماً به یکی از این مدیران دلالش اون ارگانی که مناقصه گذاشته وصل باشی تا کار رو بده به تو و پول هنگفتی بگیره .....بنظر من به این میگن دلالی یعنی اگر شرکتت گرید 1 هم داشته باشه نمیتونه کار بگیره به یه همچین مدیران دلالی حق دلالی ندی امکان نداره بتونی مناقصه رو ببری ت،و هم میای دودوتا میکنی میگی اگه اینکار رو نکنم بس با این همه پرسنل و خرج چیکار کنم؟بعد مجبور میشی پول دلالی بدی تا کار برا تو بشه (منظورم از سازمان مسکن و شهر سازی فقط یه مثال بود)سوءتفاهم نشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده