alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اره بابا ، تو اخر حدس و حدسیات و محدثه و حدیثی محدثه رو خوب اومدی لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانی الان این عکس کیه؟؟؟؟ عصبی شدی نه؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عصبی شدی نه؟ خعلی زیاد الان اومدم مهمونی خیر سرم از فکر این عکسه بیرون نمیاااااااااااااام لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخی تلف شد بچه.. فرانه هوا خیلی عالیه..احساس خیلی خوبی دارم چکارش کنم.. در ضمن الان شدیدا دوس دارم موهاتو بکشم موهام قابلیت ارتجاعی داره خوب کش میاد... هوا خیلیم سرده.. :icon_razz: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی فاطمه لازم شد اساسا موهای سرتو بکشم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ موهام قابلیت ارتجاعی داره خوب کش میاد... هوا خیلیم سرده.. :icon_razz: پس رهاش میکنم تا شلاقی بخوره به زبونت دیدی چی شد. قرار بود با خواهرم بریم بیرون. یهو اومد گفت حوصله ندارم.. چقد شما دخترا عجیب هستین.. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا اصن شبیه عکس قبلیت نیس پس فاطیما..؟؟ اونو با ی نگاه فهمیدم تویی اینو هی نگا نگا میکردم اصن نمیخورد به تو.. لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب بازیگریه این شاروک:vahidrk: ولی عجب ناز بوده لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی فاطمه لازم شد اساسا موهای سرتو بکشم یعنی حال کردم چرا اصن شبیه عکس قبلیت نیس پس فاطیما..؟؟ اونو با ی نگاه فهمیدم تویی اینو هی نگا نگا میکردم اصن نمیخورد به تو.. خودموکشتم تا این عکسوپیدا کردم ....مال 6ماهگیمه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس رهاش میکنم تا شلاقی بخوره به زبونتدیدی چی شد. قرار بود با خواهرم بریم بیرون. یهو اومد گفت حوصله ندارم.. چقد شما دخترا عجیب هستین.. فعلا که شلاقی خورده تو حال تو.. خودت برو خو.. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب بازیگریه این شاروک:vahidrk: ولی عجب ناز بوده آره هفت خطه.. به شیطون میگه زکی.. یه مدت تو لوله بخاری خوابیده همه رو سیاه میکنه این بشر.. همه رو رنگ میکنه پیکاسو رو میگه زکی.. اصن هر چی در موردش بگم کمه فاطمه تو که میدونستی نفس های آخرمه چرا خصوصی بهم تقلب نرسوندی لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فعلا که شلاقی خورده تو حال تو.. خودت برو خو.. موهای تو و فاطمه و خواهرم رو باهم میکشم اصن تنهایی میرم تنهایی رو عشقه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره هفت خطه.. به شیطون میگه زکی.. یه مدت تو لوله بخاری خوابیده همه رو سیاه میکنه این بشر.. همه رو رنگ میکنه پیکاسو رو میگه زکی.. اصن هر چی در موردش بگم کمهفاطمه تو که میدونستی نفس های آخرمه چرا خصوصی بهم تقلب نرسوندی الان که دقت میکنم میبینمدر حقت جفا کردم بابا چشمای من تابلوئه خودتون تشخیص ندادین ولی بدری خیعلی زرنگه فقط اون از روچشمام میشناستم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی فاطمه خونت حلال شد:vahidrk: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تلاش های هویت مجهول برای تشویش اذهان عمومی زهراست آپامه :hapydancsmil: الان نکته انحرافیه؟؟؟ من گول نمیخورم اصرار نکن نمیخووووورم خدایی تو نیستی؟؟؟ میگما پانی تا حالا کسی حدسیده یا نه؟؟؟ ما بریم تحقیق و تفحص عایا؟؟؟؟ میشه هزارتا اسم بگم عایا؟؟؟؟ بچه ها عکس کیه؟؟؟ من نتونستم با بزرگی کسی تطبیق بدم من پیشونیم انقدر بلنده آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منحرف چیه بابا یعنی چشمان آهویی منو یادت رفته ؟؟ نه بابا چشمای من درشت تر بود مهدی این دفعه تیرت خورده به سنگ بدری تویی؟؟؟ :| بدریه :| فافا که نیست منم که قیافم تابلوئه بعدشم سعی نکن منحرمون کنی یا تویی یا بدری والسلام شایدم من باشم اصن از کوجا میدونی؟؟؟؟ لدفن به منم شک کن نه هنوز ........ البته من نتونستم بفهمم کیه زهرا هم با این راهنمائیهاش تویی خدا وکیلی؟؟؟؟ جدی میگم به خدا آره منم.... ای شیطون ولی حیف که زهرا زودتر گفت امتیاز به اون میرسه الان اونو قرمزش کردی که منحرف کنی اذهان عمومی رو؟؟؟؟ یعنی فافا اگه تو باشی من این دستمو میندازم و این تاپیکو جِــــــــــر میدم بعدا نشونت میدم اگه خواستی یه آموزشی هم برات میزارم که دستتو چجوری بندازی که دست خودت جر نخوره من به شما حق میدم راستش پانی به من گفت عکس بده یه دونه براش فرستادم گفت نمیخواد تو خیلی تابلویی اینگونه من از دور مسابقات خارج شدم ولی تو همچنان در گود بمان پانی الان این عکس کیه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ موهای تو و فاطمه و خواهرم رو باهم میکشماصن تنهایی میرم تنهایی رو عشقه :biggrin: باز یادت رفت موهای من 3 سانتیه ؟؟:biggrin: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان که دقت میکنم میبینمدر حقت جفا کردم بابا چشمای من تابلوئه خودتون تشخیص ندادین ولی بدری خیعلی زرنگه فقط اون از روچشمام میشناستم اگه نمایشگاه کتاب بیام فقط یه دلیل داره:کشیدن موهای تو جفا کردی شب خوابم نمیبره از بس دارم حرص میخورم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تلاش های هویت مجهول برای تشویش اذهان عمومی خیلی تلاش بی فایده ای هم نبودااااااااااا مهدی و بدری که گول خوردن لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی فاطمه خونت حلال شد:vahidrk: چه فشاری اومده به بچههااااا دیگه شرکت نمیکنم اگه نمایشگاه کتاب بیام فقط یه دلیل داره:کشیدن موهای توجفا کردی شب خوابم نمیبره از بس دارم حرص میخورم منم میام برای کشیدن موهای توووووووووووووو:hapydancsmil: چه شود نمایشگاه امسال:hapydancsmil: بزن بزن :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده