Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 26 تیر، 2013 خیلی تلاش بی فایده ای هم نبودااااااااااا مهدی و بدری که گول خوردن من که ننوشتم تلاش های بی فایده هویت مجهول خوب عمل کردی خوشمان آمد
شــاروک 30242 ارسال شده در 26 تیر، 2013 من که ننوشتم تلاش های بی فایده هویت مجهول خوب عمل کردی خوشمان آمد اینجوری نوشتم میخواستم به خودم روحیه بدم سری بعدم عکس منه از الان گفته باشم
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 26 تیر، 2013 اینجوری نوشتم میخواستم به خودم روحیه بدم سری بعدم عکس منه از الان گفته باشم نه دیگه یکی درمیونه ... سری بعدی فافاس ... بعدترش تویی
شــاروک 30242 ارسال شده در 26 تیر، 2013 نه دیگه یکی درمیونه ... سری بعدی فافاس ... بعدترش تویی چشـــــــــــــــــــــــــم
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 26 تیر، 2013 یعنی حال کردم خودموکشتم تا این عکسوپیدا کردم ....مال 6ماهگیمه
.Apameh 25173 ارسال شده در 27 تیر، 2013 یعنی فاطیما دفعه دیگه نبینمت تو این تاپیک به هر نحوی این طرفا بپلکی ناخوناتو میکشم به فلک میبندمتمیدم علی موهاتو دونه اودنه با موچین بکَّنه
panisa 12132 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2013 الهی من همه شومارِ غَش الهی پانی شِمی فیدا من نبودم بچه ها ببخشین بازم احتمالا نیستم یهویی شد نبودنم شاید یکی دو هفته نباشم شایدم درست شد کارم نرفتم و موندم خونه و موندم پیشتون امشب معلوم میشه اگه نبودم عکساتونو بدین سپی زحمتشو میکشه
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 الهی من همه شومارِ غَش الهی پانی شِمی فیدا من نبودم بچه ها ببخشین بازم احتمالا نیستم یهویی شد نبودنم شاید یکی دو هفته نباشم شایدم درست شد کارم نرفتم و موندم خونه و موندم پیشتون امشب معلوم میشه اگه نبودم عکساتونو بدین سپی زحمتشو میکشه مامی
alimec 23102 ارسال شده در 27 تیر، 2013 یعنی فاطیما دفعه دیگه نبینمت تو این تاپیکبه هر نحوی این طرفا بپلکی ناخوناتو میکشم به فلک میبندمتمیدم علی موهاتو دونه اودنه با موچین بکَّنه اوهوم اوهوم حال کردم
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 اوهوم اوهوم حال کردم علی آقا شما مراقب موهای خودت باش چون من در حین کشیدن موهای طرفم به ناله و التماس و زجه هاش توجهی نمیکنم بعدا دیگه پشیمونی سودی نداره هاااااااا
alimec 23102 ارسال شده در 27 تیر، 2013 الهی من همه شومارِ غَش الهی پانی شِمی فیدا من نبودم بچه ها ببخشین بازم احتمالا نیستم یهویی شد نبودنم شاید یکی دو هفته نباشم شایدم درست شد کارم نرفتم و موندم خونه و موندم پیشتون امشب معلوم میشه اگه نبودم عکساتونو بدین سپی زحمتشو میکشه تقدیم به بانوی شمال: تو که نیستی غبار ثانیه بر افکار دلمان می نشیند
alimec 23102 ارسال شده در 27 تیر، 2013 علی آقا شما مراقب موهای خودت باش چون من در حین کشیدن موهای طرفم به ناله و التماس و زجه هاش توجهی نمیکنم بعدا دیگه پشیمونی سودی نداره هاااااااا پرتت میکنم تو کتاب ها و خودم در میرم
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 یعنی فاطیما دفعه دیگه نبینمت تو این تاپیکبه هر نحوی این طرفا بپلکی ناخوناتو میکشم به فلک میبندمتمیدم علی موهاتو دونه اودنه با موچین بکَّنه
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 پرتت میکنم تو کتاب ها و خودم در میرم من اگه نیام نمایشگاه چی؟؟ آارمان هات پر پر میشه که:biggrin:
.Apameh 25173 ارسال شده در 27 تیر، 2013 چاکریم کی ؟؟؟ من ؟؟؟ تکذیب میکنم دلت میاد؟؟؟ من که انقدر بازی رو جالب انگیزناک کردم م م م پس چی که دلم میاد خون به جیگر ما کردی ، میبینی تورو خدا من با ارتش سرخ چین دوستم ولی ناز بودیا کلک
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 پس چی که دلم میادخون به جیگر ما کردی ، ولی ناز بودیا کلک واقعا تونستم دق بدمتون ؟؟؟:hapydancsmil: خیلی خوشحالم کردی :hapydancsmil: چشمات ناز میبینه .... تو اون تاپیک قبلیه اولین عکس نازتر بودم
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 میبینی تورو خدا من با ارتش سرخ چین دوستم فاطیما فکرشو بکن با موچین :ws28:
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 27 تیر، 2013 ینی خعـــــــــلی کارت درسته...ایول داری....خیلی حال کردم
.Apameh 25173 ارسال شده در 27 تیر، 2013 واقعا تونستم دق بدمتون ؟؟؟:hapydancsmil: خیلی خوشحالم کردی :hapydancsmil: چشمات ناز میبینه .... تو اون تاپیک قبلیه اولین عکس نازتر بودم تا نصفت نکردم پاشو برو بیرون از این تاپیک
ارسال های توصیه شده