رفتن به مطلب

کدوم نوع مراسم عروسی رو ترجیح میدین؟ :-)

عمو سام

کدوم نوع مراسم عروسی رو ترجیح میدین؟  

28 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدوم نوع مراسم عروسی رو ترجیح میدین؟

ارسال های توصیه شده

تو فامیل و دوست، مراسم عروسی دعوت میشیم.

یه سری معتقدن عروسی باید جدا باشه و تو باشگاه باشه، مردا جدا و خانم ها جدا !!

یه سری هم معتقدن مرد و زن در این شب شادی باید باهم باشن و نباید جداشون کرد.

شاید باز یه عده بگن به ما چه !!! ولی این برای خیلی از خانواده ها شده مسئله !!! :-|

یکی میگه مختلط باشه نمیام، یکی میگه گرفتن تو باشگاه روح نداره و....

یکی مذهب رو قاطی عروسی میکنه و یکی نمیکنه و یکی میگه یه شب هزار شب نمیشه !!!

مثلا تو فامیل خالم اینا بیشتر اهل شادی و بزن برقص هستن.

اما همسر جدیدش بیشتر مذهبیه و میگه عروسی باید جدا باشه، اون میگه نه حتما باید مختلط باشه و خوشم نمیاد.

خلاصه سر همین خیلییی درگیری هستشش. :-(

شما فکر میکنین برگزاری کدوم نوع مجلس عروسی مناسب تره و مزیت هاش بر اون یکی چیه؟ :-))

خودتون ترجیح میدین برای خودتون رو از چه نوعیش بگیرین؟

9fs7ovun1hr6zp4lfyu.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه

چرا باید جدا باشه آخه؟ آدم دوست داره تو مراسم کنار خانوادش باشه

یعنی چی که زنا با هم میرقصن مردا باهم!! من که دوست ندارم ولی خب بعضیا مذهبی هستن خب اونا فرق میکنن قرار نیست همه هم سلیقه باشن

البته اینم بگم که مراسم مختلط برای خانواده هایی خوبه که حداقل 70-80 درصد مهمونا اهل بزن و برقص تویه همچین مجلسی باشن یعنی این قضیه با فرهنگه 70-80 درصد مهمونا سازگار باشه

وگرنه اگر قرار باشه به خاطر مثلا 10 درصد مهمونا یا علاقه خود عروس داماد و چن تا خانواده مختلط گرفته بشه خیلی بد و مسخره میشه همون بهتر که جدا باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
گزینه سوم نداره ؟:ws37:

حالت سومش چیهه؟

البته فقط منظورم برای اونایی هستش که میخوان ازدواجی برگزار کنند وگرنه کسیکه نمیخواد که دیگه جز نظرسنجی هم نمیادشش. :-|

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا باید جدا باشه آخه؟ آدم دوست داره تو مراسم کنار خانوادش باشه

یعنی چی که زنا با هم میرقصن مردا باهم!! من که دوست ندارم ولی خب بعضیا مذهبی یا مسائل سنتی و اینا هستش خب اونا فرق میکنن قرار نیست همه هم سلیقه باشن

شما اگه تو شرایطی باشیی که مثلا همسرتون خانواده مذهبی داشته باشه و بگه نمیتونم غیر باشگاه، چیکار میکنین؟

الان همین مشکلو دخترخالم داره و موندن چیکار کنن. :-|

اونکه همه هم سلیقه باشن که خوب آره، ولی وقتی تقابل دوتا سلیقه پیش بیاد کی باید اونو قانع کنه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
رای ممتنع :whistle:

O_o

وقتی طرفین دعوا باشی و بخوای یکی رو انتخاب کنی، ممتنع نمیشه !!!

میشه اینطوری برداشت کرد که برای خودتون مهم نیست مراسم چطوری باشه؟

ممتنع واسه دیگرانه، خوب ادم هر کدوم رو دعوت بشه میتونه بره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما اگه تو شرایطی باشیی که مثلا همسرتون خانواده مذهبی داشته باشه و بگه نمیتونم غیر باشگاه، چیکار میکنین؟

الان همین مشکلو دخترخالم داره و موندن چیکار کنن. :-|

اونکه همه هم سلیقه باشن که خوب آره، ولی وقتی تقابل دوتا سلیقه پیش بیاد کی باید اونو قانع کنه؟

دختر عموی منم این مشکل و داره البته خانواده شوهرش مذهبی نیستنا بیشتر سنتی هستن

از نظرشون زشته که عروس با لباس عروسی وموی باز بیاد وسط یه عالم مرد دیگه برقصه

اونا تصمیم گرفتن مراسمشون و دو قسمت کنن یه قسمت و تو تالار برای مهمونایی که دوست ندارن قاطی بشن بعد از ساعت 11 هم میرن خونه خودشون مختلط برگزار میکنن

البته این در صورتیه که پدرو مادر آقا داماد انقدر مذهبی نباشن که ازاین حرکت شاکی بشن

• Like 2
لینک به دیدگاه

عروسی تو باغ رو من بیشتر دوست دارم که اولش جدا باشه و اخر شبش بعد از شام مختلط بشه این بهترین کار هستش که هم به ادم های مذهبی احترام گذاشته بشه و هم به اون دسته دیگه

:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بعضی از عروسی های ایرانی ادم را یاد کلابهای همجنسگرا ها میندازه.

البته تو شهر ما که معمولا عروسی را در رستوران ها بزرگ میگیرند و مراسم در 2 جا برگزار میشه و معمولا بعد از صرف شام مردها میرند طبقه بالا و با خانوم ها قاطی میشند.

• Like 5
لینک به دیدگاه
بعضی از عروسی های ایرانی ادم را یاد کلابهای همجنسگرا ها میندازه.

البته تو شهر ما که معمولا عروسی را در رستوران ها بزرگ میگیرند و مراسم در 2 جا برگزار میشه و معمولا بعد از صرف شام مردها میرند طبقه بالا و با خانوم ها قاطی میشند.

عروسی تو باغ رو من بیشتر دوست دارم که اولش جدا باشه و اخر شبش بعد از شام مختلط بشه این بهترین کار هستش که هم به ادم های مذهبی احترام گذاشته بشه و هم به اون دسته دیگه

عروسی که حتی دست زدن هم ممنوع باشه رفتی؟

یه عروسی رفتم فقط صلوات میفرستادن. :-)

حواسمون باید به این بوم زندگیییییی باشه که از اینور یا اونورش نیوفتیم که هرچیی میکشیممم از افراط و تفریطهههه. :-|

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خودم ترجیح میدم عروسی برم که حتما جشن مفصل داشته باشه ولی

خانم ها و آقایون جدا باشن

تازه اینجور خودمونم راحتریم

همش بزن و برقص:w14::w330::w14:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من عروسی جدا به همراه مولودی خوانی و زیارت عاشورا می پسندم آخر شبم مراسم سینه زنی و روضه خوانی در خدمت حضرات هستیم با قدوم مبارکتون مراسم ما رو مزین بفرمایید:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه

بستگی داره

حد وسطِ متمایل به جدا:ws3:

یعنی تو جدا احساس راحتی میکنم در غیر اینصورت احساس معذب بودن بهم دست میده

حالا خودمونیا با هم بودیم هم عیبی نداره:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

عروسی که حتی دست زدن هم ممنوع باشه رفتی؟

یه عروسی رفتم فقط صلوات میفرستادن. :-)

حواسمون باید به این بوم زندگیییییی باشه که از اینور یا اونورش نیوفتیم که هرچیی میکشیممم از افراط و تفریطهههه. :-|

خوشبختانه از فامیل ها و دوست های نزدیک کسی نیست که عروسیش را مختلط نگیره.

البته یک چیز بگم اینجا شمال هست و سیستمش فرق داره.مثلا چند وقت پیش عروسی خواهر دوست صمیمیم رفتم.

با اینکه پدر رفیقم سپاهی بازنشسته هست و هنوز هم شب 22 بهمن الله اکبر میگه ولی عروسی مختلط بود .

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما برای من عروسی بگیرید هر جور میگیرید من پایه ام. :ws3:

من اساسا با عروسی به این شیوه های مرسوم مخالفم. یک میلیون نفرو دعوت میکنن و پدر صاحب بچه داماد و عروس و خانواده هاشون در میاد که چی بشه؟

50 نفر مجموعا از خانواده طرفین تو یه مجلس گرم و صمیمی بشینن تموم شه بره دیگه. اینطوری اختلاف سلیقه ها هم قابل حل تره.

ما که اون موقع عروسی نگرفتیم. پولامونو ریختیم رو هم یه آلونک گرفتیم.

بعدشم اینکه اگر کسی سر این چیزها درگیری داره از طرف من برید بهش بگید هنوز برای زندگی مشترک آماده نیست بیخود خودش و دیگران رو تو دردسر نندازه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...