شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 فاطیما فکرشو بکن با موچین :ws28: میبینی تورو خدا ولی من عمرا بزارم علی حرکتی بزنه ........ زرتی فیتیله پیچش میکنم ینی خعـــــــــلی کارت درسته...ایول داری....خیلی حال کردم خواهش میکنم ... شاگردتیم داداش
.Apameh 25173 ارسال شده در 27 تیر، 2013 مــــــــــــرض به سوی چراغ تو بعد از این بگی ماست سفیده من میگم سیاهه
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 میبینی تورو خدا ولی من عمرا بزارم علی حرکتی بزنه ........ زرتی فیتیله پیچش میکنم ایول ایول ، واقعا ثابت کردی اسمت فاطمس
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 تا نصفت نکردم پاشو برو بیرون از این تاپیک نیــــــــــوچ به سوی چراغ تو بعد از این بگی ماست سفیده من میگم سیاهه ماست سفیده ایول ایول ، واقعا ثابت کردی اسمت فاطمس چاکر خواتیم
alimec 23102 ارسال شده در 27 تیر، 2013 ایول ایول ، واقعا ثابت کردی اسمت فاطمس یعنی منم فاطمه هستم پس علیه من اقدام کنن خوشحال میشی فاطمه؟! دارم برات
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 یعنی منم فاطمه هستم پس علیه من اقدام کنن خوشحال میشی فاطمه؟! دارم برات فاطمه ها دست بزنشون حرف نداره ، با ما در نیفت علی
alimec 23102 ارسال شده در 27 تیر، 2013 فاطمه ها دست بزنشون حرف نداره ، با ما در نیفت علی راستی خواهر منم فاطمه هست علی هم خیلی فرزه آخرین باری که موهای خوارمو کشیدم راهنمایی بودم. پدرم دنبالم کرد دور تا دور حیاط. آخر نتونست منو بگیره قیافه ی فاطمه اون لحظات دیدنی بود شاروک هم هل میدم و در میرم
Strelitzia 17128 ارسال شده در 27 تیر، 2013 فاطیما این تو بودی؟؟؟ تو تغییر جنسیت ندادی احیانا؟؟ من چرا فکر میکردم علیِ
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 راستی خواهر منم فاطمه هستعلی هم خیلی فرزه آخرین باری که موهای خوارمو کشیدم راهنمایی بودم. پدرم دنبالم کرد دور تا دور حیاط. آخر نتونست منو بگیره قیافه ی فاطمه اون لحظات دیدنی بود شاروک هم هل میدم و در میرم اسم داداش منم علی علی ها جر زنن ، از زورشون استفاده میکنن همیشه اینجوری قبول نیست اقا خوب معلومه زور پسرا بیشتره اخرین باری که منو داداشم دعوا کردیم دستشو ناخون گرفتم بعدم در کمال نامردی رفتم به مامانم گفتم علی منو زده دستمم ناخون گرفته
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 یعنی منم فاطمه هستم پس علیه من اقدام کنن خوشحال میشی فاطمه؟! دارم برات کسی باتو نیست و تو تنهای تنهاییییییی :biggrin: فاطمه ها دست بزنشون حرف نداره ، با ما در نیفت علی اینو راست میگه راستی خواهر منم فاطمه هستعلی هم خیلی فرزه آخرین باری که موهای خوارمو کشیدم راهنمایی بودم. پدرم دنبالم کرد دور تا دور حیاط. آخر نتونست منو بگیره قیافه ی فاطمه اون لحظات دیدنی بود شاروک هم هل میدم و در میرم :2i1d1co: زرشک ..... اگه تو جون سالم به در بردی از دست من اونوخت منو هُل بده :spiteful:
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 تیر، 2013 فاطیما این تو بودی؟؟؟تو تغییر جنسیت ندادی احیانا؟؟ من چرا فکر میکردم علیِ چون تو اشتباه فکر میکردی
Strelitzia 17128 ارسال شده در 27 تیر، 2013 چون تو اشتباه فکر میکردی پیش خودم میگفتم اگه این علیِ، پس چرا اینقد خوشگله از پسر جماعت همچین چهره ای انتظار نداشتم
.Yaprak 15748 ارسال شده در 27 تیر، 2013 تو روز روشن اذهان عمومی رو فریب دادی بازم واسه خودت از اینورا میای و میری اصن انگار نه انگار
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 تیر، 2013 پیش خودم میگفتم اگه این علیِ، پس چرا اینقد خوشگلهاز پسر جماعت همچین چهره ای انتظار نداشتم شاهین ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن بیا ببین سحر چی میگه
Strelitzia 17128 ارسال شده در 27 تیر، 2013 شاهین ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن بیا ببین سحر چی میگه کوتاه بیا فاطمه
alimec 23102 ارسال شده در 27 تیر، 2013 پیش خودم میگفتم اگه این علیِ، پس چرا اینقد خوشگلهاز پسر جماعت همچین چهره ای انتظار نداشتم به نکته ی خوبی اشاره کردی. خوشگل نیستم و بخاطر همین عکسمو نمیفرستم برا تشخیص هویت. اعتماد به نفسم آدمو می آره پایین.. ولی زیبایی ظاهری داریم و زیبایی درونی تکبیییییر
ارسال های توصیه شده