alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانی کوشــــــــــــــــییی؟؟؟ پریسا نیست؟؟ فرمایش؟! پانی دلش نمیخواد بیاد چی میگی تو؟ شاید باشن لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا عکس خودمه انقد بحث الکی نکنین لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانی نی ... من نقل قول میگیرم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها هوا عالییییییییییی... به مادرم گفتم هنوز بارونه هنووووز باروونه ای ناز نفست چاوشی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان این حدسه اجی ؟ خوده پانی جونه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانی نی ... من نقل قول میگیرم باعث زحمت میشه..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها هوا عالییییییییییی...به مادرم گفتم هنوز بارونه هنووووز باروونه ای ناز نفست چاوشی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان این حدسه اجی ؟ خوده پانی جونه دارم خودمو آماده میکنم که اومدم رو سن جایزمو پانیسا بده خوشتیپ باشم دیگه لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مسافرا شعررررن؛ تو برف و بارونی! قطـــــــــــــار قلب منه، چشمِ تو پنجره هاش! پنجره ها بستـــــــــه ن مسافرا خستــــــــــه ن ببـــــــــــار تا دمِ صبح، به فکر هیچچی نباش...!!! ... بگو شب بخوابه، مــــــــــن بیدارم... من شبُ زنده نگه میدااارررم... بگو شب بخوابه، مــــــــــن بیدارم... من شبُ زنده نگه میدااارررم... لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ...چشم تو پنجرهاش .. پنجره ها بسته ان مسافرا خسته.. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مسافرا شعررررن؛تو برف و بارونی! قطـــــــــــــار قلب منه، چشمِ تو پنجره هاش! پنجره ها بستـــــــــه ن مسافرا خستــــــــــه ن ببـــــــــــار تا دمِ صبح، به فکر هیچچی نباش...!!! ... بگو شب بخوابه، مــــــــــن بیدارم... من شبُ زنده نگه میدااارررم... بگو شب بخوابه، مــــــــــن بیدارم... من شبُ زنده نگه میدااارررم... عجب حدسی :jawdrop: لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میگم این منم بعد اینا فرت و فرت هی حدس میزنن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ...چشم تو پنجرهاش ..پنجره ها بسته ان مسافرا خسته.. انقد حدسیدی دیگه مغزت هنگ کرده.. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انقد حدسیدی دیگه مغزت هنگ کرده.. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب حدسی :jawdrop: حال کردی اساسی نه؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حال کردی اساسی نه؟ اره بابا ، تو اخر حدس و حدسیات و محدثه و حدیثی لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخی تلف شد بچه.. انقد حدسیدی دیگه مغزت هنگ کرده.. فرانه هوا خیلی عالیه..احساس خیلی خوبی دارم چکارش کنم.. در ضمن الان شدیدا دوس دارم موهاتو بکشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده