.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فاطیما فکرشو بکن با موچین :ws28: تاکید میکنم دانه به دانه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فاطیما فکرشو بکن با موچین :ws28: میبینی تورو خدا ولی من عمرا بزارم علی حرکتی بزنه ........ زرتی فیتیله پیچش میکنم ینی خعـــــــــلی کارت درسته...ایول داری....خیلی حال کردم خواهش میکنم ... شاگردتیم داداش لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تاکید میکنم دانه به دانه مــــــــــــرض لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مــــــــــــرض به سوی چراغ تو بعد از این بگی ماست سفیده من میگم سیاهه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میبینی تورو خدا ولی من عمرا بزارم علی حرکتی بزنه ........ زرتی فیتیله پیچش میکنم ایول ایول ، واقعا ثابت کردی اسمت فاطمس لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا نصفت نکردم پاشو برو بیرون از این تاپیک نیــــــــــوچ به سوی چراغ تو بعد از این بگی ماست سفیده من میگم سیاهه ماست سفیده ایول ایول ، واقعا ثابت کردی اسمت فاطمس چاکر خواتیم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایول ایول ، واقعا ثابت کردی اسمت فاطمس یعنی منم فاطمه هستم پس علیه من اقدام کنن خوشحال میشی فاطمه؟! دارم برات لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی منم فاطمه هستم پس علیه من اقدام کنن خوشحال میشی فاطمه؟! دارم برات فاطمه ها دست بزنشون حرف نداره ، با ما در نیفت علی لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فاطمه ها دست بزنشون حرف نداره ، با ما در نیفت علی راستی خواهر منم فاطمه هست علی هم خیلی فرزه آخرین باری که موهای خوارمو کشیدم راهنمایی بودم. پدرم دنبالم کرد دور تا دور حیاط. آخر نتونست منو بگیره قیافه ی فاطمه اون لحظات دیدنی بود شاروک هم هل میدم و در میرم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فاطیما این تو بودی؟؟؟ تو تغییر جنسیت ندادی احیانا؟؟ من چرا فکر میکردم علیِ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی خواهر منم فاطمه هستعلی هم خیلی فرزه آخرین باری که موهای خوارمو کشیدم راهنمایی بودم. پدرم دنبالم کرد دور تا دور حیاط. آخر نتونست منو بگیره قیافه ی فاطمه اون لحظات دیدنی بود شاروک هم هل میدم و در میرم اسم داداش منم علی علی ها جر زنن ، از زورشون استفاده میکنن همیشه اینجوری قبول نیست اقا خوب معلومه زور پسرا بیشتره اخرین باری که منو داداشم دعوا کردیم دستشو ناخون گرفتم بعدم در کمال نامردی رفتم به مامانم گفتم علی منو زده دستمم ناخون گرفته لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی منم فاطمه هستم پس علیه من اقدام کنن خوشحال میشی فاطمه؟! دارم برات کسی باتو نیست و تو تنهای تنهاییییییی :biggrin: فاطمه ها دست بزنشون حرف نداره ، با ما در نیفت علی اینو راست میگه راستی خواهر منم فاطمه هستعلی هم خیلی فرزه آخرین باری که موهای خوارمو کشیدم راهنمایی بودم. پدرم دنبالم کرد دور تا دور حیاط. آخر نتونست منو بگیره قیافه ی فاطمه اون لحظات دیدنی بود شاروک هم هل میدم و در میرم :2i1d1co: زرشک ..... اگه تو جون سالم به در بردی از دست من اونوخت منو هُل بده :spiteful: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فاطیما این تو بودی؟؟؟تو تغییر جنسیت ندادی احیانا؟؟ من چرا فکر میکردم علیِ چون تو اشتباه فکر میکردی لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چون تو اشتباه فکر میکردی پیش خودم میگفتم اگه این علیِ، پس چرا اینقد خوشگله از پسر جماعت همچین چهره ای انتظار نداشتم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو روز روشن اذهان عمومی رو فریب دادی بازم واسه خودت از اینورا میای و میری اصن انگار نه انگار لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیش خودم میگفتم اگه این علیِ، پس چرا اینقد خوشگلهاز پسر جماعت همچین چهره ای انتظار نداشتم شاهین ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن بیا ببین سحر چی میگه لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاهین ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن بیا ببین سحر چی میگه کوتاه بیا فاطمه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کوتاه بیا فاطمه سوتی سحرو گرفتم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوتی سحرو گرفتم خوبه شاهین نمیاد اینورا لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیش خودم میگفتم اگه این علیِ، پس چرا اینقد خوشگلهاز پسر جماعت همچین چهره ای انتظار نداشتم به نکته ی خوبی اشاره کردی. خوشگل نیستم و بخاطر همین عکسمو نمیفرستم برا تشخیص هویت. اعتماد به نفسم آدمو می آره پایین.. ولی زیبایی ظاهری داریم و زیبایی درونی تکبیییییر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده