alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو روز روشن اذهان عمومی رو فریب دادی بازم واسه خودت از اینورا میای و میری اصن انگار نه انگار وای چه شکلک باحالی:cryingf:دخترا وقتی حرص میخورن همین تیک رو دارن لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی باتو نیست و تو تنهای تنهاییییییی :biggrin: اینو راست میگه :2i1d1co: زرشک ..... اگه تو جون سالم به در بردی از دست من اونوخت منو هُل بده :spiteful: محض رضای خدا شکلک های زیباتر بذار.. به هر حال انتخاب کن فاطمه:کجاتو بزنم که نمیری؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبه شاهین نمیاد اینورا الان میرم تو پروفت مینویسم لینک اینجارو هم میزارم :gnugghender: ینی ادم به این خائنی دیده بودی؟ لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نکته ی خوبی اشاره کردی. خوشگل نیستم و بخاطر همین عکسمو نمیفرستم برا تشخیص هویت. اعتماد به نفسم آدمو می آره پایین.. ولی زیبایی ظاهری داریم و زیبایی درونی تکبیییییر ولی به شما میاد که خوش قیافه باشی جدا لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ محض رضای خدا شکلک های زیباتر بذار..به هر حال انتخاب کن فاطمه:کجاتو بزنم که نمیری؟ از این زیباتر نداشتم بینیم باو !! چه جدی گرفته خودشوووووووووووو اعتماد به سقف ..... تو کی عکستو میدی ببنیم روی ماهت رو ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان میرم تو پروفت مینویسم لینک اینجارو هم میزارم :gnugghender:ینی ادم به این خائنی دیده بودی؟ نه ندیده بودم ولی راحت باش شما شاهین نمیاد اینورا لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرعت نت افتض.. سردرد داشتم کدیین خوردم خوابم گرفت. حس قهوه هم نیست. برم لا دوستان. دعا کنید خوابای خوب ببینم مثلا تو خواب موهای فاطمیون رو بکشم شما رو میسپارم به مینای مهتاب لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیش خودم میگفتم اگه این علیِ، پس چرا اینقد خوشگلهاز پسر جماعت همچین چهره ای انتظار نداشتم حالا انقدام عکس خوبی نبودااااااااا تو روز روشن اذهان عمومی رو فریب دادی بازم واسه خودت از اینورا میای و میری اصن انگار نه انگار تکذیب میکنم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه ندیده بودمولی راحت باش شما شاهین نمیاد اینورا دست و پاشو بستی زندونیش کردی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرعت نت افتض..سردرد داشتم کدیین خوردم خوابم گرفت. حس قهوه هم نیست. برم لا دوستان. دعا کنید خوابای خوب ببینم مثلا تو خواب موهای فاطمیون رو بکشم شما رو میسپارم به مینای مهتاب دلم برات میسوزه علی چون با دیدن من کاملا شوکه خواهی شد لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرعت نت افتض..سردرد داشتم کدیین خوردم خوابم گرفت. حس قهوه هم نیست. برم لا دوستان. دعا کنید خوابای خوب ببینم مثلا تو خواب موهای فاطمیون رو بکشم شما رو میسپارم به مینای مهتاب کاش خواب ببینی داری از یه بلندی میفتی ، مثلا تو یه دره ، من یه بارخوابشو دیدم اینقد باحاله لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیگه تشخیص هویت نداریم؟ منم معتادش شدم... لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مامی جونم؟ مامیت اومد فدات شم ؛ بچم :aghosh: تقدیم به بانوی شمال:تو که نیستی غبار ثانیه بر افکار دلمان می نشیند خیــــــلی مرسی لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیگه تشخیص هویت نداریم؟ منم معتادش شدم... داریم که ولی من خستم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جونم؟مامیت اومد فدات شم ؛ بچم :aghosh: خیــــــلی مرسی یعنی نمیری قربون چشات شم؟ :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داریم که ولی من خستم این دفه هر کی باشه خودم مچشو میگیرم:gnugghender: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی نمیری قربون چشات شم؟ :hapydancsmil: نه مامی کارم درست شد فعلا هستم قربونِ لبات مامی این دفه هر کی باشه خودم مچشو میگیرم:gnugghender: عمرا اگه لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عمرا اگه آره خوب من تا حالا حدسام هیچکدوم درست نبودن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه مامی کارم درست شد فعلا هستم قربونِ لبات مامی عمرا اگه ایجان ن ن ن ن ن ایشالا واسه همیشه درست شه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده