alimec 23102 ارسال شده در 27 تیر، 2013 تو روز روشن اذهان عمومی رو فریب دادی بازم واسه خودت از اینورا میای و میری اصن انگار نه انگار وای چه شکلک باحالی:cryingf:دخترا وقتی حرص میخورن همین تیک رو دارن
alimec 23102 ارسال شده در 27 تیر، 2013 کسی باتو نیست و تو تنهای تنهاییییییی :biggrin: اینو راست میگه :2i1d1co: زرشک ..... اگه تو جون سالم به در بردی از دست من اونوخت منو هُل بده :spiteful: محض رضای خدا شکلک های زیباتر بذار.. به هر حال انتخاب کن فاطمه:کجاتو بزنم که نمیری؟
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 خوبه شاهین نمیاد اینورا الان میرم تو پروفت مینویسم لینک اینجارو هم میزارم :gnugghender: ینی ادم به این خائنی دیده بودی؟
Strelitzia 17128 ارسال شده در 27 تیر، 2013 به نکته ی خوبی اشاره کردی. خوشگل نیستم و بخاطر همین عکسمو نمیفرستم برا تشخیص هویت. اعتماد به نفسم آدمو می آره پایین.. ولی زیبایی ظاهری داریم و زیبایی درونی تکبیییییر ولی به شما میاد که خوش قیافه باشی جدا
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 محض رضای خدا شکلک های زیباتر بذار..به هر حال انتخاب کن فاطمه:کجاتو بزنم که نمیری؟ از این زیباتر نداشتم بینیم باو !! چه جدی گرفته خودشوووووووووووو اعتماد به سقف ..... تو کی عکستو میدی ببنیم روی ماهت رو ؟؟؟؟
Strelitzia 17128 ارسال شده در 27 تیر، 2013 الان میرم تو پروفت مینویسم لینک اینجارو هم میزارم :gnugghender:ینی ادم به این خائنی دیده بودی؟ نه ندیده بودم ولی راحت باش شما شاهین نمیاد اینورا
alimec 23102 ارسال شده در 27 تیر، 2013 سرعت نت افتض.. سردرد داشتم کدیین خوردم خوابم گرفت. حس قهوه هم نیست. برم لا دوستان. دعا کنید خوابای خوب ببینم مثلا تو خواب موهای فاطمیون رو بکشم شما رو میسپارم به مینای مهتاب
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 پیش خودم میگفتم اگه این علیِ، پس چرا اینقد خوشگلهاز پسر جماعت همچین چهره ای انتظار نداشتم حالا انقدام عکس خوبی نبودااااااااا تو روز روشن اذهان عمومی رو فریب دادی بازم واسه خودت از اینورا میای و میری اصن انگار نه انگار تکذیب میکنم
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 نه ندیده بودمولی راحت باش شما شاهین نمیاد اینورا دست و پاشو بستی زندونیش کردی
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 سرعت نت افتض..سردرد داشتم کدیین خوردم خوابم گرفت. حس قهوه هم نیست. برم لا دوستان. دعا کنید خوابای خوب ببینم مثلا تو خواب موهای فاطمیون رو بکشم شما رو میسپارم به مینای مهتاب دلم برات میسوزه علی چون با دیدن من کاملا شوکه خواهی شد
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 سرعت نت افتض..سردرد داشتم کدیین خوردم خوابم گرفت. حس قهوه هم نیست. برم لا دوستان. دعا کنید خوابای خوب ببینم مثلا تو خواب موهای فاطمیون رو بکشم شما رو میسپارم به مینای مهتاب کاش خواب ببینی داری از یه بلندی میفتی ، مثلا تو یه دره ، من یه بارخوابشو دیدم اینقد باحاله
panisa 12132 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2013 مامی جونم؟ مامیت اومد فدات شم ؛ بچم :aghosh: تقدیم به بانوی شمال:تو که نیستی غبار ثانیه بر افکار دلمان می نشیند خیــــــلی مرسی
panisa 12132 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2013 دیگه تشخیص هویت نداریم؟ منم معتادش شدم... داریم که ولی من خستم
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 جونم؟مامیت اومد فدات شم ؛ بچم :aghosh: خیــــــلی مرسی یعنی نمیری قربون چشات شم؟ :hapydancsmil:
دل مانده 7714 ارسال شده در 27 تیر، 2013 داریم که ولی من خستم این دفه هر کی باشه خودم مچشو میگیرم:gnugghender:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2013 یعنی نمیری قربون چشات شم؟ :hapydancsmil: نه مامی کارم درست شد فعلا هستم قربونِ لبات مامی این دفه هر کی باشه خودم مچشو میگیرم:gnugghender: عمرا اگه
دل مانده 7714 ارسال شده در 27 تیر، 2013 عمرا اگه آره خوب من تا حالا حدسام هیچکدوم درست نبودن:icon_pf (34):
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 نه مامی کارم درست شد فعلا هستم قربونِ لبات مامی عمرا اگه ایجان ن ن ن ن ن ایشالا واسه همیشه درست شه :hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده